Tüp Bebek Merkezleri Selman Laçin Hakkında bilgisi olan yardım edebilir mi ?

thirdeyes

Guru
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
257
0
296
46
Tekirdağ
Selman Beyin hastası olanlar bilgi verebilir mi? Sperm azlığı sebebiyle tüp bebek yaptırıcaz ama merkez konusunda kararsızım. Alman hastanesini düşünüyodum am çok kalabalık olduğu için fabrikasyon gibi olduğu fikrine kapıldım. Şimdi Medicana İnternational i düşünüyorum. Bilgisi olanlar benimle paylaşırsa çok sevinirim.

NERMİN1982 sebebini öğrenebilir miyim? Buraya gelip tüp bebek hakkında bilgi verdiler hastane olarak ve fiyatı indirimli bir şekilde çekiliş yaptılar. Ordan ismim çıktı Aysun hanımla beraber geldiler. sonuç olumsuz mu oldu?

NERMİN1982 olumsuz olmasına üzüldüm. Şimdi ne yapmaya karar verdin peki?
Ben daha yeni öğrendim bir ay kadar oldu. Üzülmüyorum çünkü bazı insanlar istediklerine çok çabuk kavuşur elde eder bazıları da benim yada bizim gibi daha zor ulaşır. O yüzden moral bozmak yok.

Canım ben ara verdim geçen sene nisan ayında denedim şimdi ağustos yada eylül ayında demek istiyorum hayırlısı olur inşallah...

thideyes merhaba.
Bizde Kadıköy Acıbadem'i düşünüyoruz.
Cem Bey.
Bizde daha karar vermedik.
Bende Tekirdağlıyım bu arada.

merhaba sevcangoksel,

Hemşeriyiz sevindim tanıştığımıza. Ben çorluda oturuyom. Cem Beyi bende bu sitede okudum genel olarak hastaları ondan memnun. Umarın senin için hayırsılı budur hemen kavuşursun bebeğine. Ben çok kararsızdım aslında burada yazılan birçok şeyi okudum. Selman Laçin Çorluya geldi Sanırım Tekirdağa delmiş. Hatta ordan bir hastası hamile oda Çorluya geldi. Akışına bıraktım ben merkez işini çünkü burda Alman hastanesinde de olan çok olmayan da çok bunun gibi diğer hastanelerde aynı şekilde. Yaşıcaz ve görücez artık. Sizin sorun neydi?. Biri mi tavsiye etti Cem Beyi.?

NERMİN1982 bende birkaç ay sonra nisan gibi düşünüyorum açıkçası ama 3 Şubat gibi muayene olmaya gidicez. tedavi için beklicem çalışıyorum ona göre bişey bulmam lazım. Bunun içinde izin alınmaz ki ne kadar sürüyo peki toplamında bana bir hafta izin almam yeterli olucak mı. Ne kadar igne verdi sana? O kadar talihsiz bir durum ki ben iğneden okadar çok korkarım nasıl olcak bilmiyorum yani. Hani doktor ilgisiz diyosun ya benden de nefret eder heralde.Mıymıy bir hasta.

Canım ilkbaşta ayırlı olsun sonra iğneler göbekten vuruluyor hiç korkma çünkü açımıyor gerçekten hatta ben kendim bile vurabiliyordum.izin 10 gün sürer adet 3 günü gidiyorsun muhaynen oluyor sonra senin yumurtalarının büyüyenene kadar iğne yapıyorlar 225'lik vurdu bana sonra yumurta toplama işlemi 1 gün 2-3 günsonra trasfer oluyor 10 gün sonra test yapıyorlar hsg kandan alıyorlar bu kadar

Canım bende Çorlu'da oturuyorum.
Eşimin doktoru bizi Kadıköy Acıbadem'e göndericekmiş bakalım.
Daha belli değil.
Biz daha önce hiç aşılama falan bişey yaptırmadık.
Eşimin değerleri düşük olduğu için aşılama yapmadılar.
Kendiliğinden olsun diye bekliyoruz ama olmuyo işte.
Siz yaptırdınız mı hiç aşılama.
Çorlu'da hangi doktora gidiyosun?

canım bende şubatda bende orda olucam kontrolüm var.saat 14:00'de belki görüşürüz.bu arada her olumsuzluğu dr baklamak doğru değil bence ilkinde başarı çok az oluyor zaten ve uzun zaman bekleyen insanlar var.bu arada asla yanluş anlamayın o merkezi korumak değil amacım.bana yakın ve ucuz olduğu için gitmiştim bi de üstüne memnunda kaldım.alman hastanesine gelince evet orası çok yogun ve pahalı bi arkadaşım 2 yıl önce orada yaptırdı bahçeci hep asisitanlarına bırakmış o hiç ilgilenmemiş sadce transferi o yapmış.gittiğin yerin içine sinmesi lazım iyi düşün sen yinede.görüşmende fayda var.

Yekta Beye gittim. Benim içinde hormon testleri verdi semen testindeki sonucu öğrenince daha onları yaptırma fırsatım da olmadı. Rahim filmide vermişti oda daha olmadı. Yekta Bey iyi bir doktor ama şu anda sonuç aşılama için bile yetersiz o yüzden şimdilik ona gitmemin bir anlamı yok. Ürologa gitti eşim. Hormonlarda dengesiz fsh yüksük lh yüksek bir tahlil daha yapıcak bakalım. Yekta Beye gitseydim oda bir yer önericekti sanırım ama bana biraz şans işi gibi geliyor. Senin doktorun kimdi Çorluda?

Işılcım inşallah denk gelirde karşılaşırız. Birbirimize bu süreçte destek oluruz. Bu yaşadığımız tuhaf bir heyecan. Benimki korku, heyecan, merak hepsi birarada. Orda karşılaşamasak bile birbirimizi takip edelim.

sevcancım bende Alman hastanesiyle Acıbadem arasında kalmıştım ama pazar günkü toplantıya gidince akışına bıraktım. Hayırlısı artık.

Canım bende Seval Hanıma ve İpek Hanıma gitmiştim.Devlet hastanesi doktorları. Ama bende bi korkaklık var.Ben alttan muayene olamıyorum. Çok korkuyorum ve kasıyorum kendimi. Geçen akşam Orhan Ateşer'e gittik.Aşılama yaptırmak istiyoruz dedik. O beni muayene etmedi.Eşinin sperm değerleri düşük olduğu için aşılama yapamam dedi. Eşin tekrar üroloğa gitsin değerleri yükselsin öyle aşılama yapalım dedi.Eşim üroloğa gitti. O da bizi Acıbadem Cem Demirel'e göndermek istiyo.Çok iyi bir doktormuş.Akşam eşimin doktorundan bize telefon geldi.Haftaya Cumartesi için bize randevu aldı.Yani haftaya Cumartesi Cem Demirel'e gidicez.Çok iyi bi doktor olduğunu söylüyolar. Görüşücez haftaya aşılamamı yoksa tüp bebek mi diye.Bide Orhan Bey bana rahim filmi çektir demişti.Bu akşam Vatan Hastanesine gidicez eşimle.Anestezili çekerlerse rahim filmi çektiricem.Anlıycağın ben çok korkağım. Hadi sende Cem Beye gel.Beraber gideriz. Birbirimize destek oluruz.

Merhaba Canım. Bende öyleydim ama başa gelen çekiliyor. Orhan Beye benim bir arkadaşım gitti çok iyi diye söylüyordu. Hamileliğinin 3 ayı kanaması olmuş ama ona dinlenmen gerekir diye uyarıda bulunmamış oda yoğun bir tempoyla çalışmaya devam etti önemli değil diye. Bebek 6 aylıkken doğdu Ciğerler gelişmedi uzun süre küvezde durdu şu anda gözlerinde problem var yüde 10 görüyor bir gözü yani çok üzüldüler sıkıntı çektiler. Bebeklikten bir sürü ameliyat geçirmek zorunda kaldı. doktorda hata denemez tabi kendisi dikkat etmedi mutlaka ama yinede insanın içinde biraz soğukluk oluyor. Herkeste aynı şeyi yaşıcak diye bişey yok malesef böyle şeyler oluyor. Gerçi senin tedavin farklı bir yerde olucak zaten. Yekta Beyde rahim filmini ben çekicem demişti. Anestesiye gerek duymuyorum dedi bana. Henüz yaptırmadım. Senin aneztezili mi olucak?

Sevcancım aslında gelmek isterdim iyi bir seçim bencede ama dedim ya pazar günü burda tüp bebek için toplantı yaptılar. orda 10 aileye indirimli tüp bebek yapıcaklardı. O çıktı bana o yüzden onu kullanmak istiyorum. Yoksa benim de tercihim orası olucaktı. Ama sen merak etme seni takip ederim ben sürekli. Benim nisan gibi başlıcak. Bende çok korkağım ama bunları yaşamamız gerekiyomuş. Bak ben iğne bile olamam. Ama rahim filmini aneztezili olmucam. Şişlide eucomar diye bir görüntüleme merkezi var. Dijital makinaları orda yaptırıcam.250 ytl dedi. Seninki ne kadar. Yekta Beyde bana 400 demişti. Birde şunu düşün Çorluda özeline gittiğinde anlaşmalı olan yerlere yönlendiriliyosun. Yani o doktorun çalıştığı bir laboratuar bir tüp bebek merkezi var.

thirdeyes merhaba.
Ben Cuma günü hsg çekildim.
Anestezili oldu.
Ben dayanamazdım çünkü.
Bu arada biz Cem Beye gitmekten vazgeçtik.
Çünkü bize ilk önce 31 Ocak'a randevu verdiler, sonra doktor dolu 7 Şubat olsun dediler, ondan sonra tekrar arayıp 7 şubatta doktor burda olmıycak 14 şubat olsun dediler.
Bizim de kafamız karıştı biraz. Daha baştan benim canımı sıktılar yani.
Orhan Beye gidicem ben.
Sen hsg ne zaman çektiriyosun?

günaydın sevcancım,
Hayırlısı olsun neresi içine sinerse orda yaptır tabi. Filmi çektirmişsin atlatmışsın gözün aydın. Tüp bebek için mi Orhan beye gidicen anlamadım. Ben yarın hormon tahlillerimi yaptırıcam. Bu hafta sonuda Selman bey için randevu alıcam. Ön görüşme ama nisanda başlıcam. Birdahi ay gibi yaptırabilirim rahim filmini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…