Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

srpl_srpl hayırlı olsun ALLAH kucanıza almayı nasip etsin.Çok sevindim hamile olmana RABBİM tüm isteyenlere nasip etsin .bende süleymaniyede yaptım 1 tüp bebeği tutmadı. sizin sebeb neydi acaba :110:
benim canlı sperm sayısı az direk tüp bebek dediler zaten ,bu yüzden de biraz ümitsizim özellerin laboratuvarları daha gelişmiş falan diyorlar buranın imkanları da iyidir inşallah:110:

evet işlemler kolay ilerliyor öyle üstüste bir kalabalıkta yoktu gittiklerimde.özeller çok masraflı oluyor biraz kötü bir dönemdeyiz maddi olarak buraya ödenecek parayı bile nasıl ayarlayacağımızı düşünüyorum ama yaş artık 33 bi yerden başlamam lazımdı her şeyi göze alıp.allah cümlemizin yardımcısı olsun
Amin

benim canlı sperm sayısı az direk tüp bebek dediler zaten ,bu yüzden de biraz ümitsizim özellerin laboratuvarları daha gelişmiş falan diyorlar buranın imkanları da iyidir inşallah:110:
ümidini yitirme dr çok iyi bir dr herşeyi ile kendi ilğileniyor asistan falan değil

Merhaba ben semiha şakirde iki aşılama bir tüp bebek tedavisi gördüm geçen hafta negatifimi aldım 3ay ara verildi ama bu kadar negatiften sonra yine oraya devam edicem inşallah ikinci tüp bebek tutar oda tutmazsa başka hastane arıycam. Yinede zaman ne göstericek bilmiyorum

Merhaba ben semiha şakirde iki aşılama bir tüp bebek tedavisi gördüm geçen hafta negatifimi aldım 3ay ara verildi ama bu kadar negatiften sonra yine oraya devam edicem inşallah ikinci tüp bebek tutar oda tutmazsa başka hastane arıycam. Yinede zaman ne göstericek bilmiyorum
allah yardımcımız olsun sizin sorun neydi acaba, memnun musun hastaneden

özellerde bu kurala dikkat edilmiyor diye biliyorum,o yüzden başarı oranları daha yüksek sanırım
bu kural soruna göre değişiyor diye duymuştum mesela 2 aşılama kuralı sana geçersiz olduğu gibi siz yine hastaneye gittiğinizde şener beye sorun hem size bir ümit olur .

bu kural soruna göre değişiyor diye duymuştum mesela 2 aşılama kuralı sana geçersiz olduğu gibi siz yine hastaneye gittiğinizde şener beye sorun hem size bir ümit olur .
iyi olur evet sağol sorayım raporu imzalattırırken.inşallah sinirli değildir

şener bey süper bir insan,sinirli felan değil çok ilgili ve rahat birisi.
slm,28 inde perşembe günü çıkacak raporum bende 1inde adet olurum büyük ihtimalle hemen başlanırmı yoksa önümüzdeki ay mı gel derler? bide sürekli gitmem gerekiyor mu hastaneye yumurta takibi için

Back
X