Selenimo ve Cankularyla her telden

Meltoşşşş,topiğn delisi de geldiii, kız bizim eskiden bi delimiz vardı o gelmez oldu,onun yerini doldurdun vallaaaazemuszemus

heyooo günaydın afetlerrr,daha okuyamadım yazılanlarııı....ekimcim dün gece bi sorun yasadım hoşcakalın diyemeden kaçtım vallaaa özür :kedi:

günaydın canım .. önemli değil ben de çıkıyordum zaten benimkine ipleri kaptırdım ya ipimi çekti de

meltem deli değil sevgilisi arada dali ediyor fark var canımcım

yapar benim hemserim hamarattır kendileriii..ilknur hakkaten kuşum sen nasıl kilo aldın ki inanılcak gibi değil opuyorumnanaktan

valla büyük oğlana hamileyken 23 kg aldıydım da ondan bi de hamile kalmadan önce bi5 kg almıştım al sana 28 kg işte ama evlendiğimde 52 kg dim şimdi 53,9 az kaldı inşallah gelinliğin oldu zaten :sm_cool:

selenimo kardeşim için gözün aydın dediydin bak unuttum sağol demeyi canım benim çok özledim valla kerdeşimi yaw yarın da annem gelcek :teytey::teytey::dance::dance:

selenimo anneler için dedi ben kardeşin için gözün aydın dedim ilknurum . iyice hasret gider canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…