Sen beni engellesen ne olur, engellemesen ne olur?

Valla konu başlığı ile duygu durumun pek uymamış.baya takmışsın bu duruma.bemce onlar daha çocuk.sen bari çocuklarla çocuk olma.neden yok o engellemiş yok bu engellemiş takılıyosunki..

Hayır sen beni engellesen ne olur engellemezsen ne olur derken eline ne gececek amacsizlik anlamında demiştim :)
Kim takmaz ki bu duruma sonuçta birlikte vakit geçirip gülüp eglendigim biri ben bir hicmisim gibi engelliyor. . Yani belki de ben çok takintiliyim bilemem orasını. .
Neyse yorumun için teşekkürler :)

Sen tepki ver diye yaptırmıştır yoksa durduk yere ne gereği var dimi. Ama sende akıllılık yapıp oyuna gelmemişsin tebrikler

Valla inanın artık bilemiyorum cozemiyorum da bu bir oyun mudur değil midir ne için yapilmistir bilemiyorum sadece dogru olanı kendi yolumda yurumek

Ailesi istemiyor diye ayrılık ne yahu çocukmu +18 lere girecek kadar büyük ama ailesinin ağzına bakıp ayrılcak kadar çocuk demekki boşver gitsin gerçek sevgilere yelken aç

Evet kesinlikle haklısın. .düşüncen için teşekkürler :)

Yakinda iletisime geçer seninle hazırlıklı ol. Salak sanki kendi yapmamis sen ona bisey yapmissim gibi ne diye kuyruk acısı var anlamadım.

Yakinda iletisime geçer seninle hazırlıklı ol. Salak sanki kendi yapmamis sen ona bisey yapmissim gibi ne diye kuyruk acısı var anlamadım.

Açıkçası iletisime gececegini düşünmüyorum hem yüzü yok iletisime geçmeye hem de aradan 3 ay geçince insan alışıyor ayriliga.
Evet bi kuyruk acısı var sanki ben ayrilmisim sanki ben de sorun varmış gibi davranıyor ilginç valla ben de cozemedim
Ah böyle yapacağını bilsem hiç ilişkiye bile baslamazdim. ..
Teşekkürler yorumun için :)

İşte bu kafadaki ailelere ne demek ne yapmak lazım bilmiyorum.
Sen çocuğunun normal yollardan bir şeyler yaşamasına , ilişkiler kurmasına izin vermezsen .
O chat sayfalarına da girer , başka şeylerde yapar .
İlerde kadına değer vermeyi de öğrenemez .
Hatta senin başına iş bile açar , baskı hiç bir zaman iyi sonuçlanmaz.

Konu sahibesi sende o çocuk olgun bi adam olsa "Siz ayrılmışsınız ama Sufigo benim arkadaşım , kusura bakma olmaz" diyebilirdi.

Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim vakası bu.
Aynı eski sevgilinle çapları .

Boşveeeer

Ergen ergen takilsin eski sevgilin.
Sen haline sukret.
Elimi sallasam ellisi, seni ben napiyimda 3. Kisileri devreye sokuyum ogluuyyym de.

Tamamen çıksın hayatımdan yeni hiçbişey i de görmesin diye cebellesiyor sanki..

Boşverin gitsin..

Ooooo! Aferin kız sana. Baya dert olmuş ergene kendinden emin duruşun. Hiç bozma, görme olanları. Böyle devam..

Sen eskisinden de başarılı ol derslerinde,kendine de çok daha fazla bak,hiç te umursama o kişiyi.. Bir insana verilebilecek en büyük acı hayatında çok daha iyi yerlerde olup umursamamaktir

ben eski sevgilimin arkadaşlarını sildim. açıkçası görmek üzüyodu biraz. bu arkadaşlar arasında çokça görüştüklerim de vardı ama biraz yorgan gitti kavga bitti durumu olmuştu. gereksiz kalabalık geldi. onlar da aynı şeyi düşünmüş olabilir. ama silmek yerine engellemek saçma evet.

Sizi gormesın unutsun diye engellemıstır.ya da sızınle alakalı haber duymasın dıye.

ne önemi var görüşecek miydin sanki onla.
ben saçma bulmadım bence aradaki arkadaşlar da tarafını belli etmeliler.

Evet kesinlikle yazdiklarina %100 katiliyorum
Bosvermekten başka yapacak şeyim yok
Yorumun için teşekkürler

Sen eskisinden de başarılı ol derslerinde,kendine de çok daha fazla bak,hiç te umursama o kişiyi.. Bir insana verilebilecek en büyük acı hayatında çok daha iyi yerlerde olup umursamamaktir

Evet amacım da tamamen böyle zaten,
Umarim daha iyi yerlere gelebilirim her anlamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…