Ben okmeydan devlet hastanesinda yaptirmistimm adet dinemimda gitim soyladim rahm filmi istiorum deya yonlandirdi beni randevu aldii rongencidan uda adeti 10 kuni yapioliomus randevu verdi yaptirdimm ozel capada vardi 350 tl yapilioi birisi oyle demistii burdaTesekkr ederim valla daha ne yapicaklar napicaz bilmiorum.daha rahim filmi bile cektirmedim nerde nasil cektirecem bilmiorum biraz sıkintıliymis galiba ;( sizede Cok gecmis olsun ameliyat olmussunuz galiba havalarda sogudu cok dikkat edin kadin hastaliklarinda cok dikkat etmek lazim üsutmemek lazim kurtajdan sonra cok iyi anladim cok sıkinti cektim cünki.rabbim verir ins er yada gec bi zamani var ama ne zamn umut iste sabirsiz olsakta umudumuzu yitirmeyelim. Bana önerebileceginiz bir yer varmi acaba rahim filmi icin
Bakicaklar duruma gore sperm azsa yapmiolar asılama derek tup bebem asilama konusundan funda bilioo uniki hemen nasladilar ammma doktr tatilda oldi icin bekladii yeni basladi insalah tutar undada...senin arkadasin tup bebekmi yapti urda yoksa aşilamami benim bir tanigimda yapmisti urda tup bebek pozitif dedi bende hemen uraya gitimm onca rapor alib ozelda yaptirijam dedim amma şenolbey beyandim icin devem edijam inslahh ozela kk kalmasİns canim amin cumlemiz ins bebeklerini alir kucagina. Erre arkadasda ins allah tamamina erdirir kucagina alir saglikla.bize asilamami yaparlar acaba ilk önce birde hemen yapiolarmi asilamayida. Bu hastanede enistemin arkadasi yaptirdi cok memnun kalmislar hemen olmus bizde o yuzden basladik buraya
İns canim amin cumlemiz ins bebeklerini alir kucagina. Erre arkadasda ins allah tamamina erdirir kucagina alir saglikla.bize asilamami yaparlar acaba ilk önce birde hemen yapiolarmi asilamayida. Bu hastanede enistemin arkadasi yaptirdi cok memnun kalmislar hemen olmus bizde o yuzden basladik buraya
Canim sen kac sene onca oldun benda kecen ay amelyat oldumm gayet iyi davrandilar fazlasiyla bile benimla 5 kisi amelyat oldu hepsida memnun kaldii biz beklerken bizmila sakalastilar moralimizi yoksek tutilar bilmiorum belkim şanşimiza edi amma benda 2 ayda beri hastaneye gitiorum daha ters durum gormadim hattaki kecen hafta rapor icin gitim doktrlari kecinca kan tahlili istadilar tekrark saat 4 ta gelioduu indi urdaki kiz artik alamayez dedi 3 kadar dedi ricam etim lutfan sabahtan beri orasiorum simda soyladilar bir kan sadeca dedim tmm deya acill deya kondardi yanii ben daha kotu birsey kormadim insalah olmasta 3 kun yatim urda toplam gayet temiz guzel edii..inin icin devam etmaya karar aldik benda braz tetizci oldum icin beyandimKurtajimi orda oldum hemsireler cok ters hatta dogumlara bile sahit oldum hastayi cok tersliyolar bagiriolar dovecek gibi hatta dedim kameraya cekeyim şikayet edeyim ama kendi agrilarimdan yapamadim. Sabah 10 da gittim aksam 7 ye geliodu kurtaja aldilar cok agri cektim buz gibi yere attilar afedersin cirilciplak bakmadilar bile makinalari cok eski ultroson makinalari vurarak calistiriyolardi ciddiyim. Hemsireleri cok uyuz anlican dogum bolumundekiler .senin acin var anlamiolar cok ters davraniyorlaro yuzden dogum icin oraya kesinlikle gitmem allah nasip ederse tabi.bakalim yarin iyice bi arastiracam vakit kaybetmek istemiorum bende.bu arada bi ugraslar bul kendine kafan dagilsin yoksa cok stres yaparsin aklin hep orda olur.
Belkimda dogrudur bilmiorum biz olenda amelyat oldukk unlari isida zor tabiki kacc kisi kunda bakiolar har kezdan ayri sess dun hastaneda edim erkeklar bile doktri yanina giriolar benim kocam bir defa gitii uda doktrla amelyati konusmak icin kapidan sordu iceriye kirmadii...hayerlisii olsunİnternet paketim bitmisti giremedim kac gundur. Subatta oldum cnm ameliyahanedekiler iyiydi ameliyathanedeki hemsireyle doktor iyiydi dogumhanedekiler kotuydu cnm hatta bitanesi bizden kan aliyodu orda kadinin biri dogumu yaklasmis dogurdu doguracak ona bagirdi nie bagriosun diye benide terslemeye calisti falan bende dedim ne kadar agresifsin falan bana dedi ya oylemi aksama kadar sende burda calis sende olursun. Aslinda yaptiklari cok kutsal bi meslek farkinda degiller yapamiosa yapmasin oyle degilmi valla bilmiorum dogumhanedekiler tersdi.kurtaja alasiya kadar dogumhanede beklettiler bizi 2 arkadas daha vardi yanimda cok kotuydu allah kimseye yasatmasin ;(
Yok canim stre yapmiorum ben tek tek almiolar ista hepsi dalib kelioo u kotu ista baskasini muane ederken 3 kisi kirio sormak icin birseylar bu kotu tabiki angaltindan anglamiosuz u zaman ... benim adim nergis tanistima mennun oldumEvet cok kisiye bakiolar ama sıkınti cikarani terslesin herkesi nie tersliolarki valla kizmistim yani ama belki duzelmislerdir yada denk gelmessin cnm ins stres yapma suclu hissedecem kendimibu arada isimler ne benim serap yazisios ama ben isimlerinizi bilmiom.bu arada keske tek tek alsalar esleride alsalar sonucta bu is beraber yapilacak bi islem eslere anlatirken unuttugumuz noktalar oluyo beraber girsek beraber anlasak daha ii olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?