günaydın ilknurum günaydın cankuşlar
dün akşam yetişememişiz size sizden sonra biz sohbet ettik tontim ve meltemle
ah be hatunum beni dewlirten delirtene..sevgilim evimizin bahcesinde niye oturuyom diye kıskanclık krizleri gecirdi...bana telefonu duvarlara fırlattırdı yeminlennn..yakında bende boyluycam bakırköyü:) o yüzden cezam affa uğrasın lüftennnnnnnnn mafoldumben
lw topiğinde bir sürü yeni isim var kızlar biz hep burda yız ilknurda olmasa o topik yabancı gibi olmuş arada oraya da uğrayın garip kalmasın lw
cumartesi evlilik yıldönümümüz 10. yıl doluyor zaman nasıl da geçmiş
sen yazılara bakarkem ben lw topiğine bir göz atayım
canimcim ben sogutmustum da bilgisayari... ben mutfagi toplayip camasirlari katlayip kaldirana kadar esim sagolsun kaynatmis bilgisayari... size iki laf ciziktiremeden söndü benim isik yine, laptopun altina buz koyup sogutsam mi ne?kafamçokkarıştıfisfisfis
ya ilknurcum, o kadar dondurma yiyosun, hem de zayif kalabiliyosun...bravo kiz sanaalkisalkisalkis
ama öyle kosturuyorsun ki... enerji lazim sana, afiyet seker olsun canim...sagligina yarasin, kilolarina yaramasinopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
o zaman askeriyeden evlenmen gerekiyor canım benim eniştemde subaydı emir almaya alışık olanlar hep iyi koca oluyor . benim ki çağırıyor ben çıkıyorum kızlar iyi geceler
tebrik ederim nice mutlu birlikte senelere inşallaha.s.
Kız benimki askeriyeden ondanmı sözümü geçirim acepp:jeyyar:
oku oku bitmedi be gelenleri bile görmedimmm, günaydın İlknurcukkkk,
Hepsi değil kız,benimki iyi çıktı,ama geneli söz dinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?