Selenimo ve Cankularyla her telden

günaydın kızlar ...prensesim bende sabah krep yaptım oğluşum 4 tane yedi arada yapınca değişiklik oluyor yiyor, sık sık yapsam ine yemez ama maşallah dedim 4 tane yedi:)))

kızlar dün sabahtan okula gittim bu gün yine gidicem, dün onun için yazamadım akşamda bir türlü bağlantı olmadı ancak şimdi yazıyorum...
bu arada ben galiba biraz kilo aldım ((
sizde bir yaramazlık yoktur, herkesin sağlığı iyidir inşallah...
yarında öğleden önce komşuma gidicem yarında uğramazsam beni topikten kovmayın:))))

sanada günaydın...genelde bu saatte gelen olmuyor açılışı ben yapıp sonrada sıvışıyorum he he he

o bana kıyamaz:))) belki de kıyar kuşbaşı bile yapar :))) ne yapayım işler çok okul aile birliğinin işleri de bitmiyor, komşularlada görüşmeye çalışıyorum gerçi dün bir tanesini geri çevirmek zorunda kaldım ama çok üzüldüm

doğrudur sanki hepimiz aynıyız ben bilem uğruyamıyom topiğe fazla adımıda gezginciye çıkardılar zati burdakiler :kedi:

doğrudur sanki hepimiz aynıyız ben bilem uğruyamıyom topiğe fazla adımıda gezginciye çıkardılar zati burdakiler :kedi:

:))) ama ben burdaki sohbeti özlüyorum, normalde kendim hakkında çok konuşmam, burda rahat rahat konuşuyorum yargılayan yok çok bilmişçe sanki herşeyi kendileri çok iyi yaparmış gibi akıl veren yok (kilo konusunda), soru sorduğunda herkes içtenlikle cevap veriyor, birimiz hastalansa ya da üzülse hepimiz üzülüyoruz:teselli: tabi sevinçlerimizi de paylaşıyoruz onun için burdaki arkadaşlarıma karşı sorumluluk hissedip uğrayamadığımda bir açıkla yapmam gerektiğini düşünüyorum...hepsinide seviyorum:)))olumunekankayizsmile

ayy kız bişey demedimki ben :dilcikar: bende uğrayamıyorum ama bende söylüyorum niye giremediğimi a.s arkadaşlara gelince bende hepsini çok seviyorumsırnaşık şey yeni filan dinlemediler hemen bağırlarına bastılar beni...yaaayerimseniben

selam kızlarrrrr,
sabah erken kalktım ama önce kahvaltı yapayım derken açılışı yapamadık,
neyse Ekim bacının vazifesini de elinden alırsak iyice girmez bu kadın.
o yüzden açılışlar Ekimden,kapanışlar Prensestennnnnnn,
herkes vazifesini bilsinnnnnnnyerimseniben

Kız Ekim krepleri oğlana yapıyom diyon sakın sen yemeyesin,
kilo da aldım diyon,
he ne dersin bir sana, beş banamı yaptın yoksaaaa sırnaşık şey

pazardan kara lahana almıştım çıkayım da onu sarayım,
kız evde bugün,oğlan da öğlen aç geliyor, yemek hazır olsun.
nasılsa sabahtan kimse girmeyecekti.

bizde seni özlüyoruz canım
tatideyken bile kaçak girip yazıyordun alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…