sen beni yanlışlıkla arayamazsın. sen kim olduğumu biliyor musun!!!

yüzbaşıymış canım..

O kişi asker falan değil canım, hiçbir asker bu tarz olaylara girmez..

Sadece seni korkutmak dediklerini yaptırmak için askerim diyor. garsonum dese mesela hiç sallamayacağını biliyor belli ki işinin ehli.

Askerlik mesleği bu tarz olayları kaldırmaz, öyle durduk yere tehdit olayları falan yapmaz bir asker işin sonunu düşünür..

Bellki ki bir sapıkla uğraşıyorsun muhtemelen ses tonunu beğendi sana sardı..

telefonlarını açma, gerekirse noyu engelle ama mesajları da silme..

muhatap olma gerekirse numaranızı savcılığa verdim, konuşma detaylarınız ve tehditleriniz kayıtlı, bundan sonra siz düşünün..de sadece..

Son düzenleme:

maalesef ya gizlimiz saklımız kalmadı.. cidden eğlenmek istiyor canı..

sıradan biri bile olsa bunu yapmaya hakkı yok. nasıl olurda ev adresimi söyler. nasıl olurda kardeşlerimin mesleğini söyler aklım almıyor.

alttan alma bence
o tehditin sonu farklı isteklere çıkabilir
yanlışlıkla aramak suç değil istersen başbakanı ara ama tehdit suç
sen onu görevi kötüye kullanmak ve tehdit suçundan mehkemeye vereceğini söyle
isterse general olsun korkmadığını görsün yanlış yapan o

ben rahatsız eden kişini adını felan bilmiyorum ya o yüzden dedim şikayet etsem ne olcakki diye. hani somut bir bilgi yok elimde attığı mesajlar hariç. yani şikayet ettiğim de kimi şikayet ediyorsun dediklerinde ne cevap vereceğim. adını bilmiyor olsam da şikayet edebilirmiyim. yani bulurlarmı bu kişiyi hayatımda polis karakoluna bile gitmedim. lazım olmayan bilgi bilinmiyor bazen. bende bu konuda en ufak bir bilgi sahibi değilim.

telefon sapıklarının adını bilmeyiz genelde zaten canım..

bunu bulmak savcılığın işi..

merak etme savcılık konuşma detaylarına kadar kağıda dökecek, gerekirse telefonunu dinlemeye alacak ve sana ararsa konuşmaya devam et vs tarzında tüyolar verecek..bunlar savcılığın işi..

Elbette ki bulunur arkadaşım.

canım numarasından buldurmaya çalıştım fakat kimin üzerine kayıtlı bulunmuyor..

Gerilmeniz çok normal, hatta benim başıma gelse bir anda biri ev adresimi, kardeşlerimin mesleğini, bütün seceremi önüme dökse, hem de böyle bir olayda, açıkcası gerilmekle kalmaz korkardım, tedirgin bile olurdum.

ama belli ki eğlenmeye çalışan, çok canı sıkılan biri.

kesinlikle savcılığa gidin.

Kek e bak sen 1 dk lık yanlış görüşmeye vakti yok fakat msjlar atıp tehdit etmeye bol vakti var.
Hiç sanmam onun öyle üst rütbeli felan olduğuna.Hangi mantıklı kişi bunu yapar.
Senin tavlama derdinde.Numaradan bilgilerine ulaşma işini bi bayi çalışanı bile yapar ne var bunda.İrtibat ta ev teli varsa ordanda diğer bilgilere sülaleni çözer bu şekilde.Maalesef gizlilik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…