Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
zaten değerlerini hangi doktora gösterse bütün doktorlar sigarayı bırak diyecektir. Bizim dememiz etki etmiyor malesef.
Eğer imkanınız varsa Ankarada Kaan Aydosa gelsin eşiniz. Dünyaca tanınan bi doktor. Net teşhisi o koyar diye düşünüyorum.
Morfoloji bozukluğunda anomalinin nerde olduğu önemlidir. Sizde baş anomalisi fazla görünüyor ve bu bölge spermin yumurtayı deleceği bölgedir. O yüzden döllenme oranı imkansız değildir fakat çok düşüktür. Morfoloji bozukluğunun sebebi araştırılmalı, varikosel muaynesi mutlaka olmalısınız. Kadın doğumcunuz gerek yok diyecek ama varikosel çıkarsa ameliyat şart. Tüp bebek sürecini ciddi anlamda olumsuz etkiliyor çünkü. Ayrıca dna hasar testini de yaptırmadan hiç bir tedaviye adım atmayın paranıza yazık olur.
Ben İzmir Medicalpark’ta Funda göde ve volkan Emirdar ‘a gittim. Artık medicalpoint olarak geçiyor. Ve hangi doktoru tercih ederseniz edin ikisi beraber değerlendiriyorlar durumu. Ben çok memnun kaldım iletişimden.
Bende aynı şekilde Funda Hanim' in hastasiyim Bizim kadin infetilitesi kaynakliydo ancak esimde sigara ve alkol olduğu icin özellikle o cipli sperm yontemini tercih ettik şükür bizdede tuttu herkes icin hayırlısini dilerm
Bende aynı şekilde Funda Hanim' in hastasiyim Bizim kadin infetilitesi kaynakliydo ancak esimde sigara ve alkol olduğu icin özellikle o cipli sperm yontemini tercih ettik şükür bizdede tuttu herkes icin hayırlısini dilerm
arkadaşlar merhaba. 3 yıldır herhangi bir şekilde gebe kalamadım. ne düşük ne kimyasal olmadı. klomen tedavisi aşılama sonuç vermedi. tüp bebek aşamasına geçtik. bugün eşimin sperm testini aldım ama randevu olmadığı için dr a gösteremedim. (çapada) bilenler yorumlayabilir mi