Kızlar ben çıkıyorum, konsere gidecem birazdan.ıyi akşamlar.
canlarım ben geldim
gezdim azıcık sivasa gittim
dişime antibiyotik ve agrı kesic kullanıyorum
bnm vücudumda alerji benzeri bişiler çıktı kabarcık gibi enteresan bişi
bi haftadır falan arada çıkıo birazck sizde olmuşmuydu hapları içerken_?
bende olmadı canım ,sıcaktan ,yada yedigin bir şey alerji yapmıştır
hoşgeldiin cnm bukadarcık kaçamaktan bişi olmaz herhalde arada onlarda lazım kaydirigubbakcemile3fistiklarim iyiaksamlar bugun annemle bodruma indim kacamak yaptim bi simit yedim cayla iki topta naneli dondurma umarim kilo almamisimdir tatlularim
sağol bebem biz gösteririz kuzum ilgi sen yeterki iyi ol canım benim
dikkat et kendine çık dolaş öyle yakışmıyo depresyon falan sana
sanırım diyette bozuyo sinirlerini senin çok takıyosun kiloyu ya şimdi iyisin bak 8 kg verdin bebem şimdi süper göründüğüne eminim istersen ara sıra izin ver çok katı diyet uygulama canım benim sen çok değerlisin bizim içim kendine iyi davran kuzuzemuszemusopuyorumnanaktan
canim benim, önemli olan senin toparlanman... birkac gün uykulu gez, farketmez, yeter ki ise yarasin kullandigin ilac... ama cok ters zamanlarda kalkiyosun be canim ya, biz o sirada misil misil uyuyoz dicem ama sicaktan o da olmuyo... biz uyuyamiyoruz, bari sen uyu da dinlen canimopuyorumnanaktan
canimsin ilknurum valla ilgi o kadar iyi gelioki doktorda dedi depresyondan ileri gelio bu sikayetlerin diye ilaclar bi sure sonra etkisini gosterirmis ilgi eksikligi cok yasadim sanirim ondan simdi ilgiye ihtiyacim var eksikligini cok hissediorum ama sizler varsiniz ilgiye doyucam insalllah sizleri cok sevioommm valla canim senelerdir 55 kiloyu muhhafaza ediodum kilo almakta benim sinirlerimi bozdu simdi cok siki diyet uygulamiorum ama yine depresyonun etkisiyle takiorum bugun bodruma indik annemle iki top naneli dondurma bi tanede simit yedim valla kacamaklarin buyugunu yaptim bugun canim:)))ama cok mutsuzum hicbisey zevk vermio canim hic bisey istemioo zorlamaklada olmuo doktorada sordum sabir dedi ilaclarini al duzelcen dedi insallahhh gecicek tum bu slklntllarim bitanem
günaydın yavrularrr,
anaaa bi akşam girmedik çeneniz düşmüş,hanginizden alıntı yapayım da hanginize laf yetiştireyim şaştım valla.
Bi kere günahımı almışsınız geziyodur diyeeee
kızlar benim veletler büyükk ve okul tatil eee napacaklar bilgisaayara dalacaklar, ikiside birer tane kapıyo bende tv seyrediyom mecbur,tv de de bişey yok artık yaz programına geçti hepsi.
yani dün bana değmedi ikisinden biri ondn giremedim.
aslında bi tane daha vardı onuda yenide birine verdim yer kaplıyo diyeee.
Kız tontimmm seninkinden iyiydi valla, öyle soğutma falan istemiyodu benimki, klimalıydı,bileydim sana verrirdimsırnaşık şey
Çocuklar büyüdükçe dertleri büyüyo derlerdi doğruymuş anacım,siz gezmeye hevesleniyonuz da başka dertleri oluyo bu seferde,Allah eksikliklerini göstermesin.
Meltoşşşş, bütün delilerde seni mi buluyo kızz,çekiyon valla.
prensesi de sorayım darılır falan, valla kıın ilaçlarını ezberledim valla.
koca yok çoluk çocuk yok neden depresyona girerki,yavrum dur bakalım.
İlknurrr,demek annenler geliyo hee,gözaydı olsunn,
Mehtap kız sende habire adaama gece yarısı çay demliyon adama fenalık gelecek,uyuyamıyodur valla.
Gözdeyi göremedim, telaştadır ,oy oy o günlerim geldi gözümün önünee,
Ekimcim yürüyüş yapıyosan bide carnitin yazdırsaydın kızz,yağların gitmesine faydası olurr.
ya sen bize yapmazsan muhallebi devrilir işte öylee =)oğlan halıya bi kase muhallebiyi devirdi onla uğraşıyodum da
zoia bende çıkmadı desem yalan olur ama haptan değil ben anormal alerjikim ilaçtan öncede oluyo ama ilaçla artmadı yani sıcaktan olmuştur tatlım
mehtabım kardeşim yolda annemlde sabah gelcek bugün de sakindi topik valla ama sabah muhabbet ettik acuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?