Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

Ay hayerlisi evet acibademda kanlar bakilioo butun evraklar hazirsa sadeca amh kaldiysa san randevu al verdi han una randevu doludir simdadan all derimm jumaya bulursa al olen kibi cunki amhni alim dosyelijak evraklarini sonra gondirijak verdi han urda cikinca dosyeni uni verijan sana 2 hafta sonra gel diyecakk

aynen canım şimdi bakacağım cuma randevusuna alacağım ben adetsiz muayenemide o kadında oldum randevu alınca direk tüp bölümüne mi gidiyoruz yoksa o doktorun odasına mı

sykapusuz biz yakın oturuyomuşuz asıl
ayy çok güzel yaa acıbademdemi çıkıyomuş sonuçlar vaybeee
off bende bir an evvel adet olsamda başlasam hemennnn
amh kesin yapılıyo hala ozaman yaşasınnnn çok güzel oldu bu yaa
ferda hanımdamı oldun muayene nasıl biri iyimi ayyy bende başlamak istiyorum yaaa

aynen canım şimdi bakacağım cuma randevusuna alacağım ben adetsiz muayenemide o kadında oldum randevu alınca direk tüp bölümüne mi gidiyoruz yoksa o doktorun odasına mı
Onca amhni alican 2 kattan sonra yokariya cikib dosyelicak yani kontrol edicak urdagi kiz san una randevum var desan uda git sonra tekrar yanima gel diyecak...maune olmiosun sadeca dosyena sorular sorijak yazijak ukadar sanda dosyeni toldirican kalem almaya unutma yanina ...sonra tekrar tup bebek merkezina gitijan dosyeni vericann bu kadarrr ammma har seyn hazirmi uni kontrol et birdaha benim rongen filmim yoktu eva gitib geldimm

Insalah kerek kalmas sana belkim hamilesindir...

öyle bişey olursa hemen paylaşırım... ama sizide çok merak eder takip ederim.. bende gelişmeleri haberdar edicem ilk defa gidicem ya çok merak ediyorum nasıl olcak.. 3 kişiyiz zaten

Reactions: oty
aynen canım acıbademe gidiyor kanlar sonuç semihaya geliyor ferda hanım çok iyi ilgili bi doktor ben çok memnun kaldım canım randevunu ona al adetsiz muayenemide ona oldum

aynen canım kontrol ederim sağol belki karşılaşırız orada

Reactions: oty
ayyy heyecanlandım valla yaaa bide her ay stres yapıp şartlandırırdım kendimi bu ay hiç düşünme olmadı
olurmu olur valla ayyyy çok güzelde olur

ozaman ben ferda hanıma alayım tüm muyanelerimi bende bi baktım rndevu alır gibi yaptımda öle aman aman yoğun değil nasılsa adetli muayene de randevu almıyosun adetsizi alırım herhangi bi tarihe

Aynan adetsiz muaneya al adetli icin kk yok zatancook oyle karabalik dildi urasi ammma temizdi

aynen git adetsiz muayeneni ol

eskiden gidenler ne kadar olumsuz şeyler yazmışlar bende gidemem diyodum iyiki siz anlattınız böyle yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…