walla yavruş haklısınn:)ama ipleri elimden bırakmamak için cabalıyorum ya:)telefonu yapıştırdım duvara valla bugün.iyi bi halt ettim diye demiyorum..ama bu cinnet olayına inanmaya basladım:)ikimizde inadızzzz.nolcvek bakam
hep beraber, birbirimize destek olarak basaracagimiza ben de inaniyorum canim:enbuyukkk:
beni sormustun söylim, yaz geldi, kiraz cikti, ben iste bunda sinir bilmiyom ya...ama neyse ki iyi de bir etkisi var, bagirsaklari iyi calistiriyozemuszemus
hani bizim lw nin yan etkilerini azaltmakta bayaga bi faydali diyelim... ya bu arada burasi öyle sicak ki... insanin cani da bisi yemek istemiyor... proteinli bisiler yiyeyim diye resmen kendimi zorluyorum ya... ama yemem lazim, proteini eksik alinca diyette vücut sarkiyo, bunu engelleyebilmek icin de protein sart...ama ben yine sicaktan uyuyamadigim icin spor icin erken kalkamadim ya, uykusuz da kalsam yapmam lazim sporumu, yoksa ilacin etkisi azaliyo, 10 kutu da kullanamam ki, bu kutuyla iyi bi sonuc almam lazim benimbenneyaptımki
cumartesi evlilik yıldönümümüz 10. yıl doluyor zaman nasıl da geçmiş
iki inatci keci bi köprüde toslasmis... kimsenin kazandigini hatirlamiyorum bu durumda, isin cok zor be güzelim senin...kolay gelsin canim sana, ama bi sekilde anlamasi lazim kiskancliga gerek olmadigini, gidecek olan insanin zaten gidecegini...
hahah ya cok alemsinizzzz.valla delircem ben yaaaa..ben normal bi aşığım o tutkulu bi asık o yüzden biraz beni yıpratıyo...siz euytcam sözzz ipleri yapıştırcam japonla elime:)kimdi ya bi mankende kepce kulaklarını yapıştımıştı ya zuhaahaha
tebrk ederim, bir dahaki yildönümünüzü ilknur gibi citir bir anne olarak kutlayabilmeni, daha niceeeeee nice güzel yildönümleri yasayabilmeniz dilegiyle diyorum canim...
fazla inat olmayacaksın hayatım yıpranırsın bazen sen alttan alıcan bazen o başka türlü hep birşeylerin mücadelesi içinde aşkınızın ışığı azalır .. Azalmasın meşale gibi olsun dersen istediğini yumuşak yumuşak söyleyecek tatlı tatlı kabul ettireceksin
sağol canım inşallah bir dahaki sefere çıtır olmasa da normal anne olarak kutlarım
fazla inat olmayacaksın hayatım yıpranırsın bazen sen alttan alıcan bazen o başka türlü hep birşeylerin mücadelesi içinde aşkınızın ışığı azalır .. azalmasın meşale gibi olsun dersen istediğini yumuşak yumuşak söyleyecek tatlı tatlı kabul ettireceksin
ya bizim asıl sorunumuz ne biliyomusun ekimcim..biraz farklı dilleri konuşuyoruzz.o konyalı ben bursalıyımm..ben ona göre biraz fazla özgür kalıyorum..o yüzden uzlaşmaya calışıyoruzz.catışıyoruzz aslında..kendimizi değiştiremiyeceğimize göree alışmaya calışıyoruz bazı huylarımıza.. Offff
ya bu durumda cogunlukla alttan alan biz oluyoruz ve eninde sonunda tepemize cikiyolar ya... en iyisi selenimo gibi olmak, acik anlatsin da örnek alalim, ne isterse yaptiriyo bizim selo kocaciginakaydirigubbakcemile
BENDE KUTLUYORUM HAYATIM...ÖMÜR BOYU MUTLU OLUN İNSALLAHHHH...hayat yüzünüze hep gülsün emiiii vereliniortak
hakkaten işim zor biliyorumm..giden gider kalan sağlar bizimdir...bende yoruldum yasım 26 ama ruhum ölmek üzere:)beni yakın zamanda canlandırmayı bnasarabilmeliiii ama haberti yok..umarım bu kıskNCLIK OYUNUNA Bİ SON VERİRİ:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?