Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

Merhaba Arkadaşlar bugün çatlatma iğnesi ovitrelle ve gonopeptly iğne yaptım ..Perşembe günüde opu işlemi yapılacak.Bir torba dolusu ilaç verdiler yine..
corasprin
progestan iğne
prednol
tetradox
dostinex(bunu 8 gün kullanmamı söylediler)
biokadin fitil(bunuda bugün ve yarın vajinadan fitil olarak almamı söylediler)

Açıkçası stress oldum çok fazla geldi bana bu ilaçlar progestanı jel olarakta verebilirmiş niye iğne olarak verdi birde başlangıçta femaro+i50lik gonal-f+1 adet menagon iğne verdi yumurtalarımı uyardı
şimdide yumurtalar aşırı uyarıldı extra gonopeptly iğne ve dostinex kullanmalısın diyorlar.
Süleymaniye Kadın Doğum Hastanesinde yaptırıyorum .Sizde durumlar nasıl arkadaşlarım?
Canim bende orda yaptiriyorum ama daha rapor asamasindayim benimde amh testim 19.9 cikti yumurtaliklarim asiri uyarilcak benimde pko var cünkü

arkadaşlar merhaba,
bende süleymaniye ahstanesinden rapor çıkartmak istedim ama sonra çapa da karar kıldım
acaba yanlışmı yaptım diye düşünüyorum
çapa da herşeyi ama herşeyi orada yaptırmamızı istiyorlar örneğin 2 tane spermiyogram ..

ve uzun zaman alacak ..

sizler toplam ne kadar sürede süleymaniyeden rapor çıkardınız ?

çapa da işler uzarsa süleymaniyeye dönebilirmiyim acaba ?

birde ben dış heyet istiyorum , acana aşılama yapmadan rapor verirmi süleymaniye
aşılama yaparak zaman kaybedemem çünkü AMH 0,37

Merhaba canım
süleymaniyede bütün testleri kendi yapıyor amh dahil dışarıdan kabul etmiyor hsg hariç ve senin rezervin azalmış o sebebten direk tüp bebek verme ihtimalleri var hangisi sana kolay geliyorsa oraya git bence çünkü dış heyet istiyorsun.

Merhaba canım
süleymaniyede bütün testleri kendi yapıyor amh dahil dışarıdan kabul etmiyor hsg hariç ve senin rezervin azalmış o sebebten direk tüp bebek verme ihtimalleri var hangisi sana kolay geliyorsa oraya git bence çünkü dış heyet istiyorsun.

canım benim rapor çıkartmam yaklaşık 6 ayı buldu. 3 tane spermiyogram istediler.sonra benim 3.adet günüm bayrama denk geldi vs.

arkadaşlar merhaba,
bende süleymaniye ahstanesinden rapor çıkartmak istedim ama sonra çapa da karar kıldım
acaba yanlışmı yaptım diye düşünüyorum
çapa da herşeyi ama herşeyi orada yaptırmamızı istiyorlar örneğin 2 tane spermiyogram ..

ve uzun zaman alacak ..

sizler toplam ne kadar sürede süleymaniyeden rapor çıkardınız ?

çapa da işler uzarsa süleymaniyeye dönebilirmiyim acaba ?

birde ben dış heyet istiyorum , acana aşılama yapmadan rapor verirmi süleymaniye
aşılama yaparak zaman kaybedemem çünkü AMH 0,37
Spermiyogram testi bir tanesi orda zorunlu iki tanesi baska yerlerde yaptirabiliyosun

çapa için bu geçerli değil canım ,
ikisini de orada istiyorlar kesinlikle
Him evet her hastahanede farkli sanirim biz özelde daha önce yaptirmistik onlari kabul ettiler bir sene icinde yapilmis olanlari kabul ediyorlar bide rahim filminide disarda cektirebiliyorsun

Mevlam hepinize bu mübarek ramazan günü hürmetine kolaylıklar versin. Rabbim inşallah her isteyene çocuk bağışlar. Amin.

Herkese selam arkadaşlar. Ben de uzun zamandır KKyı takip eden ama bu konuları yalnızca okuyup bilgi edinmeye çalışan yeni üye bir anne adayıyım inşallah:) Kafam karışık olduğu için buraya yazıyorum. Ben de Süleymaniyeye tüp bebek dış rapor için başvurmuştum. Bu perşembe son tahliller, ekg, akciğer filmi vs halledip sonraki verecekleri tarihte heyet ile raporu alacaktım. Dış rapor düşünmüştük biz çünkü devlette yoğunluk çok olur ve zaman kaybederiz sanıyorduk. Rapor için iç mi dış mı diye sorduklarında orada da bu düşüncemizi belirtince eskiden belki öyleydi ama atık değil. Rapor çıktıktan sonraki ilk adet döneminizle başlanır tedaviye dediler. Buna göre ilk kez 28 haziranda hastaneye başvurup 10 ağustosta tedaviye başlanmış olacak, hem rapor hem başlangıç için çok iyi bir süre bence. Ama kararsızlığım hastaneye güvenle ilgili. Bilgi sahibi olanlar varsa sizce ilk denemeyi (inşallah da ilk ve başarılı olan olur da ikinci üçüncü deneme için yer aramam) Süleymaniye de yapmalımıyız?

Herkese selam arkadaşlar. Ben de uzun zamandır KKyı takip eden ama bu konuları yalnızca okuyup bilgi edinmeye çalışan yeni üye bir anne adayıyım inşallah:) Kafam karışık olduğu için buraya yazıyorum. Ben de Süleymaniyeye tüp bebek dış rapor için başvurmuştum. Bu perşembe son tahliller, ekg, akciğer filmi vs halledip sonraki verecekleri tarihte heyet ile raporu alacaktım. Dış rapor düşünmüştük biz çünkü devlette yoğunluk çok olur ve zaman kaybederiz sanıyorduk. Rapor için iç mi dış mı diye sorduklarında orada da bu düşüncemizi belirtince eskiden belki öyleydi ama atık değil. Rapor çıktıktan sonraki ilk adet döneminizle başlanır tedaviye dediler. Buna göre ilk kez 28 haziranda hastaneye başvurup 10 ağustosta tedaviye başlanmış olacak, hem rapor hem başlangıç için çok iyi bir süre bence. Ama kararsızlığım hastaneye güvenle ilgili. Bilgi sahibi olanlar varsa sizce ilk denemeyi (inşallah da ilk ve başarılı olan olur da ikinci üçüncü deneme için yer aramam) Süleymaniye de yapmalımıyız?
ben yaptırdım ilk denememi tutmadı ama pişman değilim,ikinciyi de orda yaptım ve tuttu şükürler olsun. bence deevlet olmasına rağmen gayet iyiydi herşey,tavsiye edebilirim ben.

bende süleymaniyede denedim ve tutmadı. 2.yi orda denemeyi düşünmüyorum. orda denediğim için tutmadı diyemem ama içimden tekrar oraya gitmek gelmiyor.

Merhaba herkese semiha şakir başlığını görünce bilen vardır diye düşündüm. Rahim filmi çekiliyor mu o hastanede ???

Amiin canım
Ayın 2 sin de aşılama yaptırdım. Şuan beklemedeyim. Ara ara kasık ağrılarım oluyor normal mi acaba :KK43:

Bende heyet raporun saglik raporu asamasindayim yumurta toplama islemi nasil oluyor ilk tüp bebek deneyimimiz olcak esimle sanirim ikimizi ayni anda alcaklar esim micro tese olacak bizi bekleyebilcek biri yok yanimizda birisinin olmasi sartmi

Bende heyet raporun saglik raporu asamasindayim yumurta toplama islemi nasil oluyor ilk tüp bebek deneyimimiz olcak esimle sanirim ikimizi ayni anda alcaklar esim micro tese olacak bizi bekleyebilcek biri yok yanimizda birisinin olmasi sartmi
Simdiden hayirli olsun ins.yumurta toplama anestezili oluyo .yani uyutularak hicbisey hissetmiosun korkma bi agrin sancinda olmuyor sonrasinda.yalniz anestezi kabiz yapior.simdiden kaysi hosafi falan yapip icmeye basla.esinde ayni gun sperm aliolar ama mikro tse onu bilmiorum canim.arastirin internetten falan ona gore hareket edersiniz.allah yardimciniz olsun ins hayirli sonuclar alin.

Simdiden hayirli olsun ins.yumurta toplama anestezili oluyo .yani uyutularak hicbisey hissetmiosun korkma bi agrin sancinda olmuyor sonrasinda.yalniz anestezi kabiz yapior.simdiden kaysi hosafi falan yapip icmeye basla.esinde ayni gun sperm aliolar ama mikro tse onu bilmiorum canim.arastirin internetten falan ona gore hareket edersiniz.allah yardimciniz olsun ins hayirli sonuclar alin.
İslem bitince cikabiliyoruz demi hastahaneden esimin sperm sayisi sifir oldugu icin sperm aricaklar ameliyatla cok sagol canim

Back
X