Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar. Dün saç boyası alırken bir de baktım bir krem almışım adı semin. Benim cildimde kızarıklıklar var bu kremi tavsiye ettiler. Yalnız biraz önce şöyle bir araştırayım dedim hiçbir bilgi yok. Aranızda duyan var mı? Kutusunu eklemeye çalışayım.
Hiçbir yerde göremedim ne yorum ne satış. Açtım şişesini rengi sütlü kahve gibi. Kokusu hoşuma gitti. Elimin üstüne sürdüm biraz hafif bir krem biraz ışıltı da verdi ama simli gibi değil. Beğendim sanırım. Ben kullanınca yazarım nasıl olduğunu. Öncesinde bitirmem gereken bir kremim var sonra başlarım artık kullanmaya.
Böyle de çok tuhaf oluyor kendi kendime konuşuyor gibi
canımcım bende aynen güneş kremi alırken bunu almış buldum kendimi hemde 40 tl ye bazen kendime anlam veremiyorum zaten :) ama çok hoşuma gitti cildimi pürüzsüz gösteriyor aynı zaman makyaj altı olarakta kullanılıyor umarım sende faydasını görürsün