Selenimo ve Cankularyla her telden

Hiçbi terminalde uğurlayan yada karşılayan olmadı
Hep yalnız gittim geldim :a015:
Bazen içim burkulurdu birilerini uğurlayanları
Karşılayanları görünce o kocaman terminallerde yalnız olmak zordur :sinifsinif:
O yüzden otobüse binince hep uzaklara bakardım
Görmemek için el sallayan insanları
Şimdi yine gidiyorum gitmeden önce
Son bi bakiim dedim belki burdan bi uğurlayan olur
Ama kimse yok. Sanırım benim kaderim bu bilmiyorumkismile

günaydın kızlar ...prensesim bende sabah krep yaptım oğluşum 4 tane yedi arada yapınca değişiklik oluyor yiyor, sık sık yapsam ine yemez ama maşallah dedim 4 tane yedi:)))
canim benim krep bende cok severim tatlimm
afiyet seker olsun oglusunaa aman masallah nazar degmesin yesinn tatlimbenim

bitanemm uzulme kiyamam sana kilo alinir verilir onemli olan sagligin yerinde olsunda tatlim benimm

bugun bende disarki islerimi hallettim/postaye gittim sonra bankaya aidat dogalgaz yatirdim.ordan bi caramel latte iceyim dedimm ilknurumunda kulaklarini cinlattim:))
havada oyle cok soguk deildi allahtan canimcim sende dolma sarcakmissin cok severimm ellerine kollarina saglik seleminomm canimbenim

gule gule git gule gule gel canimmcim

Son düzenleme:

kıs uğurladım ya ben seni az erken oldu ama uğurladım en nihayetinde

ELMALI SÜTLÜ ıRMıK TATLISI

Malzemeler

1 lt süt

7 çorba kaşığı irmik

7 çorba kaşığı toz şeker

1 paket krema (200 ml)

1 paket vanilya

Üstü için

2 adet orta boy elma

2 çorba kaşığı toz şeker

1 kaç damla limon suyu

Fındık ya da ceviz kırığı

Yapılışı

Elmalı harcı için, 2 tane elmayı soyup minik küplere keselim.

Yanmaz bir tavada şekerle birlikte elmaları hafif yumuşak kıvama gelinceye kadar 5 dk yeterli pişirelim.Bir kaç damla limon suyunu da ekleyip ocaktan alalım.

ıstediğimiz şekilde bir borcama ya da kalıbı ıslatıp elmalı harcı her tarafına gelecek şekilde yayalım.Bolca fındık serpelim.

ırmik, şeker ve sütü ocağa alıp güzelce pişirelim.

Kaynamaya başlayınca kremayı da ilave edip koyulaşana kadar sürekli karıştırarak pişirmeye devam edelim.

ıstediğimiz kıvama gelince altını kapatıp vanilyasını ilave edelim.

Bu karışımı da elmaların üzerine boşaltalım.Dolapta en az 3-4 saat bekletip servis yapacağımız zaman ters çevirelim.

2 çay bardağı un
- 1 tatlı kaşığı margarin (Yağdan korkmuyorsanız 1 yemek kaşığı da koyabilirsiniz.)
- 2 çay bardağı şeker
- 1 litre yarım yağlı süt
- 1 paket vanilya
- 10-15 çilek

Unu margarinle beraber tencerede biraz kavurun. Ardından üzerine vanilya hariç tüm malzemeleri ekleyip, koyulaşana kadar sürekli karıştırarak (mutlaka tel çırpıcıyla) pişirin. Altını kapattıktan sonra, vanilyayı koyup 15-20 dakika mikserle çırpın. Üzerini çilek ve damla çikolata ile süsleyebilirsiniz.

1 porsiyon jöleli tavuk göğsünün kalori değeri: 260 kkal

Bakın Gönül, jöleli pudingi ne kadar değişik yapmış. Güzel bir fikir gerçekten.

Tavsiye: Basit bir muhallebinin, tavuk göğsünün o lifli yapısına bürünmesini sağlayan şey, mikserle uzun süre çırpılması

sağol canım uğraşmış bulmuşsun
ama benim oğlan yemez herşeyi
hele elmalı ayvalı hiç yemezz
azcık miskin yemek konusundaa
emeğine sağlıkk

afyon lokumu
Gerekli Malzemeler:

1 lt süt
1 su bardagi seker
4 fincan un
1 paket vanilya sekeri
1/3 paket margarin
2 su bardagi Hindistan cevizi
1 bardak süt
1 paket krem santi
2 su bardagi iri dövülmüs ceviz

Un bir tencereye konulur, azar azar süt ilave edilerek iyice karistirilip, ocaga konur, muhallebi kivamina gelmek üzereyken, sekeri ilave edilir, iyice karistirilditan sonra vanilya sekeri ve margarin de ilave edilir, koyu kivamli bir muhallebi olucak, egerki muhallebiniz pütürlü olduysa, mikserle cirpin, o pütürler gidicektir. Dikdörtgen bir firin tepsisine Strec folyoyla kaplayin, üzerine bolca hindistan cevizi serpip koyu kivamdaki muhallebiyi tepsiye yayin ve sogumasini bekleyin.Muhallebi soguduktan sonra, 1 paket krem santiyi 1 bardak soguk süt ile iyice cirpin, kivamini alan kremsantiyi sogumus muhallebinin üzerine yayin. Iri dogranmis cevizleri kremsatinin üzerine serpistirin, bir bicak yardimiyla dikdörtgen tepsinin tam ortasindan uzunlamisina kesip iki parmak genisliginde seritler keserek rulo yapin, dövülmüs Antep fistigiyla süsleyip servis yapabilirsiniz.

sağol canım uğraşmış bulmuşsun
ama benim oğlan yemez herşeyi
hele elmalı ayvalı hiç yemezz
azcık miskin yemek konusundaa
emeğine sağlıkk

canim benim ne demekk
cocuklar oyle oluyo herseyi yemiolar bide bunu buldumm
Malzemeler
1 su bardağı toz şeker
2 çay bardağı un
4 su bardağı süt
1 çorba kaşığı margarin
1 paket vanilya
Sosu İçin
4 çorba kaşığı kakao
4 çorba kaşığı pudra şekeri
Yarım paket margarin
1 adet yumurta
Yarım su bardağı hindistan cevizi
Yapılışı
Tencerede un ve toz şekeri karıştırın. Sütü ilave edin. Orta hararetli ateşte sürekli karıştırarak göz göz olana dek pişirip soğutun. 1 çorba kaşığı margarin ekleyin. Vanilyayla birlikte çırpın. Sosu için yumurta, pudra şekeri ve kakaoyu karıştırın.Yarım paket margarini tavada eritip, sosa ekleyin. Köpük Köpük olana dek çırpın. Kaselere ilk önce hazırladığınız kakaoyu kremayı dökün. Üzerine kakaolu sosu yayın. Hindistan ceviziyle süsleyin.

çok sağol prenses pudingli bi tatlı yaptım yedi küçük afacanlar

gelen giden olmamış hayret ablam ve kankim nerdesiniz hatunlarr

kankim hastanızdan iyi haberler aldınız inşallah

çok sağol prenses pudingli bi tatlı yaptım yedi küçük afacanlar

gelen giden olmamış hayret ablam ve kankim nerdesiniz hatunlarr

kankim hastanızdan iyi haberler aldınız inşallah

afiyet seker olsunn tatlimm benimm
evet canim hala gelen giden yok
kizlar nerdesinizz?sultanimm hastanizdan ne haber?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…