Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

Testtta cikmioki zatan hemen kecmasi lazimmm 3 4 kunn benda har ay yaptim icinn yanada umitlanio insannn belkim kanda cikar beklaa dahaaa

yok yaaa karnım ağrıyo resmen olacak gibi hissediyorum farklı bir durum yokkii
olsunda gdeyim hemen bende inş. yarın olurda ptesi giderim bugün olursa 4. gün gitmek zorunda kalacağım..

bu arada kızlar oraya ulaşım nasıl :-) ben ilk kez gidicem sanırım eşimle giderim ilkte sabah erkenden ama
ya daha sonra kendim gitmek istesem bakırköyden vasıta varmı mesela

kızlar amh 12.41 çıkmışşşş yüksek değil mi

yok yaaa karnım ağrıyo resmen olacak gibi hissediyorum farklı bir durum yokkii
olsunda gdeyim hemen bende inş. yarın olurda ptesi giderim bugün olursa 4. gün gitmek zorunda kalacağım..

bu arada kızlar oraya ulaşım nasıl :-) ben ilk kez gidicem sanırım eşimle giderim ilkte sabah erkenden ama
ya daha sonra kendim gitmek istesem bakırköyden vasıta varmı mesela
bakırköyden minübüs var canım

kızlar amh 12.41 çıkmışşşş yüksek değil mi

canım dur bakalım inşallah doktorun normal der, ama nette 1-4 arası iyi diyor üstü yüksek diyor
sen bi danışsana doktorsitesi ne üyemisin orada çok iyi dr. lar var bakalım ne diyeceklerrr

AMH DÜZEYİ
< 0.4 ng / ml
Çok kötü over rezervi, tüp bebek tedavisi denenmemelidir.
0.7 – 1.0 ng / ml . Normalden az over rezervi – Gebe kalınması zamana karşı bir yarış gibi düşünülmeli, tüp bebek tedavileri denenmelidir.
1.0 – 1.96 ng / ml Ara grup. Çiftin tetkiklerine göre karar verilmeli, risk faktörleri varlığında tüp bebek ağırlıklı tedaviler ön plana alınmalıdır.
1.96 – 4.2 ng / ml. Normal over rezervi. Çiftin diğer tetkik ve özelliklerine göre tedavi seçimi yapılır (bekleme, aşılama, tüp bebek tedavisi vb).
˃ 4.2 ng / ml Muhtemel PCOS olgusu, tedavi sırasında OHSS riski vardır.

düşük olması kötüymüş bence rahat ol
ohss ben bile oldum pcos olmadığım halde o sorun değil dert etme

bi sayfa da okudum 25 olan var ve şuan hamile biz daha şanslıyız yazmış

evet bencede ohss tehlikesi demek bile yumurtalarının iyi çalıştığını gösterir az olması tehlike
ben aşırı yum. gelişmesinden ohhs olup 1 hafta sadi konakta yattım söylemiştim canım normal bi durum

bencede bu değerle hamile olan olduğuna göre hiiç korkma hadi hayırlısıyla başlasın tedavinnn

evet bencede ohss tehlikesi demek bile yumurtalarının iyi çalıştığını gösterir az olması tehlike
ben aşırı yum. gelişmesinden ohhs olup 1 hafta sadi konakta yattım söylemiştim canım normal bi durum

bencede bu değerle hamile olan olduğuna göre hiiç korkma hadi hayırlısıyla başlasın tedavinnn
inşallah canım sağol pazartesi gideceğim inşallah bakalım herşeyin hayırlısı

çikolata kistimi var sende cnm benim 6 çıktığında yüksek demiştide
yok canım polikistikover sendromu var minik minik yumurtalıkta kistler var bu yüzden yumurtlama günün zor buluyorsun ve seni yavaşlatıyor

Back
X