Selman Beyin hastası olanlar bilgi verebilir mi? Sperm azlığı sebebiyle tüp bebek yaptırıcaz ama merkez konusunda kararsızım. Alman hastanesini düşünüyodum am çok kalabalık olduğu için fabrikasyon gibi olduğu fikrine kapıldım. Şimdi Medicana İnternational i düşünüyorum. Bilgisi olanlar benimle paylaşırsa çok sevinirim.
merhaba sevcangoksel,
Hemşeriyiz sevindim tanıştığımıza. Ben çorluda oturuyom. Cem Beyi bende bu sitede okudum genel olarak hastaları ondan memnun. Umarın senin için hayırsılı budur hemen kavuşursun bebeğine. Ben çok kararsızdım aslında burada yazılan birçok şeyi okudum. Selman Laçin Çorluya geldi Sanırım Tekirdağa delmiş. Hatta ordan bir hastası hamile oda Çorluya geldi. Akışına bıraktım ben merkez işini çünkü burda Alman hastanesinde de olan çok olmayan da çok bunun gibi diğer hastanelerde aynı şekilde. Yaşıcaz ve görücez artık. Sizin sorun neydi?. Biri mi tavsiye etti Cem Beyi.?
NERMİN1982 bende birkaç ay sonra nisan gibi düşünüyorum açıkçası ama 3 Şubat gibi muayene olmaya gidicez. tedavi için beklicem çalışıyorum ona göre bişey bulmam lazım. Bunun içinde izin alınmaz ki ne kadar sürüyo peki toplamında bana bir hafta izin almam yeterli olucak mı. Ne kadar igne verdi sana? O kadar talihsiz bir durum ki ben iğneden okadar çok korkarım nasıl olcak bilmiyorum yani. Hani doktor ilgisiz diyosun ya benden de nefret eder heralde.Mıymıy bir hasta.
Yekta Beye gittim. Benim içinde hormon testleri verdi semen testindeki sonucu öğrenince daha onları yaptırma fırsatım da olmadı. Rahim filmide vermişti oda daha olmadı. Yekta Bey iyi bir doktor ama şu anda sonuç aşılama için bile yetersiz o yüzden şimdilik ona gitmemin bir anlamı yok. Ürologa gitti eşim. Hormonlarda dengesiz fsh yüksük lh yüksek bir tahlil daha yapıcak bakalım. Yekta Beye gitseydim oda bir yer önericekti sanırım ama bana biraz şans işi gibi geliyor. Senin doktorun kimdi Çorluda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?