Selman Beyin hastası olanlar bilgi verebilir mi? Sperm azlığı sebebiyle tüp bebek yaptırıcaz ama merkez konusunda kararsızım. Alman hastanesini düşünüyodum am çok kalabalık olduğu için fabrikasyon gibi olduğu fikrine kapıldım. Şimdi Medicana İnternational i düşünüyorum. Bilgisi olanlar benimle paylaşırsa çok sevinirim.
Dün de Selman beye kontrole gittim. Her gidişimde olduğu gibi bu gidişimde de kendimi çok iyi ve güvende hissettim. kendisi de ekibi de çok yardımcı oluyorlar, sadece tıbbi açıdan değil moralmen de bana çok yardımcı oluyorlar.
doktorum selman hocadan son derece memnunum herkese güvenle tavsiye edebilirim
inanın geçmiş geçmiyor....herkes kendi yaşadığını bilir kardeşim ,memnun kalanların yazdıklarına kimse yorum getirmiyor ki bunların sayısının ne kadar az olduğunun farkındamısınız bilmem...şikayet konusunda gerekli tüm kurumları araştırdım ama sonuç nafile siz hiç doktorunu kötüleyen başhekim veya yönetim gördünüzmü?doktorlara hataları sonucu açılan davalardan kaçını hasta veya yakınları kazanmış bilginiz varmı?kardeşimin kürtajını yapan doktordan çıkardığı parçaları rapor halinde alabilmek için ne kadar koşturmak gerektiğini bilirmisiniz?inandırıcılıktan bahsediyorsunuz ya bu adam babanızın oğlumu eğer öyleyse bencede gidip birde onun ağzından dinleyip burada paylaşın da bizde ne söyleyebileceğini öğrenebilelim...oturduğunuz yerden ahkam kesmek kolay belki siz olsanız elinizdeki raporla önce bu yıllarca okumuş adama gider hesap sorar sonra asla kazanamayacağınız bir davanın peşinden yıllaca koşar sonrada kimsenin size bu şekilde cevap vermemesini sağlarsınız....ama ben adamın yüzünü bir kez daha görmeyi mideme ve yüreğime sığdıramadım.allaha havale ettim...bu paylaşım sitesine girenleri burada yazanları okuyup hekim tercih edenleri de uyarmak istedim ..isteyen istediğini yapar 10 günde helak olan kan takviyesi yapmadan kendine gelemeyen ilk bebeğinin tadını alamayan benim kardeşimde kimsenin değil.. Bu sebeple okuduklarınıza yorum yapmadan önce empati yapın düşünmeden ağzınıza geldiği gibi rahat ve pervazsızca aynı bu hekim gibi sizinde konuşma hakkınız yok....
inanın geçmiş geçmiyor....herkes kendi yaşadığını bilir kardeşim ,memnun kalanların yazdıklarına kimse yorum getirmiyor ki bunların sayısının ne kadar az olduğunun farkındamısınız bilmem...şikayet konusunda gerekli tüm kurumları araştırdım ama sonuç nafile siz hiç doktorunu kötüleyen başhekim veya yönetim gördünüzmü?doktorlara hataları sonucu açılan davalardan kaçını hasta veya yakınları kazanmış bilginiz varmı?kardeşimin kürtajını yapan doktordan çıkardığı parçaları rapor halinde alabilmek için ne kadar koşturmak gerektiğini bilirmisiniz?inandırıcılıktan bahsediyorsunuz ya bu adam babanızın oğlumu eğer öyleyse bencede gidip birde onun ağzından dinleyip burada paylaşın da bizde ne söyleyebileceğini öğrenebilelim...oturduğunuz yerden ahkam kesmek kolay belki siz olsanız elinizdeki raporla önce bu yıllarca okumuş adama gider hesap sorar sonra asla kazanamayacağınız bir davanın peşinden yıllaca koşar sonrada kimsenin size bu şekilde cevap vermemesini sağlarsınız....AMA ben adamın yüzünü bir kez daha görmeyi mideme ve yüreğime sığdıramadım.ALLAHA HAVALE ETTİM...bu paylaşım sitesine girenleri burada yazanları okuyup hekim tercih edenleri de uyarmak istedim ..isteyen istediğini yapar 10 günde helak olan kan takviyesi yapmadan kendine gelemeyen ilk bebeğinin tadını alamayan benim kardeşimde kimsenin değil.. bu sebeple okuduklarınıza yorum yapmadan önce empati yapın düşünmeden ağzınıza geldiği gibi rahat ve pervazsızca aynı bu hekim gibi sizinde konuşma hakkınız yok....
ya doktora iyi bir şey söyleyince iyide kötülüğünü konuşuncamı kızılıyor anlamadım başından geçenleri anlatmışsın ve ders alıp dikkat etmemiz gerektiğini söylüyorsun ben bizi bilgilendirdiğin için teşekkür ederim
kızan kendisidir. O doktoru kötülemiş , elinde hiçbir kanıt olmadan , üzerine de birçok doktoru öven yazışma yapılmış... Mail takibi yaparsanız kızanın kendisi olduğunu görürsünüz... Ben de 2 kuzenim de kendisinden çok memnunuz ve kimsenin başaramadığı işi başaran saygın bir doktordur. Allah bin kere razı olsun , kötülerden uzak tutsun
inanın geçmiş geçmiyor....herkes kendi yaşadığını bilir kardeşim ,memnun kalanların yazdıklarına kimse yorum getirmiyor ki bunların sayısının ne kadar az olduğunun farkındamısınız bilmem...şikayet konusunda gerekli tüm kurumları araştırdım ama sonuç nafile siz hiç doktorunu kötüleyen başhekim veya yönetim gördünüzmü?doktorlara hataları sonucu açılan davalardan kaçını hasta veya yakınları kazanmış bilginiz varmı?kardeşimin kürtajını yapan doktordan çıkardığı parçaları rapor halinde alabilmek için ne kadar koşturmak gerektiğini bilirmisiniz?inandırıcılıktan bahsediyorsunuz ya bu adam babanızın oğlumu eğer öyleyse bencede gidip birde onun ağzından dinleyip burada paylaşın da bizde ne söyleyebileceğini öğrenebilelim...oturduğunuz yerden ahkam kesmek kolay belki siz olsanız elinizdeki raporla önce bu yıllarca okumuş adama gider hesap sorar sonra asla kazanamayacağınız bir davanın peşinden yıllaca koşar sonrada kimsenin size bu şekilde cevap vermemesini sağlarsınız....AMA ben adamın yüzünü bir kez daha görmeyi mideme ve yüreğime sığdıramadım.ALLAHA HAVALE ETTİM...bu paylaşım sitesine girenleri burada yazanları okuyup hekim tercih edenleri de uyarmak istedim ..isteyen istediğini yapar 10 günde helak olan kan takviyesi yapmadan kendine gelemeyen ilk bebeğinin tadını alamayan benim kardeşimde kimsenin değil.. bu sebeple okuduklarınıza yorum yapmadan önce empati yapın düşünmeden ağzınıza geldiği gibi rahat ve pervazsızca aynı bu hekim gibi sizinde konuşma hakkınız yok....
kızan kendisidir. O doktoru kötülemiş , elinde hiçbir kanıt olmadan , üzerine de birçok doktoru öven yazışma yapılmış... Mail takibi yaparsanız kızanın kendisi olduğunu görürsünüz... Ben de 2 kuzenim de kendisinden çok memnunuz ve kimsenin başaramadığı işi başaran saygın bir doktordur. ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN , KÖTÜLERDEN UZAK TUTSUN
kızan kendisidir. O doktoru kötülemiş , elinde hiçbir kanıt olmadan , üzerine de birçok doktoru öven yazışma yapılmış... Mail takibi yaparsanız kızanın kendisi olduğunu görürsünüz... Ben de 2 kuzenim de kendisinden çok memnunuz ve kimsenin başaramadığı işi başaran saygın bir doktordur. ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN , KÖTÜLERDEN UZAK TUTSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?