Tüp Bebek Merkezleri Selman Laçin Hakkında bilgisi olan yardım edebilir mi ?

slm ben selman beyin hastası değilim ama aynı merkezdeki dr. Aysun Güneyin hastasıyım tedaviye yrn başlıycam gidip görüştüm gayet iyi davrandılar çok ilgilendiler uzun uzun zaman ayırıp anlattı ve beni ikna etti başarı oranlarını gördüm süperdi yeni açılan bi merkez temiz çok ilgili ve ekip daha önceden bilgili bence tercih edilecek çok sebep var. İnşallah sonuçta iyi olur...

ben daha önce teksen çamlıbel hastasıydım, memnun kalmadığım için dr. değiştireceğim ve medicana'ya gitmeyi düşünüyorum.
esfera son durumunla ilgili bilgi verebilir misin? nasıl sonuçlandı tedavin?

Merhaba arkadaşlar bir öneri gerekiyorsa sizlere söylemek isterim istanbul göztepe medical park Serdar Koç doktor var. süper bir doktor olduğunu söylüyorlar Zaten o hastanenin Tüp bebek bölüm sorumlusu şişlide de özel muaynehanesi var internet adsesi serdarkoc.net bi inceleyin derim...

Son düzenleme:
tşk. önerin için, ancak ben avrupa yakasında dr. bakıyorum. ancak karar vermek gerçekten zor. sağlık sektöründe maddi sömürü çok fazla. tüp bebk tedavisinde insanlar nerleri var neleri yok vermeye razılar, hal böyle olunca da bazı merkezler gerekli gereksiz bi sürü tahlil yaptırıp inanılmaz paralar istiyorlar.
ben hem kaliteli olup hem de insaflı bir dr. arıyorum arkadaşlar. umarım bulabilirim ve sizlerle paylaşabilrim.

yeteeeeer kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR BıR KEZ DAHA SıZLERı YENı TOPĞıMıZE GÖZ ATMAK VE DESTEK ıÇıN ÇAĞIRIYORUM

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPıĞıNDEN ARKADAŞLAR YENı BıR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FıYATLARINDA ıNDıRıM ıSTıYORUZ DıYE BU TOPĞıE GELıP BıR ZıYARET EDERSENıZ ÇOK SEVıNECEĞıZ BıR LıSTE HAZIRLIYORUZ LıSTE YETERı KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELıRLEDıĞıMıZ BıR GÜNDE SESıMıZı DUYARACĞIMIZ YERLERE MAıL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FıYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKı ZORLUKLARLA ıLGıLı HEPıNıZı BEKLıYORUZ

Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

TOPıĞıMıZı BURASI

canım linkini yapıştırayım da arkadaşlar kolay bulsun....
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)

Bu nisan ayının sonunda Selman Laçin bey tarafından tedavi görmeye başlayacağım. Beylikdüzü medicana çok temiz ve imkanları bol bir hastane. Selman bey de işinde çok profesyonel. Elbette ki her doktor elinde olmadan hastasının istediğini veremiyor sonuçta sağlık işi kısmet işi ama ben Selman beye çok güveniyorum umarım istediğim olur.

Dün de Selman beye kontrole gittim. Her gidişimde olduğu gibi bu gidişimde de kendimi çok iyi ve güvende hissettim. kendisi de ekibi de çok yardımcı oluyorlar, sadece tıbbi açıdan değil moralmen de bana çok yardımcı oluyorlar.

Merhaba Elif,
Bende Aysun Hanıma gidiyorum yani ikiside ilgileniyor zaten. Tüp bebek tedavisi için mi? Ben dondurulmuşlarımla başladım tedaviye.

ya doktora iyi bir şey söyleyince iyide kötülüğünü konuşuncamı kızılıyor anlamadım başından geçenleri anlatmışsın ve ders alıp dikkat etmemiz gerektiğini söylüyorsun ben bizi bilgilendirdiğin için teşekkür ederim

Arkadaşlar tedavimizin hayırlı olumlu sonuçlanması için allahın isimleri var "günlük" okunacak.sayıları yanında yazıyor sanırım ebced hesabına göre.iş yaparken bile okunabilir siz bilirsiniz

günlük okunacak

ya muhyi (68 kez)= can bağışlayan hayat veren.işlerin başarılı olması için
ya bedi (86 kez)= maddi manevi güzellik veren.allahın yardımına nail olmak için
ya mübdi (57kez) = varlıkları örneksiz yaratan.her işte muvaffak olmak için
ya vekil (66kez) =allahtan her türlü yardımı görmek için.
Ya latif (129kez) =dileklerin olması için
ya kayyum (156 kez) = allahın izniyle her isteği olur.
Ya semi (180kez) = işiten.duaların kabul olması için
ya bari (214 kez) = eşyayı herşeyin vucudunu birleşmesini uygun yaratan
ya rakib (312kez)= bütün varlığı gözeten,her işte allahın korumasında olmak için
ya hay (324kez) =diri.herşeye gücü yeten
ya halık(731kez) = varlığı yoktan vareden.üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmak,başarılı olmak için
ya veliyy 2116 kez = her işte allahın yardımı için
ya muti veren ihsan eden.bunun sayısını bulamadım

allah kabul etsin

Bir insanın hakkını savunmak için babasının oğlu olmaya gerek yok , insan olmak yeterli.. Ben siz saygı çerçevesinde yorum yaptım , siz bu polemiğe girmeye üşenmediğinize göre dava da açardınız. Ayrıca ben böyle yaralı olsam , yıllar değil on yıllar sürse peşini bırakmam. Neden asla kazanamazsınız onu anlamadım , ülkede mahkeme var , sizin de yazdığınıza göre başka bir doktor operosyana dahil olmuş bu zaten kanıtlanmayacak birşey değil. Rahat ve pervasız olan sizsiniz , sizi terbiyeye davet ediyorum , bundan sonraki bu üslupta seviyesiz cevaplarınızı da muhattap olup yanıtlamayacağım....

kızan kendisidir. O doktoru kötülemiş , elinde hiçbir kanıt olmadan , üzerine de birçok doktoru öven yazışma yapılmış... Mail takibi yaparsanız kızanın kendisi olduğunu görürsünüz... Ben de 2 kuzenim de kendisinden çok memnunuz ve kimsenin başaramadığı işi başaran saygın bir doktordur. ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN , KÖTÜLERDEN UZAK TUTSUN

allahım kötü bişeyde yaşatmasın canım size bende orada tedavi oldum doktor kötülemedim ama benimde olumsuz oldu hemde 2 kere takdir allahın ama o doktorda yaşadıklarını iyi yada kötü herkes anlamalı bence sadece iyi yanları değil kötü yanlarıda varsa anlatılmalı bana bir ay farklı konuşup diğer ay farklı konuşmuşlardır bende o yüzden değiştiriyorum doktorumu siz şanslı olanlardansınız ozman ama kötü konuşuluyo diye anlaşılmıyo demek yanlışş peki size kisti görüp bebek deseydiler siz ne yapardınız benimde bi arkadaşım orada tüp yaptı ona böyle söylendi ve o arkadaşında tüpünü alıcaklardı başka doktora gittide kurtuldu ama demiyorumki kötü diğer bir arkadşımda orada 2.tüp bebek denemesinde hamile kaldı yani iyi olanda var kötü olanda

merhabalar gerçi mesajınızın üzerinden zaman geçmiş ama umarım bunu görürsünüz.ben de selman bey için randevu aldım ama yaşadıklarınızı okuynca dehşete düştüm ve tedirgin oldum.işallah kardeşiniz şu an iyidir çok geçmiş olsun..ben de kardeşlerine düşkün bir abla olarak sizin yerinizde olsam kardeşime bunları yapan doktora ne yapardım bilmiyorum Allah göstermesin.

merhabalar..ben Selman beyden randevu aldım da nasılbiri olduğunu merak ettiğim için araştırayım dedim.gerçi benimki tüp olmayacak henüz korunma sürecindeyim riskli bi gebelik geçirip erken doğumla 27 haftada sezeryan oldum bebeğim 3 gün yaşadı.doktorlardan ve hastaneden hiç memnun kalmadım şimdi hem evime yakın hem de ilgili,insancıl,vicdan sahibi bir doktor arıyorum.selman bey böyle birimi acaba?olumsuz mesajı yazan arkadaş kafamı çok karıştırdı.benim kötü bir deneyim yaşayacak gücüm yok çünkü..doktoruma sonuna dek güvenmek istiyorum..

merhabalar..ben Selman beyden randevu aldım da nasılbiri olduğunu merak ettiğim için araştırayım dedim.gerçi benimki tüp olmayacak henüz korunma sürecindeyim riskli bi gebelik geçirip erken doğumla 27 haftada sezeryan oldum bebeğim 3 gün yaşadı.doktorlardan ve hastaneden hiç memnun kalmadım şimdi hem evime yakın hem de ilgili,insancıl,vicdan sahibi bir doktor arıyorum.selman bey böyle birimi acaba?olumsuz mesajı yazan arkadaş kafamı çok karıştırdı.benim kötü bir deneyim yaşayacak gücüm yok çünkü..doktoruma sonuna dek güvenmek istiyorum..

ben de zamanında doktor selman beyle tüp bebek denemiştim ve bu sayede anne oldum. burada hakkında kötü şeyler yazanları görünce şaşırdım doğrusu kendisi çok iyi ve son derece anlayışlı bir doktor bence. işinde zaten uzman. ben nette başka sitelerde de aratma yapıp yazılan olumlu şeyleri görüp gitmiştim kendisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…