sen benim annem misin

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
648
Eskişehir
elim ayagım titriyor sabahtan beri aglıyorum bunu hak edecek ne yaptım diye.esim ben ve 2 arkadas haftasonu için tatile gitmiştik.bugün sabah arkadasım anlatıyor kendi esi kalkar kalkmaz anneler gününü kutlamıs falan filan bende esime bak hala sen benimkini kutlamadın dedim ne dese begenirsiniz sen benim annem degilsinki niye kutlıyım kızımız kutlayacak henüz 2 yasında bu arada.rezil oldum arkadasımın yanında sonra odaya giridk ben basladım söylenmeye, bu sefer ben kutlayacaktım dur bakalım gün bitmedi daha.e niye öyle demedin de beni rezil ettin e sende hep onları örnek gösterdin sinir oldum sana.bunla baslayan tartısma büyüdü ve gün rezil oldu su anda konusmuyoruz hala sucunu kabul etmiyor ne yapacagımı sasrıdım

işte dengesiz bi konuşma boş ver üzülme..
kutlamazsa kutlamasın bak ne güzel annem diyen bi kızın var, o sana yeter..
benim bebeğim yok bu gün nasıl ağladım mafoldumben bilemezsin, işte her şey tam olmuyor birinden biri eksik..
ayrıca anneler gününü kutlarım a.s.

kendince cok haklisin tabiki esin o ortamda dememeliydi
ama esin onlari örnek gösteriyorsun derken belki farkina varmadan onlari kendine örnek alip
esini sykiyor olabilirmisin ?????

anneler gunun kutlu olsun caanim..
baskalariyla sizi kiyaslaama.herkesin iliskisi farklidir.
esin dusunememis,baskalarinin yaninda da dedigin icin oyle davranmis..esinin yanina git,o an kendini kotu hissettigini soyle.o zaman seni anlayacaktir.ufak seyler icin kusluk yapmayin.
ne malum belki de o bayanda evde esine sende onun esi gibi ol diyordur..onlarda da eksik biseyler vardir mutlaka.

erkekler bızım gıbı ınce dusuncelı degıl

cok nadır boyle ozel gunlerı sureklı hatırlayan erkekler cıkıyor

eşınız sevmıyorsa boyle ozel gunlerı kırıldıgınızı nacık şekılde soyleyın ama bunun ıcın tartışmayın

bende zamanında cok kırıldım artık uzulmuyorum dert etmıyor degışmıyor cunku erkekler uzulen sız oluyorsunuz

ya canım, bak ayşenin kocası öyle, fatmanın kocası da böyle yapmış, sen niye onlar gibi değilsin tarzı yaklaşımlar itici gelir genelde kocalara
keşke onların yanında demeseymişin, hadi demiş bulundun o da bu şekilde cevap vermek zorunda değildi, kutlıcam özel olarak diye sempatik bi cevapta verebilirdi, yani ikinizde dikine gitmişsiniz olayın
büyütülcek bi mevzu değil bence
:hulya:

ben de chess'e katılıyorum canım, başkasının yanında söylemene gücenip esprili bir şeyler söylemek istemiş olabilir.

Anneler günün kutlu olsun canım a.s.

Bu yoruma harfi harfine katılıyorum. kaydirigubbakcemile5
Erkekler gerçekten hoşlanmazlar bu tür şeylerden ki biz bayanlarda sevmeyiz öyle değil mi?
Olsun üzülme sen, bir daha da yapma ama, başkaları ne diye sizin ufak atışmalarınıza şahit olsunlar ki.
Mutluluklar a.s.

benim eşimde aynen öyle '' sen benım annem misin'' alıştım artık ben. dogum gunu sevgılıler gunu vs. gibi şeylerı unutmaz ama anneler gunune gelınce sen benım annem misin oğlumuz büyüyünce o kutlasın dıor...

Eşinize devamlı birini örnek gösterir, överseniz, yapacağı varsa da yapmayabilir. Gerçek düşüncesi mi bilmiyorum ama , dediği gibi düşünmese bile sırf gıcıklığna öyle demiş olabilir.

Eğer gerçekten böyle birşey düşünüyorsa, biraz düşüncesizlik etmiş. Hani aslında zorunda değil ama, jest yapabilirdi, mutlu edebilirdi sizi.

ya ben niye anneler gününün kutlanmasini sevmiyorum..bendemi var bir tuhaflik..:)

o zaman bende tuhafım, bende sevmiyorum çünkü, oğlumada hatırlatmadım daha altı yaşında olduğundan pek önemsemiyo, bende bu tip günleri empoze etmek istemiyorum ona, kutlamasın
ama genel geçer olarak toplumumuzda kemikleşmiş bi gün artık, bu günü sevenlere saygı duyarım o yüzden,
ayrıca annemin, kaynanamın kutlarım, hadi bi kutlamıyımda göreyim günüm
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bu konuda esinizle birlikte siz de suclusunuz bence.
Siz onu milletin yaninda oyle konusarak rezil ederseniz, o da oyle bir cevap vererek sizi rezil eder. Bir arkadasin da dedigi gibi ikiniz de burnunuzun dikine gitmissiniz. Karsilikli ozur dilenerek halledilebilecek bir sorun bence bu.

Ben bazi arkadaslarin aksine, eslerin bizim anneler gunumuzu kutlamak mecburiyetinde olduklarini dusunmuyorum. Ha kutlasalar ne ala, ama kutlamadilar diye de soylenmeye, israrla hatirlatmaya, bunu beklemeye gerek yok. Bu konuda erkeklere katilarak, biz onlarin annesi degiliz ki, niye illa kutlasinlar diye dusunuyorum.

çok ayıp etmiş canım eşin ....
böle espiri yada bozmak birilerinin yanında gurur mu veriyo acaba bu erkek milletine anlamıyomki...
anneler günün kutlu olsun canımcıma.s.a.s.a.s.

ya erkekler gereksiz yere niye böyle öküzlükler yaparlar anlamam.hiç mi beyinleri çalışmaz.ben 8 aylık hamileyim 2 yıldan sonra ve ilk çocuk.eşim anneler günümü sözlü olarak kutladı çok şükür ama ben olsam şöyle bir adet de olsa bir gül getirirdim.ne olurdu ki sanki böyle jest yapsa.ama yapmazlar nedense..:sinifsinif:
bu arada ben eşimin babalar gününü kutlamayı düşünüyorum.onu mutlu etmek hoşuma gidecek çünkü.

Son düzenleme:
başkalarının kendi kendine uydurdukları
benim için belki hiç bir anlamı hiçbir özelliği olmayan bir gün için
sevgili eşimle neden kavga edeyim ki
benim için atıyorum 10 mart anneler günüdür anne olduğum gün
ya da 28 mayıs gebe kaldığım gün
gerek yok tartışmaya kanımca

Genel olarak böyle günlerin gereksiz olduğunu düşünüyorum bende aslında, sanki herşey, her sevgi ,birgünden ibaret. Yalnız insan ister istemez bu günlerde özel olduğunu hissedebiliyor.

Anneler gününde size birşey almak zorunda değil aslında, dediği gibi annesi değilsiniz sonuçta, ama düşünüp te kutlayabilirdi de o ayrı. Ama yapmadı diye, ince düşünemedi diye, bence de olayı büyütmeye gerek yok. Bu konuda çünkü eşiniz size kesinlikle sorumlu değil, neden kutlamadın diye hesap sorma derecesine gelemezsiniz yani. Ancak ufakta olsa sitem etme hakkınız olabilir. Hatta bu kadar önemliyse, ben buna önem veriyorum, birdahaki sefere dikkat edersen ,ben de mutlu olurum diye uyarabilirsiniz.

Olayın asıl can sıkan tarafı, başkalarının yanında bu olayların yaşanmış olması. Hem şuda var, hayatımızda ki kriter illa başkaları olmamalı, diğer bayanın eşi kutlamış olabilir, ama bu konuda kutlamadı diye eşiniz eksik düşünmüş sayılmaz pek. Yani bu durum doğum günü, evlilik yıldönümü, gibi özel günlerle kıyaslanacak ve kutlanması zorunlu olan bir gün değil, eşiniz açısından. Başka birinin örnek gösterilmesi de sinir bozabilir. Örnek vermeden, direk eşinize, keşke beni de düşünüp, kutlasaydın, deseydiniz, belki de böyle bir cevap olmayacaktı, düşünemedim de diyebilirdi.

Sizi arkadaşlarınızın arasında o şekilde bozması olmamış tabi ama haksız da sayılmaz ki ben anneler gününü yalnızca çocuklarının kutlaması taraftarıyım... Hani jest olsun die diyebilirdi ama demek ki o da öyle düşünüyor. Bence takmayın bunu bu kadar kafanıza, erkekler o kadar ince düşünceli değillerdir bu tür konularda. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…