Açıkçası mesele karışık. Ben de çözemedim onun için soruyorumGerçekten öğrencilerinizle de bu şekilde konuşuyosanız çocukların sizi anlayabildiklerini hiç sanmıyorum.
yok artıkSiz bu sizi arayan adama ilgi mi duyuyorsunuz anlamadım. Telefondan sonra fenalaştınız ondan mı kadın dikkat edin yuvarlanmayın dedi
O bana mesajlarınla beni soğutacaksın, ben seni sevmez olur muyum derse ben de böyle cevap veririm
Öyle mi dersin. Öyle kadının sözü garip geldiYa sizin istedıgunız cevap oydu hahah ben ciddi değildim yani bence takılmamanız gereken şeye takılmıssınız
Sen de benim gibi şarkıya mı kandın geldin yaşlılık işteOysa ki başlık ne tatlıydı..
Ben de kb44 memnun oldumO nassill bir laf giydirme omrumce boyle cuk diye lafi yerlestiren birini gormemistim.Memnun oldum ben chelzy.
Bir klinikte tedavi gördüğünüz psikol ay pardon diyetisyen olan bey mi bu ?
Yok canım yaaBöyle yaptıysa kesin hoşlanıyor ya, hemen düğün hazırlıklarına baslansiiiin
Bir beyefendi haftanın üç günü yanındayım. Çok yakışıklı. Beni işi icabı aratmıştı. Ama ben öğretmenim ve okulda hararetli mesele varken arattı. Tam o sırada yani. Ben de kızdım geçen cuma. Bugün "o çektiğin mesajlarla artistlik yapıyorsun, sana değer verdiğin insanları soğutuyorsun" dedi ben de "bana burda kim değer veriyor" dedim. O da "seni sevmez olur muyum? beni mesajlarınla kendinden soğutuyorsun." dedi. Ben bu adamı birazcık tanıyorsam kafa bulmak için böyle konuşmuş olmalı eminim. Ben de dedim ki "sen beni ömrünce unutamazsın"Neyse adam şarkıyı çaldı dinledi. Şarkı sözü bu. yanında arkadaşı çalışıyor bayan kendisi. Ben çıkarken bana "dikkat edin, sakin inin, merdivenlerden yuvarlanmayasınız" dedi. Şok geçirdim. Adam kafa buluyor belli. Kadın niye öyle dedi.
Hım evet bak buda olabilir .Hahahaha ilahi
Bence şu bence o kadında bu kurucu müdüre aşık göz dağı verdi bence dikkatlı olun gibisinden
Bugün çok konu okudum galiba beynim yandı çözemedim
Ben öyle hissettim inanır misinYok canım yaa
Sen bu konuyu ömrün boyunca çözemezsin
Hanginiz daha kırosunuz karar vermeye çalışıyorum... https://giphy.com/y1ZBcOGOOtlpC
yyaaaa kahkaha attim resmenİyi demisin,yüz vermeye gelmez. Senin gibisini kumla arar gir bak. Ben de esime taze fasukye pişirdim dedim,oda yarın ctesi dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?