bu annelerimiz cennetlik olur inşallah onlar olmasa biz ne yaparız zor anlarımızda hızır gibi geliyorlar[/QUOTEvalla doğru sölüyon.elbisemi bir güsel dikti anacımm..görseniz cok beğenirsinir ekim..sanada dikcez azcık azimden sonraok..söz kıs sana eğer istediğin kiloya ulaş annene sölücem sanada diksin..diker valla..
benim ki dikiş bilmiyor hazır alırım he he
ah sana allah bi bursalı gelin veriyo muu valla cok gülerim ablaaa.kısmetmidir nedirr.heryerden fırlıyolar baksana:)
ben 7,30 da kalktım ama anca yedim aman o da bi kase zaten çabucak yedim kahve yapçam kendimeee deee
hee kızzz bellimi olurrr, ama bakçam senin gibi delimi,yoksa ilknur gibi hamaratmı,
benim oğlan sessizdir valla kız oynatır benim oğlanııı,
onun için ben seçmem lazım kızzzzz,yazzık değilmi benim oğlana,
valla ağzını açar karısına bizi unutur.
benim ki dikiş bilmiyor hazır alırım he he
sanada anama diktirirm dedim kıs kaydirigubbakcemile5
di mi kız he he çok gülerim ama iyidir bursalılar abla be sen sevmiyon sanki bursalılarıdelikafadulden
seni kaynanan mı seçtiiiiisırnaşık şey
sanada anama diktirirm dedim kıs kaydirigubbakcemile5
ben senin o güzel anneciğinin ellerinden öperim ( normalde el öpmem)
bendaha kahvaltıcımı etmedim bilene...bende mi nesfit yesemm bak özendirdin beni hemserim:)ama sabahları tatlı kesmiyo beni yahu,tuzlu yemem gerek galibamsı
bendaha kahvaltıcımı etmedim bilene...bende mi nesfit yesemm bak özendirdin beni hemserim:)ama sabahları tatlı kesmiyo beni yahu,tuzlu yemem gerek galibamsı
seni kaynanan mı seçtiiiiisırnaşık şey
İnanmıcaksın amaa evveettttttttt
iyi geliyo nes.t hem tahıl hem bağırsaklara iyi lif açısından hem kuru meyve var süt alıyosun bi de yanında tam dengeli oluyo öbür türlü tek başıma ben kahvaltı hazırlamam
eşim de canı isterse ediyo ama bugün kına saçları varmış erken gitti
yarın da düğünleri var kına olanların haliyle zemuszemus
Kız sevmiyom değil de korkuyom valla.
bizde iki tane bursalı gelin varrr, ikiside çekti aldı oğlanları analarına göstermiyolar.Adamlar ne sülalesini biliyo,ne memleketini,Yıllardır gelmiyolarrr.İkiside öyle olunca korktum ne yalan söliimm.
Kız sevmiyom değil de korkuyom valla.
bizde iki tane bursalı gelin varrr, ikiside çekti aldı oğlanları analarına göstermiyolar.Adamlar ne sülalesini biliyo,ne memleketini,Yıllardır gelmiyolarrr.İkiside öyle olunca korktum ne yalan söliimm.
oğluna sen asık olunca ben sana haber veririm dicen kısss anaaaa valla kaynana olcek benim aplamm..eyvah eyvahh..sen beni hamaratsız mı sanıyon , mafoldumben bende kaç marifet var biliyin mi sen hem catlaağım hem hamaratım azimli karalı dinç ve ceviğim .türküm türk:)
hade be:bbo:
peeh ne marifetliymiş kız sizin gelinler :1shok:
kanına girmişler adamların
oğluna sen asık olunca ben sana haber veririm dicen kısss anaaaa valla kaynana olcek benim aplamm..eyvah eyvahh..sen beni hamaratsız mı sanıyon , mafoldumben bende kaç marifet var biliyin mi sen hem catlaağım hem hamaratım azimli karalı dinç ve ceviğim .türküm türk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?