Sen beni engellesen ne olur, engellemesen ne olur?

ne önemi var görüşecek miydin sanki onla.
ben saçma bulmadım bence aradaki arkadaşlar da tarafını belli etmeliler.

Benim de arkadaşlarım var sevgileriyle de arkadaşım ama ayrildilar diye arkadaşımı bırakmadım tabi herkesin düşüncesi farkli olabilir saygı duyarim :)

Hiç takma. Benim eski sevgilim de beni engellemiş hatta arkadaşımı da engellemişti. Sonra kendi arkadaşından da engellemişti takipten çıkarmıştı. Kızla biraz araları açılınca kız beni geri ekledi. Eski sevgilim de başka bir hesabından ekledi sonrasında yine engelledi. Hızına yetişemiyorum Ergen ergen hareketler işte büyük ihtimal senin hesaplarını görüp üzülmek istemiyordur.

Ahaha seninki benden de betermis
Evet dediğim gibi daha olgunlasmamislar
Belki de amacı 'birak şunu ya sen takip edince umutlanmasin ' anlamindadir

Ben de gecen de sevgılımle ayrılıcaktım sevıyorum kendısını hemen ayrılır ayrılmaz heryerden engelleyecektım unutmak ıcın sevmesem ınan sılmem banane.

Evet unutmak için silinir de engellenmeye gerek yok ki sosyal medya sadece bir araç yoksa kalpte engelleme butonu yok maalesef oradan nasıl engellenecek :)

başlığı böyle koymuşsunuz ama sizde dert etmişsiniz demek

boşverin niye takıldınız ki ?

Evet unutmak için silinir de engellenmeye gerek yok ki sosyal medya sadece bir araç yoksa kalpte engelleme butonu yok maalesef oradan nasıl engellenecek :)
Ama oyle deme ya engellemeyınce elın kayıyor:) yada harfını bıle aratma koyunca cıkıyor. keşke kalpte engelleme butonu olsa

yani ınsan dayanamıyor:) o da bakmıyım dıye yapmıstır.yazar yakında:) ailesi yzuunden neden ayrıldınız?

Evet bakmasın diye yapmıştır ama yazacağını hiiic düşünmüyorum
Ailesine göre seviye farkımız varmış onlar köylü biz sehirliymisiz ve ben trakyaliyım onlar sadece onların yöreden yani egeden istiyormuş. ..

Sen trakyalısın onlar egelı dıye mı ıstemedı.bu zamanda boyle ınsanlar pes.ınan evlensen de mutsuz olurdun bunlarla .uzuluyorum ya Turkıye hıc ılerı gıtmıyor

Sen trakyalısın onlar egelı dıye mı ıstemedı.bu zamanda boyle ınsanlar pes.ınan evlensen de mutsuz olurdun bunlarla .uzuluyorum ya Turkıye hıc ılerı gıtmıyor

Evet maalesef .. Evet belli bi yasa gelmiş ve hala ailesine dinleyen ve bi kararıyla tüm yasanmisligi bitiren insanla evlilikte bile sorunlar yaşardım. Maalesef hiç ileri gitmiyor ...

tam 0-12 yas hareketler. benim de hayatımdan cıkardıgım insanlar gerek sevgili gerek normal arkadas boyle hareketler yapnca cok mutlu oluyorum demek ki cidden dogru bir karar vermişim diye

Günümüz ergenlerinin atarları.

Senin arkadaşının fotolarını beğenmeni bile hazmedememiştir aa burası kalmış burdan da engelleteyim demiştir.
Medenice ayrılan bir erkek böyle yollara başvurmaz.
Hazımsızlık yaşıyor, soda içse bile geçmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…