Selenimo ve Cankularyla her telden

gözün aydın kardeşin geliyormuş ama canım birincilik değil 2. lik senin kupa bu gün de benim he he he :))))

hayde al bi deli damat daha lülülülülülü

ben günde kaçkere giriyorum topiğe sabahları mutlaka giriyorum

ben dedim ya benim ki bilgisayarın başına oturunca huylanıyor gel yanımda otur ne yazıp duruyorsun diye kaçıp arada anca geliyorum bacı benim maruzatım var

eh artık içine mi yerleştircem buzu yeni mi alcan bacı bilmem valla

ben uzaylı zekiyeyim ben 1 kg dondurma yesem de kilo almam
he he heee
başka ne yiyon ki deee sabah meyveli nesf.t öğlen 2 kaşık sebze ymeği meyve akşamüstü
akşam dondurma o kadar

ilknur canım sen de gelmişsin oh benim oğluşu şimdi okula yolladım rahat rahat sohbet ederiz

günaydın yavrularrr,
anaaa bi akşam girmedik çeneniz düşmüş,hanginizden alıntı yapayım da hanginize laf yetiştireyim şaştım valla.
Bi kere günahımı almışsınız geziyodur diyeeee
kızlar benim veletler büyükk ve okul tatil eee napacaklar bilgisaayara dalacaklar, ikiside birer tane kapıyo bende tv seyrediyom mecbur,tv de de bişey yok artık yaz programına geçti hepsi.
yani dün bana değmedi ikisinden biri ondn giremedim.
aslında bi tane daha vardı onuda yenide birine verdim yer kaplıyo diyeee.
Kız tontimmm seninkinden iyiydi valla, öyle soğutma falan istemiyodu benimki, klimalıydı,bileydim sana verrirdimsırnaşık şey
Çocuklar büyüdükçe dertleri büyüyo derlerdi doğruymuş anacım,siz gezmeye hevesleniyonuz da başka dertleri oluyo bu seferde,Allah eksikliklerini göstermesin.
Meltoşşşş, bütün delilerde seni mi buluyo kızz,çekiyon valla.
prensesi de sorayım darılır falan, valla kıın ilaçlarını ezberledim valla.
koca yok çoluk çocuk yok neden depresyona girerki,yavrum dur bakalım.
ılknurrr,demek annenler geliyo hee,gözaydı olsunn,
Mehtap kız sende habire adaama gece yarısı çay demliyon adama fenalık gelecek,uyuyamıyodur valla.
Gözdeyi göremedim, telaştadır ,oy oy o günlerim geldi gözümün önünee,
Ekimcim yürüyüş yapıyosan bide carnitin yazdırsaydın kızz,yağların gitmesine faydası olurr.

oku oku bitmedi be gelenleri bile görmedimmm, günaydın ılknurcukkkk,
Hepsi değil kız,benimki iyi çıktı,ama geneli söz dinler

benim ki kızdı sakın kullanayım deme diye nerden öğreniyorsun bu ilaçları dedi yalan söyledim zaten biliyordum diye

oku oku bitmedi be gelenleri bile görmedimmm, günaydın İlknurcukkkk,
Hepsi değil kız,benimki iyi çıktı,ama geneli söz dinler

maşallah de canım nazar değmesin .. benimki elmayı vs. meyveleri soyup dilip çatal koyup götürmesem yemem der hemde kendi meyvayı istediğihalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…