Selenimo ve Cankularyla her telden

cumartesi evlilik yıldönümümüz 10. yıl doluyor zaman nasıl da geçmiş

iki inatci keci bi köprüde toslasmis... kimsenin kazandigini hatirlamiyorum bu durumda, isin cok zor be güzelim senin...kolay gelsin canim sana, ama bi sekilde anlamasi lazim kiskancliga gerek olmadigini, gidecek olan insanin zaten gidecegini...

evet bkiraz iyi cözüm.bende biraz kabızlık yaptı sanki ki .ki ben zırt pırt wc ye cıkan bi insanım:)bugün o yavaşladı..gerci sinirselde olabilirrr.ama dediğin gibi tontişim hepberaber basımızı koyduğumuz bu yoldan dönmek gok:) opuyorumnanaktan

fazla inat olmayacaksın hayatım yıpranırsın bazen sen alttan alıcan bazen o başka türlü hep birşeylerin mücadelesi içinde aşkınızın ışığı azalır .. azalmasın meşale gibi olsun dersen istediğini yumuşak yumuşak söyleyecek tatlı tatlı kabul ettireceksin

hakkaten işim zor biliyorumm..giden gider kalan sağlar bizimdir...bende yoruldum yasım 26 ama ruhum ölmek üzere:)beni yakın zamanda canlandırmayı bnasarabilmeliiii ama haberti yok..umarım bu kıskNCLIK OYUNUNA Bİ SON VERİRİ:)

:roflol:delikafadulden:lepi::roflol:

tebrk ederim, bir dahaki yildönümünüzü ilknur gibi citir bir anne olarak kutlayabilmeni, daha niceeeeee nice güzel yildönümleri yasayabilmeniz dilegiyle diyorum canim...

sağol canım inşallah bir dahaki sefere çıtır olmasa da normal anne olarak kutlarım

ya bizim asıl sorunumuz ne biliyomusun ekimcim..biraz farklı dilleri konuşuyoruzz.o konyalı ben bursalıyımm..ben ona göre biraz fazla özgür kalıyorum..o yüzden uzlaşmaya calışıyoruzz.catışıyoruzz aslında..kendimizi değiştiremiyeceğimize göree alışmaya calışıyoruz bazı huylarımıza.. Offff

ya bu erkekler kıskanç erkek seven erkektir lafından da etkilenip işi abartıyorlar

ya bu durumda cogunlukla alttan alan biz oluyoruz ve eninde sonunda tepemize cikiyolar ya... en iyisi selenimo gibi olmak, acik anlatsin da örnek alalim, ne isterse yaptiriyo bizim selo kocaciginakaydirigubbakcemile

hayatım sevgi olduktan sonra alışılır başka milleten başka ırklardan insanlar birbirlerini seviyor evleniyorlar işin püf noktası karşındakini dinleyip anlamaya çalışacaksın ve yıpratmayacaksın ..erkekler hep kendi istedikleri olsun istedikleri için pek böyle düşünmüyorlar sorun da ordan çıkıyor

kizlar sohbetinize doyum olmuyo da... ben yatayim artik, yoksa spor isi yine yatar...ise gitmeden önce sporumu yapip dusumu almali ve hazirlanmaliyim, yani artik yatmaliyimyerimseniben
iyi geceler diliyorum size, öpüldünüüüüüüüüüüüüüüüüüüsopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya bu durumda cogunlukla alttan alan biz oluyoruz ve eninde sonunda tepemize cikiyolar ya... en iyisi selenimo gibi olmak, acik anlatsin da örnek alalim, ne isterse yaptiriyo bizim selo kocaciginakaydirigubbakcemile

o zaman askeriyeden evlenmen gerekiyor canım benim eniştemde subaydı emir almaya alışık olanlar hep iyi koca oluyor . benim ki çağırıyor ben çıkıyorum kızlar iyi geceler

kıskançlık mı kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaççç sonu gelmez o işlerin hatta uç anacım sen klava:

he heeee:hooray::hooray: ben oldum işteee günaydın millet
Akşam kızdık ama size neyse bugün affederiz belkş mehtapla konuşup karar verelim biiikaydirigubbakcemile5
Ya ektiniz bizi akşam ya helal olsun sizealkisalkisalkisalkisalkisalkis
Neyse sonradan affettirmiş olanlar var kendilerini yazıları tam okuyamadımokucam şimdi
Güzel bir gün geçirmeniz dileği ile hanımlar çok sevindirikim bugün kardeşim akşam 11 gibi yanımda inşallah ocak 7 den beri görmedik birbirimizi de heyecanımı anlayın artık bacular
öptüm siziia.s.opuyorumnanaktan

dün akşam yetişememişiz size sizden sonra biz sohbet ettik tontim ve meltemle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…