Selenimo ve Cankularyla her telden

psikoloji bozulunca ilk iş saç baş değiştirmek ya uğraaş durr
gerçi bu akşam bende saçımı boyatcam depresyondamıyıım neyiim hihoyyyt

valla canim depresyondayim ama sacimla bile ilgilenmek icimden gelmio onceden roflem gelince hemen yaptiridim ozenirdim ama simdi icimdeki istek sifir o yuzden sanmiorum depresyonda oldugunu bitanem belki canin deisiklik istiodur

hoşgeldin canım bebem tatlım
geçecek bebeğim hepsi hep olumlu düşün sen yeterki:1hug:

hosbulduk bitanecik ilknurum insallah canim gecicek bugun eczaneden azosilinide buldum idrar yoollarinda yanmam gecmedi hala insalla iyi gelir oteki hafta tahlile gitcem bakalim demir icinde bi ay sonra yaptircam hala halsizlik devam edioo bakalim allah beterinden korusun dilamdan haber varmi hic canimcim

valla canim depresyondayim ama sacimla bile ilgilenmek icimden gelmio onceden roflem gelince hemen yaptiridim ozenirdim ama simdi icimdeki istek sifir o yuzden sanmiorum depresyonda oldugunu bitanem belki canin deisiklik istiodur

cnm ben yeni atlattım diyim 2 ay oldu bırakalı antidepresanları ama kafamı toparlamama çok yardımcı oldu sonra yeter artık iyiyim dedim bıraktım ama onların aldırdığı kiloları hala vermeye uğraşıyorum cnmcım inş.sanada yardımcı olur atlatırsın bu dönemi

canim seleminom ilginizi eksik etmiosunuz valla cok iyi gelioo bugun annemle bodruma indik gerci normal zamandada istanbul kadar cok giremiorum ev isi yemek falan derken zaman gecioo giremedigim zamanlardada aklimdasiniz ama canlarim benim

prensesim 1simit ,2top dondurmadan birşey olmazzz
ben son 4aydır yediklerimin toplamını bugün yedim valla
bugünde kocam çay demledi bana ara ara gidip geliyorum
doktor kızdı bana dişiniz agrımadımı diye agrıdı dedim .rengim bembeyaz oldu

canimcim gecmis olsun hangi ilaci kullandin sen?valla doktoroda cok soyledim kilo aldiran istah acab bi ilac olmasin kilo aldigim zamanda moralim bozuluo diye ama bilmiorum aldirmaz falan dedi ama umarim oyledir cunku depresyon illeti bende kilo yapti hep senelerdir 55 i muhafaza edebiliodum insalla bende kilo yapmaz almasi kolay vermesi cok zor valla tatlimcim iyi olmana sevindim insalla cabucak verirsin kilolarini tatlim destegin ilgin icin cok tsk ederim sekerim

yok kuzum ya kerdeşi yazmadı ogünden sonra umarım uyanmıştır artık:Saruboceq:
ilaçlarını düzenli kullanmak iyi de canım iş sende de bitiyo kuzum ya
mutlu olmak çok güzel tatlım ve bundan mahrum etme kendini farklı şeyler yap dene belki değişir bişeyler
hayat çok kısa

ye kız oh afiyet olsun öyle bi gnden bişey olmaz
benim goncam kardeşimi alıp gelcek bu gece
biz misafir gelmediği sürece çay demlemeyiz gece içme alışkanlığımız yok pek eşim de sevmez fazla

canim benim bide disciden gelince insan cok acio sanirim yaptiklari morfinin etkisinden eger seninde bugun istahin acikca ondan olabilir guzelim kiyamam sana ben insallah gecicekk tatliskom

ye kız oh afiyet olsun öyle bi gnden bişey olmaz
benim goncam kardeşimi alıp gelcek bu gece
biz misafir gelmediği sürece çay demlemeyiz gece içme alışkanlığımız yok pek eşim de sevmez fazla

benim ev çay ocagı gibisırnaşık şeysırnaşık şey.sürekli çay kaynar bende

benim bilgisayar tontiminkini geçti açılıp kapanıyor
sabah yine girerim.

tmm kuzu benimkiler uyudu bende ütü yapıcam az kaldı yaptım bugün
onu dayapayımda yarın gezmekten yapamam
hadi öptüm canım
dikkat et kendine
ben ne zaman girerim topiğe artık bilemem ama fırsat buldukça bakıcam söz beni unutmayın haa

canim benim bide disciden gelince insan cok acio sanirim yaptiklari morfinin etkisinden eger seninde bugun istahin acikca ondan olabilir guzelim kiyamam sana ben insallah gecicekk tatliskom

kuzum çekmedi antibiyotikle ağrı kesci verdi.tekrar gidecegim
sana idrar yolların için kiraz sapıyla mısır püskülü kürünü araştırıyorum yarın sabah yazarım valla o çok iyi geliyor.

insallah uyanmistir ve duzelme gosteriodur dilamiz canim oylede gercekten ne kadar kendimi zorlasam denesemde olmuo tatlimcim nasil anlatsam bilmemki deisik biseyde olsa eski sevdigim seyde olsa beni mutlu etmiyo sanki mutluluk hormanim tukenmis hicbisey mutlu etmio hayat gercekten kisa bunun farkindayim ama iste beyinde bitio bazi seyler ne kadar kendimi zorlasam olmuo ilaclarin etkisine umut bagladim yapcak bisey yok cunku gercekten belki anlayamiosundur tatlim neden kendi kendini mutlu etcek biseyler bulamiosun diye ama gercekten olmayinca olmuomus benimde basima ilk kez gelioo bende saskinim canimcimm

öpüyorum kuzu seni yarın gir muhakkak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…