Selenimo ve Cankularyla her telden

anacım sizin çene bitmeyecez,bana müsade iyice sıcak basmadan ütünün başına geçmem gerek kızlarrr.Bu arada Mehtap kalkamadımı yoksa dişçiyemi gitti acepp.
yoksa burda olurdu.

ya kızlar sohbetten kopamıyorum ben çıkacam sizde çıkın daha konuşmayın akşam konuşuruz ...ne kıskancım ama he he he :)))

ba ba ba ba ba unutmamış çift ayakkabı alığımı deliiii
ne edelim kız zor valla gelen çok ama masraf çok dükanda 10 bin kira veriyoz 2 dükkana biliyon mu sen
zor yük tutulur valla

anacım sizin çene bitmeyecez,bana müsade iyice sıcak basmadan ütünün başına geçmem gerek kızlarrr.Bu arada Mehtap kalkamadımı yoksa dişçiyemi gitti acepp.
yoksa burda olurdu.

akşam kötüydü dişi ağrırsa yarın giderim dediydi msn de kamerlaı konuştuk kız pek iyi oldu
hadi kolay gele

ne edelim kız zor valla gelen çok ama masraf çok dükanda 10 bin kira veriyoz 2 dükkana biliyon mu sen
zor yük tutulur valla

zor gülüm insanlarla uğraşmak onları memnun etmek bütün gün ayakta yemek bile yiyemiyorlar çoğu kez bari azda kazanmaları hakkı benim ablamda evlenmeden önce kuaförde çalışıyordu usta olarak yazın evin yolunu zor buluyorlar Allah kazancınızı sağlıkla , huzurla harcamak nasip etsin

zor yük tutulur valla

ohaaa,hemserim bende sverim aykakabı almayı da ondan izniktede pek altenatif yok bursaya gittikçe bende stok yapıyom oyüzden kine özendimdi aklımda kaldıı...ekim tamam bende cıkıyomm:)üzülme kuşumm..ilknurcum bende anamlara kahvaltı hazırlayam barimsi..öpüyorum hepinizi zoiacım şakkıdı

amin valla

hadi cankuşlar çıkın ben de çıkayım yemek hazır ama işler var

amin canım adamlara güç lazım yorgunluktan yemeği düşünemiyo adamcağızım

iyi hadi bakalım kuzuım hadi gitsin bakem herkes iş başına öpüldünüz bayanlar bye bye bye

cnm sen izniktemi oturuyosun
önümüzdeki hafta oraya gelebiliriz gezmeye.iznik gölünü göremedim daha opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…