Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

Pekta memnun kalmasisin galva urdann sennn....INSALLAHHH GUZEL HABER VERIIRSIN eng onemlisi buuu

Insalahhh hayerlisi olur benda ne yapimm toparlaniyorumm 2 ay cabuk kecsin deyaaa cuma kuni dikislarimi almaya gitijam hastaneyee urda Şener beylada gorusmak istiorumm konusim bakim ne diyejakkk
hepimiz için hayırlısı olur inşallah canımm

canım bende yarın oradayım tanışalım ya açıkmısın kapalı mı ben kapalıyım

Senin yarin raporinmi cikicakkk ...tup bebek merkezindami yaptiricaksinn senn fiyatlari nasill arastirdinmi sennnn
kan felan verdim canım ekg akciger filmi sonuçlarını doktorlara onaylatacağım raporum verilecek inşallah
istanbul tüp bebek te 2500 tüp bebek 650 ilaçlar 150 1 kerelik muayene ücreti canım

kan felan verdim canım ekg akciger filmi sonuçlarını doktorlara onaylatacağım raporum verilecek inşallah
istanbul tüp bebek te 2500 tüp bebek 650 ilaçlar 150 1 kerelik muayene ücreti canım
Raporla dilmii hangi doktra giticaksinn aret beyda hastasi cokmuss..san basla sonra biza anglatirsinn sureci benda arastiriorum doktrlari..şenol beyla gorusimm belkim rapor cikartijam yavas yavas nasilsa tuplerim yok artikk belkim hemen cikar tabiki baskaa hastalik cikmasaaa artik..insalaaahh olumli sonuclar aliriz hepimizzzz

Pekta memnun kalmasisin galva urdann sennn....INSALLAHHH GUZEL HABER VERIIRSIN eng onemlisi buuu
Gerçekten ilgililer haklarını yemeyeyim ama gel gelelim ortalama başarıları bana düşük gibi geldi pozitiflerde gördüm ama negatif çoğunluk oldu hep gördüklerim yinede dediğim gibi bu teknolojı eksikliğimi başka bilimi bi araştırmalı hatane yönetimi

Benda hastaneda yatimda ilgili edii....ammma onemli olan sonucimiz bizim insalahh iyi haberlerla gelirsin yarinnn dua edicaz sana benda ilkimi urda yapicaktimm ammma ne bilim teradut ettim braz insallah san biza umud olursunn..

Benda hastaneda yatimda ilgili edii....ammma onemli olan sonucimiz bizim insalahh iyi haberlerla gelirsin yarinnn dua edicaz sana benda ilkimi urda yapicaktimm ammma ne bilim teradut ettim braz insallah san biza umud olursunn..
İnşallh EVETT DUALARINIZA ihtiyacım bar KIZLARR yarınnn Burayı inletmek İSTİYORUMM ses çıkmazsa zaten anlayın siz

İstanbul tüp bebeğin başarı oranı çok yüksek bende orayı düşünüyorum raporlu epey uygunmuş ama raporsuzda çok fazla değil bence raporluya göre
aşılama içinde rapor veriyorlarmı acaba yaa bide bana aşılama derlerse aynı taramadan geçeecekmiyim acaba

errecim hadi güzel haberlerle gellll hastane başarı oranı kadar bence verilen tedavi doz bünyede önemli bide dr yoğunluğu keyfi ne bilim bi iyi ilgilenir bi ilgilinmez offf çok zorm yaa

hadi kızlar tanışın bakalımm ne güzel olurrr

canım raporlu o fiyat raporsuz 6 bin emre beye gideceğim ben inşallah şimdi geldim hastaneden imzaları topladım salı raporumu almaya gideceğim

canım raporlu o fiyat raporsuz 6 bin emre beye gideceğim ben inşallah şimdi geldim hastaneden imzaları topladım salı raporumu almaya gideceğim

Bende çarşamba sonucu öğrencem çok merak ediyorum yaaa sence bana verirlermii
bir klomenle bide iğneyle aşılamam oldu özelde ve hiçbi sorun yokkk
Tedavini dısarda olmak istediğini söylüyosun ayrı bir rapormu veriyolar

vermeyebilirler canım ya devlette istiyorlar aşılamayı ama hiç bişey belli olmaz belki süpriz olur. dış heyet raporu ayrı oluyor canım ek 3 resim verdim onun için

Insalahh gonlina gore verirr seniki belkim asilamayla tutar ....Erreni sonuci neoldu acaba merak ediyorum bendaaaa ay unsalllahh pozitif olurrrrr..

Erreye bakıyorumm sabah 8den sonra girmemiş bende çok merak ettimmm

skapusuz sağol canımm
bakalım tek avuntum evlilik yılımın uzun olması ve yaş 31 diye belkide.. uğraştırmazlar çok merak ediyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…