Selenimo ve Cankularyla her telden

geldim ilknurum siz gitmişsiniz

ah be hatunum beni dewlirten delirtene..sevgilim evimizin bahcesinde niye oturuyom diye kıskanclık krizleri gecirdi...bana telefonu duvarlara fırlattırdı yeminlennn..yakında bende boyluycam bakırköyü:) o yüzden cezam affa uğrasın lüftennnnnnnnn mafoldumben

merhaba ekimcim, hosgeldin... tam da sana mesaj yazacaktim nasil gidiyor ilacin etkisi diye? nasilsin bugün canim?

iyi gitmiyor canım 2. kutuya ara vermeden başladım ya ondan herhalde selenimoya da sordum ara vereyim mi diye 1 hafta ara vercem sonra tekrar 2+2 kullanıcam

telefonun ne günahı vardı kız ne istedin garipten teknoloji düşmanı... şaka bir yana böyle şeyler olur hayatın tuzu biberi bunlar ama bence bahçede oturmana karıştırtma ipleri eline çok verme gülüm sonra üzülürsün

tontim senin nasıldı lw li günün bize soruyorsun ya anlatacak bir şeyin vardır

lw topiğinde bir sürü yeni isim var kızlar biz hep burda yız ilknurda olmasa o topik yabancı gibi olmuş arada oraya da uğrayın garip kalmasın lw

bak giderim film seyrederim zaten benim ki yanım da otur diyip duruyor

bir sayfayı doldurdum kendi kendime ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın iyi geceler

iyi gitmiyor canım 2. kutuya ara vermeden başladım ya ondan herhalde selenimoya da sordum ara vereyim mi diye 1 hafta ara vercem sonra tekrar 2+2 kullanıcam

bence de iyi olur ama sakin kilo alim deme halmaz:
canin bisi yemek isterse disini fircala, su ic... ne yaparsan yap ama diyetinden vazgecme canim... bak selenimo ara verdikten sonra nasil güzel kilo verdi... sen de vercen canim merak etme... ben de cok sabirsizim, ara verip de kilo vermemi geciktiriyormusum gibi geliyo ama yine de sonucu daha iyi olacak sa buna da katlanacaz artik, bu sefer dönmek yok kararimizdan, zayiflayacagiz:enbuyukkk:

evet canım ya yine sevgülüm aradı o yüzden yazamadım kuşum bide hakkaten hep yabancılar dolmuş lw topiğine,,olsun insanlar doğruyu buluyolar galiba ama girince bende kime ne yazsam diye afalladım

hah gelmişsiniz ben diyet yapmıyorum beynim diyet deyince herşeyi yemek istiyor. o yüzden yediklerime dikkat ediyorum porsiyonu da biraz azalttım her zaman böyle yemeye kendimi alıştırıyorum. tontim ben hayatımda ilk defa gerçekten kilo vereceğime kalben ve beynen inanıyorum inşallah hep beraber sene sonunda kilo verdik çok şükür diycez

geldim hep biz 3ümüz denk geliyorum kıslarrr:)valla bugün sevgülüm delirtti beni.lw nin etkisini o yüzden algılayamadım:)sizler napıyosunuz bakayum

hele sen bi zayifla, tam citir ol, o zaman görcen sen kiskancligi:sm_confused:
bu erkekler bi tuhaf ya, bizi ne zamandaha cok begenseler kiskancliklari da o ölcüde artiyo...ama ekime katiliyorum, ipleri eline verme bu kadar, vallah sonradan cok zorluk cekersin, demedi demelmaz:

evet canım ya yine sevgülüm aradı o yüzden yazamadım kuşum bide hakkaten hep yabancılar dolmuş lw topiğine,,olsun insanlar doğruyu buluyolar galiba ama girince bende kime ne yazsam diye afalladım

ben de afalladım destek isteyenlere en çok yazıyorum bana nasıl cesaret ve destek verdiniz ben de elimden geldiğince onlara destek olmaya çalışıyorum umutsuzluk ve kendini yalnız hissetmek çok kötü.... telefonun sağlam kalmış konuşabildiğine göre , sevgiline kızmadan seni üzdüğünü bahçede oturmana kızmaması gerektiğini söyledin mi

benim ki en kıskanç olmayan erkek olmasına rağmen bazen ona da bir haller oluyor beni şaşırtıyor ben ipleri tamamen kaptırmışım siz kaptırmayın bacılar

walla yavruş haklısınn:)ama ipleri elimden bırakmamak için cabalıyorum ya:)telefonu yapıştırdım duvara valla bugün.iyi bi halt ettim diye demiyorum..ama bu cinnet olayına inanmaya basladım:)ikimizde inadızzzz.nolcvek bakam

hep beraber, birbirimize destek olarak basaracagimiza ben de inaniyorum canim:enbuyukkk:
beni sormustun söylim, yaz geldi, kiraz cikti, ben iste bunda sinir bilmiyom ya...ama neyse ki iyi de bir etkisi var, bagirsaklari iyi calistiriyozemuszemus
hani bizim lw nin yan etkilerini azaltmakta bayaga bi faydali diyelim... ya bu arada burasi öyle sicak ki... insanin cani da bisi yemek istemiyor... proteinli bisiler yiyeyim diye resmen kendimi zorluyorum ya... ama yemem lazim, proteini eksik alinca diyette vücut sarkiyo, bunu engelleyebilmek icin de protein sart...ama ben yine sicaktan uyuyamadigim icin spor icin erken kalkamadim ya, uykusuz da kalsam yapmam lazim sporumu, yoksa ilacin etkisi azaliyo, 10 kutu da kullanamam ki, bu kutuyla iyi bi sonuc almam lazim benimbenneyaptımki

hahah ya cok alemsinizzzz.valla delircem ben yaaaa..ben normal bi aşığım o tutkulu bi asık o yüzden biraz beni yıpratıyo...siz euytcam sözzz ipleri yapıştırcam japonla elime:)kimdi ya bi mankende kepce kulaklarını yapıştımıştı ya zuhaahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…