kahvaltı ettiniz mi bacılar
ben nesf.t yiyom meyveli çok güzel ya
ettiyseniz buyrun
kahvaltı ettiniz mi bacılar
ben nesf.t yiyom meyveli çok güzel ya
ettiyseniz buyrun
selenimo anneler için dedi ben kardeşin için gözün aydın dedim ilknurum . iyice hasret gider canım
meltemim napıyon kuzum delilerle
Kızz o memnun halinden sana noliiiiiii:roflol:
günaydıın kızlar
kolay mı canım A llah yardımcısı olsun zor durum . kız meltem sen yazsana avukatın gibi senin yerine ben cevap veriyorum
günaydın canıma.s.
Yavruş sabahın 6 sından beri ayaktayım yürüyüs yaptım aletlerle çalıştım duşumu aldım,kahvaltımı ettim, ikinciye acıkacam nerdeyse,sen yenimi ediyon daha
ay valla salak oldum kusuruma bakma canım sağol bebem sana da sağol
valla kardeşim pazar döncek çalışıyo çünkü Almanca öğretmeni çıktı ama ihracat şirketinde çalışıyo
annem de zabıta şefi emekli oluyo artıkın yıllık izin aldı 1 hafta kalcak bende ameliyat için
Sanada günaydııınn
Anaaa Bursalılar sardı topiğiiiiiiii:1shok:
Sanada günaydııınn
Anaaa Bursalılar sardı topiğiiiiiiii:1shok:
bu annelerimiz cennetlik olur inşallah onlar olmasa biz ne yaparız zor anlarımızda hızır gibi geliyorlar
bu annelerimiz cennetlik olur inşallah onlar olmasa biz ne yaparız zor anlarımızda hızır gibi geliyorlar[/QUOTEvalla doğru sölüyon.elbisemi bir güsel dikti anacımm..görseniz cok beğenirsinir ekim..sanada dikcez azcık azimden sonraok..söz kıs sana eğer istediğin kiloya ulaş annene sölücem sanada diksin..diker valla..
ah sana allah bi bursalı gelin veriyo muu valla cok gülerim ablaaa.kısmetmidir nedirr.heryerden fırlıyolar baksana:)
ah sana allah bi bursalı gelin veriyo muu valla cok gülerim ablaaa.kısmetmidir nedirr.heryerden fırlıyolar baksana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?