Bu arada karboksiterapi tedavisi kesin bir şekilde hem selülitlerden hem de çatlaklardan kurtarıyomuş kızlar.hem de 15 seansta.seansı 150 tl falandı sanırım en son.bi zayıflıyım yaptırcam
hasret bunu yazdığını görünce geçenlerde izlediğim belgesel geldi aklımagergedanları anlatan bş belgesel vardı tv de.annem, teyzemler, babam, babaannem oturuyoruz.ne biliyim selüliti var gibi geldi."amaaannnnn !bunlarda da mı selülit varmış dedim." koptuk yağ o yağ dedi teyze kuşum
gelebek nerden çıktı şimdi canım erkek değilim tabi ki :)
işte bir anlık his genelde yanılmam hislerimde
arkadaslra ben 21 yasındayım
ve kalca bolgemın bıraz asagısında derımın goruntusu cızgı seklınde dıyorumkı acaba selulıt bu mu yoksa ıc camasırından mı kaynaklanıyo ya da kılo alıp verdıgımız donemlerde derı de bı genlesmemı ne oluyomus ya ondan mı acaba dıyorum bılemedım buraya soruyum dedım yardımcı olurmusunuz ????
bende aynı sorunu yasamıstım hatta kalça kısmımın rendi bile degişmişti koyulaşmıştı selülitten..karboksi terapi ve lenf dıranajı yaptırdım 15 gün içinde hiç bişey kalmadı..herkes cok sasırdı..biraz tuzlu oldu ama degdi..o sene tatile gidip bikinimi tekrar giyebilmemin tadını cıkardım.
bence bir bilene göster sor canım bu şekilde görmeden pek yorum yapmamız mantıklı gelmedi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?