Selenimo ve Cankularyla her telden

selectra diye bişi vardı cnm yanında bitane daha hap vardı adını hatırlayamadm.3 ay ikisini kullanmıştm aşırı iştah yapmştı bende 3ay sonucu 12 kilo oldu bana farkına bile varmadan almışım oysaki demiştm kilo aldırmasın diye snra değiştirdik ilaçları sen de dikkat et cnm sonra bide ona canını sıkma =)

benim bilgisayar tontiminkini geçti açılıp kapanıyor
sabah yine girerim.

:roflol::roflol::roflol:

kiz bugün eski mesajlarinizi bilem okumadan son sayfadan basladim:lepi:
nasilsiniz kizlar? gününüz güzel gecmistir umarim, önceden acikladiysaniz haberim yok, bilgisayarim isincak diye okumaya korktum, direkt olarak sizinle sohbete baslayayim dedimyerimseniben

ameliyat sonrası kendine gelemedi aslında söylendiği gibi basit değilmiş.sıçramaya başlamış.çok ayrıntı bilmiyorum.çıkıyorum kusura bakmayın

inanmıyorum .inanmak istemiyorum,1haftada bir insan kaybedilirmi yaa ve ilk evreleriydi
yazacak çok şey var ama tutuldum ben ya

ameliyat sonrası kendine gelemedi aslında söylendiği gibi basit değilmiş.sıçramaya başlamış.çok ayrıntı bilmiyorum.çıkıyorum kusura bakmayın

nasıl basit değil di ki anlamadım ya
hani erken evreydi şanslıydı demişlerdi
yemin ederim aklım almıyo ayrıntıyı bilmiyorum demişsin
ama ben bunu da anlayamadım nasıl bilinmez saçmalarsam kusuruma bakmayın ama şoktayım şu an
çok kötü oldum fenayım kızlar çıkıyorum

ya özür dilerim kafam karıştı.52yaşıdaki komşu bile bu illeten kurtuldu.
yazamayacagım ,çok üzgünüm

yüzünü görmediğim sesini duymadığım varlığını yanlızca harflerle bildiğim ama kalbimde kocaman bi yüreğe sahiptin sen canım dilam

Ben beeen inanmıyorum yaa aklım almıyor yok yaaa şaka falan sanırım ...Olamaz yani. Bu aşama da bu şekilde bi ölümne ben rastlamadım henüz nasıl olur offffffffffffffffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…