kızlar saat 10: 30 olmuş benim işler duruyor eşim öğlen geliyor işlere bakmam lazım ben çıkıyorum hepinizi muck
eskiden kayhanda oturuyoduk cnm
ama 2 yıl önce kestele taşındık biraz uzakbiliyomusun sen bursayı?
Kızlar bende çıkacam oğlan başımda bekliyo valla. artık ne zaman boşalırsa gelirimmm.
bende bursalıyım
izmire evlilik dolayısıyle tayinim çıktı canımcım:dance:
anacım sizin çene bitmeyecez,bana müsade iyice sıcak basmadan ütünün başına geçmem gerek kızlarrr.Bu arada Mehtap kalkamadımı yoksa dişçiyemi gitti acepp.
yoksa burda olurdu.
anacım sizin çene bitmeyecez,bana müsade iyice sıcak basmadan ütünün başına geçmem gerek kızlarrr.Bu arada Mehtap kalkamadımı yoksa dişçiyemi gitti acepp.
yoksa burda olurdu.
ama olsun 8 gelin bası hatunum sonra cifter cifter ayakkabılar almayı biliyon:)yinede allah kolkaylık verfsin goncana .ömür boyu calışmayıverir o da yükü tutarsınız sonra yatarsınız:)ailecek didim kıs sansür girmesin:)
yoksa burda olurdu.
ya kızlar sohbetten kopamıyorum ben çıkacam sizde çıkın daha konuşmayın akşam konuşuruz ...ne kıskancım ama he he he :)))
ba ba ba ba ba unutmamış çift ayakkabı alığımı deliiii
ne edelim kız zor valla gelen çok ama masraf çok dükanda 10 bin kira veriyoz 2 dükkana biliyon mu sen
zor yük tutulur valla
ba ba ba ba ba unutmamış çift ayakkabı alığımı deliiii
ne edelim kız zor valla gelen çok ama masraf çok dükanda 10 bin kira veriyoz 2 dükkana biliyon mu sen
zor yük tutulur valla
heheh benide kowcaklar bu gidişle iştensabahtan beri uyuşuklanıyom
zor gülüm insanlarla uğraşmak onları memnun etmek bütün gün ayakta yemek bile yiyemiyorlar çoğu kez bari azda kazanmaları hakkı benim ablamda evlenmeden önce kuaförde çalışıyordu usta olarak yazın evin yolunu zor buluyorlar Allah kazancınızı sağlıkla , huzurla harcamak nasip etsin
ohaaa,hemserim bende sverim aykakabı almayı da ondan izniktede pek altenatif yok bursaya gittikçe bende stok yapıyom oyüzden kine özendimdi aklımda kaldıı...ekim tamam bende cıkıyomm:)üzülme kuşumm..ilknurcum bende anamlara kahvaltı hazırlayam barimsi..öpüyorum hepinizi zoiacım şakkıdı
amin canım adamlara güç lazım yorgunluktan yemeği düşünemiyo adamcağızımzor gülüm insanlarla uğraşmak onları memnun etmek bütün gün ayakta yemek bile yiyemiyorlar çoğu kez bari azda kazanmaları hakkı benim ablamda evlenmeden önce kuaförde çalışıyordu usta olarak yazın evin yolunu zor buluyorlar Allah kazancınızı sağlıkla , huzurla harcamak nasip etsin
iyi hadi bakalım kuzuım hadi gitsin bakem herkes iş başına öpüldünüz bayanlar bye bye byeohaaa,hemserim bende sverim aykakabı almayı da ondan izniktede pek altenatif yok bursaya gittikçe bende stok yapıyom oyüzden kine özendimdi aklımda kaldıı...ekim tamam bende cıkıyomm:)üzülme kuşumm..ilknurcum bende anamlara kahvaltı hazırlayam barimsi..öpüyorum hepinizi zoiacım şakkıdı
ohaaa,hemserim bende sverim aykakabı almayı da ondan izniktede pek altenatif yok bursaya gittikçe bende stok yapıyom oyüzden kine özendimdi aklımda kaldıı...ekim tamam bende cıkıyomm:)üzülme kuşumm..ilknurcum bende anamlara kahvaltı hazırlayam barimsi..öpüyorum hepinizi zoiacım şakkıdı
anaaa sen işten mi konuşuyon yanmışın sen kı
ben inegöllüyüm aslen ama setbaşında oturuyoduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?