Selenimo ve Cankularyla her telden

Kızlar ben çıkıyorum, konsere gidecem birazdan.ıyi akşamlar.

oh valla ohh ohhh ohh ohhh konser ha ha
bulamazsın beni yarın can can yokum ben benim ahali yoldalar geliyolar
anca sen gibi yatak yapınca gelirim belkim ama bizimkilerde uyumazlar hasret gideriyoz gecenin körüne kadar
neyse canım iyi eğlenceler sana
bizim içinde dinle
sahi ist müzik festivali başladı ona mı gidiyon kıa.s.:teytey::dance:

Son düzenleme:
canlarım ben geldim
gezdim azıcık sivasa gittim
dişime antibiyotik ve agrı kesic kullanıyorum

bnm vücudumda alerji benzeri bişiler çıktı kabarcık gibi enteresan bişi
bi haftadır falan arada çıkıo birazck sizde olmuşmuydu hapları içerken_?

bende olmadı canım ,sıcaktan ,yada yedigin bir şey alerji yapmıştır

mehtapcım cnm hani öyle çok farklı bişi yemedim tamda kullanmaya başladıktan snra oldu ya şüphelendim farklı bişi çünkü durup durup kabarıyo iniyo :bbo:

fistiklarim iyiaksamlar bugun annemle bodruma indim kacamak yaptim bi simit yedim cayla iki topta naneli dondurma umarim kilo almamisimdir tatlularim

fistiklarim iyiaksamlar bugun annemle bodruma indim kacamak yaptim bi simit yedim cayla iki topta naneli dondurma umarim kilo almamisimdir tatlularim
hoşgeldiin cnm bukadarcık kaçamaktan bişi olmaz herhalde arada onlarda lazım kaydirigubbakcemile3

canimsin ilknurum valla ilgi o kadar iyi gelioki doktorda dedi depresyondan ileri gelio bu sikayetlerin diye ilaclar bi sure sonra etkisini gosterirmis ilgi eksikligi cok yasadim sanirim ondan simdi ilgiye ihtiyacim var eksikligini cok hissediorum ama sizler varsiniz ilgiye doyucam insalllah sizleri cok sevioommm valla canim senelerdir 55 kiloyu muhhafaza ediodum kilo almakta benim sinirlerimi bozdu simdi cok siki diyet uygulamiorum ama yine depresyonun etkisiyle takiorum bugun bodruma indik annemle iki top naneli dondurma bi tanede simit yedim valla kacamaklarin buyugunu yaptim bugun canim:)))ama cok mutsuzum hicbisey zevk vermio canim hic bisey istemioo zorlamaklada olmuo doktorada sordum sabir dedi ilaclarini al duzelcen dedi insallahhh gecicek tum bu slklntllarim bitanem

evet canim benim depresyonun etkileri duzelene kadar idare etcem artik cok zor ama mutsuzluk eskiden zevk aldigim sevdigim seyler su an ilgimi cekmio hicbiseyden mutlu olamiorum icimden hic bisey yapmak gelmio cok tuhaf bi durum anlican doktor sabir dedi ilaclar etkisini gosterince sikayetlerin gecicek dedi insalla sabirla bekliomm valla tatliskomm bodrum cok sicakti ama biz gundogandayiz esio allahtan iyi varsin canimcim

hoşgeldin canım bebem tatlım
geçecek bebeğim hepsi hep olumlu düşün sen yeterki:1hug:

oğlan halıya bi kase muhallebiyi devirdi onla uğraşıyodum da
zoia bende çıkmadı desem yalan olur ama haptan değil ben anormal alerjikim ilaçtan öncede oluyo ama ilaçla artmadı yani sıcaktan olmuştur tatlım

mehtabım kardeşim yolda annemlde sabah gelcek bugün de sakindi topik valla ama sabah muhabbet ettik acuk

seleminom oncelikle son bi kilon kalmis tatlim tebrik ederim koca yok ama gecmisteki yasanan ozel sorunlar ailevi sorunlar sanirim hepsi birikmis simdi depresyon olarak geri dondu bana sikayetlerimide soyleyince doktor depresyon dedi bakalim ilaclar etkisini bi sure sonra gostercekmis o zaman sikayetlerim gitcekmis insallahh bugunde annamle bodruma indik iki top naneli dondurma bi tanede simit kacamagi yaptum canimcim:)))

ya sen bize yapmazsan muhallebi devrilir işte öylee =)
kuzum aşırı hassaslık bendede var ottan böcekten nem kapıyoom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…