Pekta memnun kalmasisin galva urdann sennn....INSALLAHHH GUZEL HABER VERIIRSIN eng onemlisi buuuSİZE O HASTANDE YAPTIRANLARA UMUT OLMAYI ÇOK İSTİYORUM AMA ŞUNUDA SÖYLİCEM ŞENER BEYi BİR KENARA KOY HASTANE yönetimi LABORATUARDAKİLER BİR DÖNÜP BAŞARI ORANLAINI ARAŞTIRMALI VE BİŞEYLER YAPMALILar
hepimiz için hayırlısı olur inşallah canımmInsalahhh hayerlisi olur benda ne yapimm toparlaniyorumm 2 ay cabuk kecsin deyaaa cuma kuni dikislarimi almaya gitijam hastaneyee urda Şener beylada gorusmak istiorumm konusim bakim ne diyejakkk
canım bende yarın oradayım tanışalım ya açıkmısın kapalı mı ben kapalıyımKIZLAR SEMİA SAKİRDE YAPTIRDIM TRANFRRİMİN 12. Günü yarın aslında 15. Yani Pazartesi çağırdılar ama ben yarın gidiyorum daha fazla sabrım kalmadı çünkü inşallah güzel haberlerle gelirim biraz ümidim kırıldı ama bilmiyorum bakalım yarın Allah kerim
Senin yarin raporinmi cikicakkk ...tup bebek merkezindami yaptiricaksinn senn fiyatlari nasill arastirdinmi sennnncanım bende yarın oradayım tanışalım ya açıkmısın kapalı mı ben kapalıyım
kan felan verdim canım ekg akciger filmi sonuçlarını doktorlara onaylatacağım raporum verilecek inşallahSenin yarin raporinmi cikicakkk ...tup bebek merkezindami yaptiricaksinn senn fiyatlari nasill arastirdinmi sennnn
Raporla dilmii hangi doktra giticaksinn aret beyda hastasi cokmuss..san basla sonra biza anglatirsinn sureci benda arastiriorum doktrlari..şenol beyla gorusimm belkim rapor cikartijam yavas yavas nasilsa tuplerim yok artikk belkim hemen cikar tabiki baskaa hastalik cikmasaaa artik..insalaaahh olumli sonuclar aliriz hepimizzzzkan felan verdim canım ekg akciger filmi sonuçlarını doktorlara onaylatacağım raporum verilecek inşallah
istanbul tüp bebek te 2500 tüp bebek 650 ilaçlar 150 1 kerelik muayene ücreti canım
Kapalıyım canım üzerimde kot pantolon çantamda krem rengi olur :) onun haricini bilmiyorumcanım bende yarın oradayım tanışalım ya açıkmısın kapalı mı ben kapalıyım
Gerçekten ilgililer haklarını yemeyeyim ama gel gelelim ortalama başarıları bana düşük gibi geldi pozitiflerde gördüm ama negatif çoğunluk oldu hep gördüklerim yinede dediğim gibi bu teknolojı eksikliğimi başka bilimi bi araştırmalı hatane yönetimiPekta memnun kalmasisin galva urdann sennn....INSALLAHHH GUZEL HABER VERIIRSIN eng onemlisi buuu
Benda hastaneda yatimda ilgili edii....ammma onemli olan sonucimiz bizim insalahh iyi haberlerla gelirsin yarinnn dua edicaz sana benda ilkimi urda yapicaktimm ammma ne bilim teradut ettim braz insallah san biza umud olursunn..Gerçekten ilgililer haklarını yemeyeyim ama gel gelelim ortalama başarıları bana düşük gibi geldi pozitiflerde gördüm ama negatif çoğunluk oldu hep gördüklerim yinede dediğim gibi bu teknolojı eksikliğimi başka bilimi bi araştırmalı hatane yönetimi
İnşallh EVETT DUALARINIZA ihtiyacım bar KIZLARR yarınnn Burayı inletmek İSTİYORUMM ses çıkmazsa zaten anlayın sizBenda hastaneda yatimda ilgili edii....ammma onemli olan sonucimiz bizim insalahh iyi haberlerla gelirsin yarinnn dua edicaz sana benda ilkimi urda yapicaktimm ammma ne bilim teradut ettim braz insallah san biza umud olursunn..
Insalllaahh olur ve artikk bebek bekliorum saifasina kecarsinn bizida unutma arada..İnşallh EVETT DUALARINIZA ihtiyacım bar KIZLARR yarınnn Burayı inletmek İSTİYORUMM ses çıkmazsa zaten anlayın siz
canım raporlu o fiyat raporsuz 6 bin emre beye gideceğim ben inşallah şimdi geldim hastaneden imzaları topladım salı raporumu almaya gideceğimRaporla dilmii hangi doktra giticaksinn aret beyda hastasi cokmuss..san basla sonra biza anglatirsinn sureci benda arastiriorum doktrlari..şenol beyla gorusimm belkim rapor cikartijam yavas yavas nasilsa tuplerim yok artikk belkim hemen cikar tabiki baskaa hastalik cikmasaaa artik..insalaaahh olumli sonuclar aliriz hepimizzzz
ben geldim şimdi bitirdim işlerimi sen ne yaptın cnımKapalıyım canım üzerimde kot pantolon çantamda krem rengi olur :) onun haricini bilmiyorum
canım raporlu o fiyat raporsuz 6 bin emre beye gideceğim ben inşallah şimdi geldim hastaneden imzaları topladım salı raporumu almaya gideceğim
vermeyebilirler canım ya devlette istiyorlar aşılamayı ama hiç bişey belli olmaz belki süpriz olur. dış heyet raporu ayrı oluyor canım ek 3 resim verdim onun içinBende çarşamba sonucu öğrencem çok merak ediyorum yaaa sence bana verirlermii
bir klomenle bide iğneyle aşılamam oldu özelde ve hiçbi sorun yokkk
Tedavini dısarda olmak istediğini söylüyosun ayrı bir rapormu veriyolar
Hadi hayerlisiiyla al raporinii soylemekmi lazimm disarida yapijam deyaaa...bizii unutma arada haber verr bizaacanım raporlu o fiyat raporsuz 6 bin emre beye gideceğim ben inşallah şimdi geldim hastaneden imzaları topladım salı raporumu almaya gideceğim
Insalahh gonlina gore verirr seniki belkim asilamayla tutar ....Erreni sonuci neoldu acaba merak ediyorum bendaaaa ay unsalllahh pozitif olurrrrr..Bende çarşamba sonucu öğrencem çok merak ediyorum yaaa sence bana verirlermii
bir klomenle bide iğneyle aşılamam oldu özelde ve hiçbi sorun yokkk
Tedavini dısarda olmak istediğini söylüyosun ayrı bir rapormu veriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?