Funda seninda sesin cikmioo ne oldu senikii neye karar verildiiiiFerda hanıma muayene olacam sandım asistan dr muayene etti canandı sanırım ismi.. ama çok beğendim ilgili hoş biriydi vede tertemizdi oda çok içime sindi
Funda seninda sesin cikmioo ne oldu senikii neye karar verildiiii
Uni dogru souliosun benda arada baktim ne var ne yokk bir sey yokk kimsa yazmiooo...insalah benda 2 ay sonra baslarimm tedavimiii ....insalah sanada tup bebek derlar sureci bana anglatirsin sannn... hayerlisi olsunn 24 beklijazzNe yapim canım yaa burda kimse yazmıyorkii süreci bile gelip anlatmıyorlar bi sen detaylı anlatıyorsun benim gibi
24 ü yani haftaya çarşamba gidecem kararı öğrenmeyee
yarın gidiyorum doktorlara onaylatmak için cnm herşeyin hayırlısı dış heyet raporu isteyeceğim bayramdan sonrada istanbul tüp bebekte başlayacağım inşallah sen ne yaptınSlm seninn dedavinn ne surectaaa doktrra gitinmiiii
bende yazıyorum daha ne yazayım bilmiyorum arkadaşlarUni dogru souliosun benda arada baktim ne var ne yokk bir sey yokk kimsa yazmiooo...insalah benda 2 ay sonra baslarimm tedavimiii ....insalah sanada tup bebek derlar sureci bana anglatirsin sannn... hayerlisi olsunn 24 beklijazz
Insalahhh hayerlisi olur benda ne yapimm toparlaniyorumm 2 ay cabuk kecsin deyaaa cuma kuni dikislarimi almaya gitijam hastaneyee urda Şener beylada gorusmak istiorumm konusim bakim ne diyejakkkyarın gidiyorum doktorlara onaylatmak için cnm herşeyin hayırlısı dış heyet raporu isteyeceğim bayramdan sonrada istanbul tüp bebekte başlayacağım inşallah sen ne yaptın
Hayerlisi ne isaa u olsunn insalahh tup bebeya karar verilirr ..Evettt haftaya bugün karar çoook merak ediyorum ne çıkacak yazarım haberi alınca canımmm
sen dinlen 2 ay neki sonra hemen tedavi en azından hemen alcaklar uğraşmıycan yapacaklar kesin
bende aşılama denirse istanbul tüpe gidim tüp yaptırcam beklemek istemiyorummmm
Errrenin transferi olmustiii uning sonucii neolmus acabaa hangi hastaneda yapti acaba bebekii....Insalllah bizaaa hayerli haber verirrr bizzzada umuut olurr
Bu kadar hastaneye gitimm. Hic birisi boyle demadi hic hangisi ahm istamadii urada bir sure tahlilar yaptii garcektan arastirma hastaneler daha iyii benca ozelda gore ozelda sadeca para koparmak icinnn ..inslah senol beyla gorisim soricam eng kisa zamanda tup bebek yapp deyaaa bakalimm hayerlisi olsunnn
Evet canim ben de yeni denicem ameliyat 8 temmuzda oldum 2 ay once yani
Ameliyatim cok zordu sonrasi da.hala toparlanmaya calisiyorum.
Ben de tuplerimi ilk ogrendigimde doktor bana alicaz yada kapaticaz demisti ben hastaneden kaçar gibi cikmistim.2 saatlik yol boyunca agladim ve eve geldigimde sinir krizi gecirdim evi kırdım döktüm..
Funda iyi bilir hastane kapilarinda onlara yazarak aglardim her gittigimde yeni birşey cikiyordu
Ama sonra zaman gectikce kabullendim
Baktim nekadar cok insan var tup bebekle cocuk sahibi olan.bu da bi yol sonucta kendiliginden hamile kalsaydin belki o sorunlu tüpteki sıvı yuzuden duşuk yapabilirdin oyle duşun
Ayrica tup bebek tedavisi kendiliginden gebelik beklemekten daha az stresli sonucta hersey disarida yapiliyor sana transfer ediliyor sen de bol bol yatip dinlenip test gununu bekliyorsun
Benim esim de cok soguk bakiyordu cok da kalbimi kirdi en başinda ama şimdi benim tedaviye başlayalim dememi bekliyor benden daha fazla hevesli şimdi
Slm errre seninn sonuclarinn nezamann cikioo bildim kadariyla bu haftaaa insalaaah sannn biza umut olursunn insalllahh tutmusdir seninn bebisinn sannna neoldu neler yaptinn bu surectaaa
Ne yapim canım yaa burda kimse yazmıyorkii süreci bile gelip anlatmıyorlar bi sen detaylı anlatıyorsun benim gibi
24 ü yani haftaya çarşamba gidecem kararı öğrenmeyee
Uni dogru souliosun benda arada baktim ne var ne yokk bir sey yokk kimsa yazmiooo...insalah benda 2 ay sonra baslarimm tedavimiii ....insalah sanada tup bebek derlar sureci bana anglatirsin sannn... hayerlisi olsunn 24 beklijazz
bende yazıyorum daha ne yazayım bilmiyorum arkadaşlar
Evettt haftaya bugün karar çoook merak ediyorum ne çıkacak yazarım haberi alınca canımmm
sen dinlen 2 ay neki sonra hemen tedavi en azından hemen alcaklar uğraşmıycan yapacaklar kesin
bende aşılama denirse istanbul tüpe gidim tüp yaptırcam beklemek istemiyorummmm
ben geldimmmmErrrenin transferi olmustiii uning sonucii neolmus acabaa hangi hastaneda yapti acaba bebekii....Insalllah bizaaa hayerli haber verirrr bizzzada umuut olurr
:) dün idrar yaptım negatif çıktı morelim sıfır oldu bekliosun işte ne bilim12. Gün nasıl duruyorsunnnnn ayyyy yarınımı beklicez yaaa
hadi nolurrr güzel haberlerle gellllll valla amma sabırlıymışsın haa ben en geç 10. Gn yapardımm
Ay insalahhh yarin biza gguzel haber verirsinn insalahh bebeisin sana tutunmusturr ... amin amin ammin aminKIZLAR SEMİA SAKİRDE YAPTIRDIM TRANFRRİMİN 12. Günü yarın aslında 15. Yani Pazartesi çağırdılar ama ben yarın gidiyorum daha fazla sabrım kalmadı çünkü inşallah güzel haberlerle gelirim biraz ümidim kırıldı ama bilmiyorum bakalım yarın Allah kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?