okumasınlar kız dicem ama kısa yazıyos ya çatlarlar okurlar
gözdeee gitmedimi damat yw
prensees hu bacı gece gelirsin 5 te ama
ekim de yok hayırdır yaw
meltoş hemşerimsin diye kızmam sandın dimii sende cezakısın
hadi be tontim soğumadı mı
gidecez bacıılaelaelaelaelae
selenimoyu saymıyom bleee kesin geziyoo
okumasınlar kız dicem ama kısa yazıyos ya çatlarlar okurlar
gözdeee gitmedimi damat yw
prensees hu bacı gece gelirsin 5 te ama
ekim de yok hayırdır yaw
meltoş hemşerimsin diye kızmam sandın dimii sende cezakısın
hadi be tontim soğumadı mı
gidecez bacıılaelaelaelaelae
selenimoyu saymıyom bleee kesin geziyoo
merhaba ekimcim, hosgeldin... tam da sana mesaj yazacaktim nasil gidiyor ilacin etkisi diye? nasilsin bugün canim?
ah be hatunum beni dewlirten delirtene..sevgilim evimizin bahcesinde niye oturuyom diye kıskanclık krizleri gecirdi...bana telefonu duvarlara fırlattırdı yeminlennn..yakında bende boyluycam bakırköyü:) o yüzden cezam affa uğrasın lüftennnnnnnnn mafoldumben
meltem de gelmis... sen de hosgelmissenkaydirigubbakcemile3 nasil gitti bakim lw ile günün?
iyi gitmiyor canım 2. kutuya ara vermeden başladım ya ondan herhalde selenimoya da sordum ara vereyim mi diye 1 hafta ara vercem sonra tekrar 2+2 kullanıcam
bence de iyi olur ama sakin kilo alim deme halmaz:
canin bisi yemek isterse disini fircala, su ic... ne yaparsan yap ama diyetinden vazgecme canim... bak selenimo ara verdikten sonra nasil güzel kilo verdi... sen de vercen canim merak etme... ben de cok sabirsizim, ara verip de kilo vermemi geciktiriyormusum gibi geliyo ama yine de sonucu daha iyi olacak sa buna da katlanacaz artik, bu sefer dönmek yok kararimizdan, zayiflayacagiz:enbuyukkk:
geldim hep biz 3ümüz denk geliyorum kıslarrr:)valla bugün sevgülüm delirtti beni.lw nin etkisini o yüzden algılayamadım:)sizler napıyosunuz bakayum
evet canım ya yine sevgülüm aradı o yüzden yazamadım kuşum bide hakkaten hep yabancılar dolmuş lw topiğine,,olsun insanlar doğruyu buluyolar galiba ama girince bende kime ne yazsam diye afalladım
hele sen bi zayifla, tam citir ol, o zaman görcen sen kiskancligi:sm_confused:
bu erkekler bi tuhaf ya, bizi ne zamandaha cok begenseler kiskancliklari da o ölcüde artiyo...ama ekime katiliyorum, ipleri eline verme bu kadar, vallah sonradan cok zorluk cekersin, demedi demelmaz:
hele sen bi zayifla, tam citir ol, o zaman görcen sen kiskancligi:sm_confused:
bu erkekler bi tuhaf ya, bizi ne zamandaha cok begenseler kiskancliklari da o ölcüde artiyo...ama ekime katiliyorum, ipleri eline verme bu kadar, vallah sonradan cok zorluk cekersin, demedi demelmaz:
hah gelmişsiniz ben diyet yapmıyorum beynim diyet deyince herşeyi yemek istiyor. o yüzden yediklerime dikkat ediyorum porsiyonu da biraz azalttım her zaman böyle yemeye kendimi alıştırıyorum. tontim ben hayatımda ilk defa gerçekten kilo vereceğime kalben ve beynen inanıyorum inşallah hep beraber sene sonunda kilo verdik çok şükür diycez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?