Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

Tüpbebek bölümünde değildiğer binada poliklinikte gördüm ben uzun boylu sarışın hoş bir bayan : )))
Sonra kan bölümündede,,
Poliklinik boluminda amelyat yapiliomus unlarla orastim bendaa hepsini hal etimmm sukrr yetisdiim olmasam yarina kalijaktii....haftaya amelyat dedilarr hayerlisi kolay dedilar ammma ne bilim korkiorum yaaaa...

Poliklinik boluminda amelyat yapiliomus unlarla orastim bendaa hepsini hal etimmm sukrr yetisdiim olmasam yarina kalijaktii....haftaya amelyat dedilarr hayerlisi kolay dedilar ammma ne bilim korkiorum yaaaa...

Ben geç kaldımm 11 gibi gelebildim aynen kapalı bayan çoğunluktaydıı sen hemen dikkatimi çektin hatta baktım sana dikkatli göz göze geldiikk bende sıfır kol siyah bluz vardı : )))
Çok hossun ama masallahhh
2ayrı bina olması zor yaa bi oraya bi buraya kosturuyorsunnn, çok kalabalıktı gerçekterde
Ben haftaya ptesi sonuç almayaa gidinceye adetsiz muayanayide olsammı acaba randevu alsammı ferda hannıma varsa

Haklısın korkmakta bende oolsam korkarım yaa acaba anestezilimi uyuycanmı kim yapacak ameliyatıı

Bende saat 10 gibi ordaydım çok kalabalıktı yoksa tek tek soracaktım süneyyee sümeyye :)
canım ben 9 da oradaydım çok kalabalıktı bian çıkıp kadınlar kulübünden kim var diyesim geldi:KK53::KK53::KK53::KK71::KK71::KK71: deli derler diye korktum:KK70::KK70::KK70:

ben kapalıyım kızlar pembe tunik vardı üzerimde dosyamı teslim ettim haftaya çarşamba eşinle sabahtan gel diye kart yazdılar bakalım ne diyecekler

ben kapalıyım kızlar pembe tunik vardı üzerimde dosyamı teslim ettim haftaya çarşamba eşinle sabahtan gel diye kart yazdılar bakalım ne diyecekler

Ne kadar hızlı oldu herşey tamam yani öylemi haftaya sonucumu sölicekler
haydi hayırlısıı inşallah güzel olur

Yaa benim eşim hasta antibiyotik filan alıyor perşembede kan ve sperm verecek sorun olurmu sizce kızlarr

bu arada netter randevuyu eşim için kabul etmediler illa buradan vercez dedi aldık ordan tamamda
ben adetsiz randevuyu netten aldım h. Ptesi için amh yi de alacam ya o zaman.. sorun olurmuu mhrs 5en aldım alan varmı öyle
ferda hanıma aldım

Ben geç kaldımm 11 gibi gelebildim aynen kapalı bayan çoğunluktaydıı sen hemen dikkatimi çektin hatta baktım sana dikkatli göz göze geldiikk bende sıfır kol siyah bluz vardı : )))
Çok hossun ama masallahhh
2ayrı bina olması zor yaa bi oraya bi buraya kosturuyorsunnn, çok kalabalıktı gerçekterde
Ben haftaya ptesi sonuç almayaa gidinceye adetsiz muayanayide olsammı acaba randevu alsammı ferda hannıma varsa

Haklısın korkmakta bende oolsam korkarım yaa acaba anestezilimi uyuycanmı kim yapacak ameliyatıı
Ben bakindimm ajaba hangisi deya :) adetsiz muane icin her hangi doktra alabilirsinn pazartesina all amhda cikarr alirsinn.....

Hadi hayerlisi olsunnn insalah baslarla hemenn ben pazartesi yaticam hastaneyaaa :(...sali amilyat dediii.

Yaa benim eşim hasta antibiyotik filan alıyor perşembede kan ve sperm verecek sorun olurmu sizce kızlarr

bu arada netter randevuyu eşim için kabul etmediler illa buradan vercez dedi aldık ordan tamamda
ben adetsiz randevuyu netten aldım h. Ptesi için amh yi de alacam ya o zaman.. sorun olurmuu mhrs 5en aldım alan varmı öyle
ferda hanıma aldım
Bildim kadar amtibiotiktan bir sey olmass ammma sen yenede sor burdann kizlardan bilen vardir ....beni kim amelyat eticak bilmiorumm sadeca tek sorum vardi uda amelyatan sonra nezaman tub bebek yapabilirim deya urdaki kiz Senol bey bakicak amelyat nsl kectina bagli dediii...

Bugün 6 7 bayan sonuç için geldi 1 tanesi pozitifti o anı görmeniz lazımdı inşallah bizde yaşarız o duyguyu diğerleri çok kötü oldular bu duyguyu BİRKEZ yaşadım :KK43:
Seniki ne oldu tramsfer oldumi senda dunn 2 baya transfer yapilmisti insalahhh tutarr kocalarii kostiriodilar :)

Bence önemli bir ameliyat değil rahat ol bir sonraki aya olur bakarsın yeterki sorun çözülsün
sen bayağı alışmışsın hastaneye herşeyden haberin var :))

Bence önemli bir ameliyat değil rahat ol bir sonraki aya olur bakarsın yeterki sorun çözülsün
sen bayağı alışmışsın hastaneye herşeyden haberin var :))
Insani isi dusuncee har seye oranioo ben cabuk arkadaslik ederim urdada bir kac kadinla tanistim konustimm 2 si benimki kibi amelyat oliyoilar birisi bugun olucaktiii birsina kun verdilarr unlari gorinca braz rahatladim ammma yeneda korku varr anglamadim sey esa ukadar hastaneya gitim ukadar doktra gitim bide ozeldi hepsiii kim tavsiye etsa gitttim hic biri rongena bakmadi sadeca sonucina baktiii bir bu baktii rongena soyladi bunlari ben bos.bosa ukadar para zaman kayeb etmisimmm....u yozdan urda devam aticam galvaa doktr dedi istarsen yaparim asilama tutarsa bile bebeya zarari var suyoni dedii benda siz nee desan uni yapicamm dedimmm...esim istamadii amelyati aksam konustum durumu anglatimm uda tmm dedii hayerlisiii...

Haklısınnn bende şimdi tahlil sonuçlarına baktım çıkmış.. çok iyi değerler
gerçekten dr lar iyi uzman bende galiba devam ederim yaa
haftaya hangi gün gidiyosun ben ptesi ordayımm : )
Rahim filmide dediğin gibi cd kabul etmedi gidip yapan hast sölicem röntgene çıkarsın versinnn

Yaaa kızlar şuan çok sinirliyimm
rahim filmiini cd de verdiler yaa bana
aradım film istiyo hastane dedim baktılar silinmiş 2. Aydaki kayıtlar dediler yapılcak bişey yokmuş bidaha çektir diyor şikayet edicem sizi 400 tl almayı biliyosunuz dedim napacam ben şimdiiiii :(:KK61:

Yaaa kızlar şuan çok sinirliyimm
rahim filmiini cd de verdiler yaa bana
aradım film istiyo hastane dedim baktılar silinmiş 2. Aydaki kayıtlar dediler yapılcak bişey yokmuş bidaha çektir diyor şikayet edicem sizi 400 tl almayı biliyosunuz dedim napacam ben şimdiiiii :KK43::KK61:
Kiz hemen devleta randevu all ayrina bugun adetlisin nsl gitt soyla rahim filmi istiorum cekilmakk hemen randevuye al haftaya cekilirsin...dun hastaneda bir kiz 250 tl fatihta cekildim dedii ozel

Haklısınnn bende şimdi tahlil sonuçlarına baktım çıkmış.. çok iyi değerler
gerçekten dr lar iyi uzman bende galiba devam ederim yaa
haftaya hangi gün gidiyosun ben ptesi ordayımm : )
Rahim filmide dediğin gibi cd kabul etmedi gidip yapan hast sölicem röntgene çıkarsın versinnn
Haftaya pazartesi hastaneya yatiş yapicam esinda kelsin dedii cunkii sali kunii amelyat carsanba cikis dediii

Bir kac hastaneya ara sor fiyatlari benca ben oyle yapmistim bazilari bilgi vermio gitim devleta yaptirdimm

Bir daha asla çekilmemmmm çok kötüüü

Yalnis hatirlamiosamm sdni kotirib cikartirabilirsin ara bir sor buni istarsannnn

Çekildiğim hastane öle olmuyor dedi kızdım ağzıma geleni saydım daha 6 ay önce çekilen filmi nasıl silerler sistemden yaa
400tl verdim birde

Back
X