Selenimo ve Cankularyla her telden

selenimo anneler için dedi ben kardeşin için gözün aydın dedim ilknurum . iyice hasret gider canım

ay valla salak oldum kusuruma bakma canım sağol bebem sana da sağol
valla kardeşim pazar döncek çalışıyo çünkü Almanca öğretmeni çıktı ama ihracat şirketinde çalışıyo
annem de zabıta şefi emekli oluyo artıkın yıllık izin aldı 1 hafta kalcak bende ameliyat için

kolay mı canım A llah yardımcısı olsun zor durum . kız meltem sen yazsana avukatın gibi senin yerine ben cevap veriyorum

canımın içi yazılanlara yetişemiyom ,valla sağol kuşum üstüme üstüme geliyolarrr:)eziyolar beniii.....1 numaralı destekçim sectim seni.harikasın alkisalkisalkis

bu annelerimiz cennetlik olur inşallah onlar olmasa biz ne yaparız zor anlarımızda hızır gibi geliyorlar

ah sana allah bi bursalı gelin veriyo muu valla cok gülerim ablaaa.kısmetmidir nedirr.heryerden fırlıyolar baksana:)

hee kızzz bellimi olurrr, ama bakçam senin gibi delimi,yoksa ilknur gibi hamaratmı,
benim oğlan sessizdir valla kız oynatır benim oğlanııı,
onun için ben seçmem lazım kızzzzz,yazzık değilmi benim oğlana,
valla ağzını açar karısına bizi unutur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…