Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

Funda seninda sesin cikmioo ne oldu senikii neye karar verildiiii

Ne yapim canım yaa burda kimse yazmıyorkii süreci bile gelip anlatmıyorlar bi sen detaylı anlatıyorsun benim gibi
24 ü yani haftaya çarşamba gidecem kararı öğrenmeyee

Ne yapim canım yaa burda kimse yazmıyorkii süreci bile gelip anlatmıyorlar bi sen detaylı anlatıyorsun benim gibi
Uni dogru souliosun benda arada baktim ne var ne yokk bir sey yokk kimsa yazmiooo...insalah benda 2 ay sonra baslarimm tedavimiii ....insalah sanada tup bebek derlar sureci bana anglatirsin sannn... hayerlisi olsunn 24 beklijazz

Slm seninn dedavinn ne surectaaa doktrra gitinmiiii
yarın gidiyorum doktorlara onaylatmak için cnm herşeyin hayırlısı dış heyet raporu isteyeceğim bayramdan sonrada istanbul tüp bebekte başlayacağım inşallah sen ne yaptın

Uni dogru souliosun benda arada baktim ne var ne yokk bir sey yokk kimsa yazmiooo...insalah benda 2 ay sonra baslarimm tedavimiii ....insalah sanada tup bebek derlar sureci bana anglatirsin sannn... hayerlisi olsunn 24 beklijazz
bende yazıyorum daha ne yazayım bilmiyorum arkadaşlar

Evettt haftaya bugün karar çoook merak ediyorum ne çıkacak yazarım haberi alınca canımmm
sen dinlen 2 ay neki sonra hemen tedavi en azından hemen alcaklar uğraşmıycan yapacaklar kesin
bende aşılama denirse istanbul tüpe gidim tüp yaptırcam beklemek istemiyorummmm

yarın gidiyorum doktorlara onaylatmak için cnm herşeyin hayırlısı dış heyet raporu isteyeceğim bayramdan sonrada istanbul tüp bebekte başlayacağım inşallah sen ne yaptın
Insalahhh hayerlisi olur benda ne yapimm toparlaniyorumm 2 ay cabuk kecsin deyaaa cuma kuni dikislarimi almaya gitijam hastaneyee urda Şener beylada gorusmak istiorumm konusim bakim ne diyejakkk

Hayerlisi ne isaa u olsunn insalahh tup bebeya karar verilirr ..

Errrenin transferi olmustiii uning sonucii neolmus acabaa hangi hastaneda yapti acaba bebekii....Insalllah bizaaa hayerli haber verirrr bizzzada umuut olurr

Errrenin transferi olmustiii uning sonucii neolmus acabaa hangi hastaneda yapti acaba bebekii....Insalllah bizaaa hayerli haber verirrr bizzzada umuut olurr

Onun orda oldu diye biliyorum o sanırım tüp bebek sayfasına yazıyor

Slm errre seninn sonuclarinn nezamann cikioo bildim kadariyla bu haftaaa insalaaah sannn biza umut olursunn insalllahh tutmusdir seninn bebisinn sannna neoldu neler yaptinn bu surectaaa

bende yazıyorum daha ne yazayım bilmiyorum arkadaşlar

ben geldimmmm

KIZLAR SEMİA SAKİRDE YAPTIRDIM TRANFRRİMİN 12. Günü yarın aslında 15. Yani Pazartesi çağırdılar ama ben yarın gidiyorum daha fazla sabrım kalmadı çünkü inşallah güzel haberlerle gelirim biraz ümidim kırıldı ama bilmiyorum bakalım yarın Allah kerim

SİZE O HASTANDE YAPTIRANLARA UMUT OLMAYI ÇOK İSTİYORUM AMA ŞUNUDA SÖYLİCEM ŞENER BEYi BİR KENARA KOY HASTANE yönetimi LABORATUARDAKİLER BİR DÖNÜP BAŞARI ORANLAINI ARAŞTIRMALI VE BİŞEYLER YAPMALILar

Ha bide sülayman abi var :) gün gelecek onunla tanışma şansını 5. Katta yaşıcaksınız o hastanenin en büyük şansı :)

12. Gün nasıl duruyorsunnnnn ayyyy yarınımı beklicez yaaa
hadi nolurrr güzel haberlerle gellllll valla amma sabırlıymışsın haa ben en geç 10. Gn yapardımm

İdrar testidemi yapmadınnn
Allah yardımcın olsunn emeklerin boşa çıkmasın inşallahh güzey haberin verirsinnnnn

12. Gün nasıl duruyorsunnnnn ayyyy yarınımı beklicez yaaa
hadi nolurrr güzel haberlerle gellllll valla amma sabırlıymışsın haa ben en geç 10. Gn yapardımm
:) dün idrar yaptım negatif çıktı morelim sıfır oldu bekliosun işte ne bilim

Hadii ya hayırlısı allahtan
inşallah kanda çıkar
beklyoruz güzel haberini

Reactions: oty
Ay insalahhh yarin biza gguzel haber verirsinn insalahh bebeisin sana tutunmusturr ... amin amin ammin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…