Selenimo ve Cankularyla her telden

he valla
ben görücü usulu evlendimm.
çok da memnunum,şansıma iyi çıktı.
Allahın sevgili kuluymuşun:Saruboceq:

yok kıs ablaaa.bursalılar cana yakın olurr.aaslında gelimi gidimi pek severlerrr.siz fenalarına denk gelmişinizzz.sizin orda yok mu cadolozlar sanıyon:)
he valla manyak çok her millette var ama bursalılar sakin uzduruplu insanlar olurlar :kedi:

yazıık kız kafayı tırlatmasın adam :)

yazıık kız kafayı tırlatmasın adam :)

az kaldı zaten laelaelaelaelae
çok zor kızım kadınlarla uğraşmak lmaz:
bi tavır bi naz afra tafra zemuszemusamanın zor zor fesat oluyolar bi de yapıyon saçı e onun ki daha güzel oldu amaaa demiyolar mı patlat klava:kafasına fırçayı sabır versin adamıma Allah

kızlar saat 10: 30 olmuş benim işler duruyor eşim öğlen geliyor işlere bakmam lazım ben çıkıyorum hepinizi muck

Hee kaynana olcam valla,çok bilmiş gelin almıcammmm,
oğlana şimdiden diyom zatiii, öyle istemem,böyle isterim diyeeeeeee.
ona göre bulsun bulmuşkennnn,
Benim oğlan saftirik birazz, kız gelinde bilmiş olursa ben delirirm vallaaaa.
İlknurrrrrrrrrr sende iki oğlan var kızzzzzzzz

hay maşallah sen sevgilini at gitsin benim oğlum 8 yaşında biraz bekle ben seni oğluma alayım

valla olurr anam zaten pek moda artık cıtırlarla evlenmekk.bekliyom hadi hemen uyusunda büyüsün cok değil 15 ine geldimi haber ver:)kayınvalidecim..ben öle kaçırmamda oğluşun her bayram size geliriz zuahahha oalar mııı

eskiden kayhnda oturuyoduk cnm
ama 2 yıl önce taşındık biliyomusun sen bursayı?

Son düzenleme:

psikoloji bozulunca ilk iş saç baş değiştirmek ya uğraaş durr
gerçi bu akşam bende saçımı boyatcam depresyondamıyıım neyiim hihoyyyt

bende de 2 erkek kardeş var büyüğü milli sporcu boy 1.96 yakışıklı da kızlardan ne çektik bilemezsiniz bir tanesi çocuğu bize karşı kışkırttı demediğimiz şeyleri dedi diye anlatmış ben de severdim halbuki o kızı

kıs yazık kıs apla birak kendi yağlarında kavrulsunlarrr..ömür boyu bakimisin ki oğluşunun yanındaaa..ikiside safcık olursa nolcekk,,sen yokken yanlarında<:)bırak sevdiğiyle evlensin oğlusunnn :teytey:

istediğin zaman gel gülüm ben size gelmem rahatsız etmem çocuğunuz olursa dadılık etmem sana tel kırmadan oda takımı işlerim tepsiler hazır zaten

gelininde saf olursa kandırırlar onları birinden biri azcıkun çakal olsun dimi

He kız kodaman kaynana olcem inşallah o günleri görcez mi acep
Benim oğlanlar fırlama kızım
kendi bulurlar kesin o yüzden banane biz kocamla dünya turuna çıkçez evlensin herkes istediğinlenzemuszemus

Yaa gördünmü bak işte ondan korkuyo insan,Allah iyilerle karşılaştırsın.Benim oğlanda yakışıklı oda sporcu olma yolunda.fiziğini erkek arkadaşları bile kıskanıyo valla.

psikoloji bozulunca ilk iş saç baş değiştirmek ya uğraaş durr
gerçi bu akşam bende saçımı boyatcam depresyondamıyıım neyiim hihoyyyt

ama olsun 8 gelin bası hatunum sonra cifter cifter ayakkabılar almayı biliyon:)yinede allah kolkaylık verfsin goncana .ömür boyu calışmayıverir o da yükü tutarsınız sonra yatarsınız:)ailecek didim kıs sansür girmesin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…