Selenimo ve Cankularyla her telden

seni kaynanan mı seçtiiiiisırnaşık şey

di mi kız he he çok gülerim ama iyidir bursalılar abla be sen sevmiyon sanki bursalılarıdelikafadulden

Kız sevmiyom değil de korkuyom valla.
bizde iki tane bursalı gelin varrr, ikiside çekti aldı oğlanları analarına göstermiyolar.Adamlar ne sülalesini biliyo,ne memleketini,Yıllardır gelmiyolarrr.İkiside öyle olunca korktum ne yalan söliimm.

bendaha kahvaltıcımı etmedim bilene...bende mi nesfit yesemm bak özendirdin beni hemserim:)ama sabahları tatlı kesmiyo beni yahu,tuzlu yemem gerek galibamsı

iyi geliyo nes.t hem tahıl hem bağırsaklara iyi lif açısından hem kuru meyve var süt alıyosun bi de yanında tam dengeli oluyo öbür türlü tek başıma ben kahvaltı hazırlamam
eşim de canı isterse ediyo ama bugün kına saçları varmış erken gitti
yarın da düğünleri var kına olanların haliyle zemuszemus

seni kaynanan mı seçtiiiiisırnaşık şey

oğluna sen asık olunca ben sana haber veririm dicen kısss anaaaa valla kaynana olcek benim aplamm..eyvah eyvahh..sen beni hamaratsız mı sanıyon , mafoldumben bende kaç marifet var biliyin mi sen hem catlaağım hem hamaratım azimli karalı dinç ve ceviğim .türküm türk:)

Gelsin paralarrrrrrrr

bursalılarla ilgisi yok şimdiki kızlar damat , damatlar gelin olmuş sanki ya kızın ailesine gidiyorlar yada hiç birine tatil köyüne falan gidiyorlar

peeh ne marifetliymiş kız sizin gelinler :1shok:
kanına girmişler adamların

işte benim bursalım:içelim:

hay maşallah sen sevgilini at gitsin benim oğlum 8 yaşında biraz bekle ben seni oğluma alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…