- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.368
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Ben doğru olanı yaptım biliyorum ama .sanki bütün suçlu benmişim gibi davranıyor ailem.ben iş bulurum o çok kolay .ama benim yanımda bakmıyorlar acaba ben işteyken bakacaklar mi .annem oğlumu seviyor kardeşimde seviyor biliyorum ..ee neden böyle yapıyorlar ben onu anlamıyorum özellikle beni kızdirmak için yapiliyor sanki bunlarÇok üzülüyorum halinize gerçekten. Allah yardımcınız olsun çok zor. İstenmiyorsunuz bunu da bariz belli ediyorlar. Size daha önce de söylemiştim. İş bulup birikim yapın. Biraz büyünce çocuğunuz ayrı eve çıkarsınız. Çıkana kadar katlanmak durumundasınız malesef. Esrar içen bi babanın evinde o çocuk sağlıklı bir birey olamazdı. Ayrılarak doğru olanı yaptınız. Geriye bakmayın bu sizi daha da kötü hissettirir.
Yahu ben zaten yazdım veriyorum oyuncakladi eline yine durmuyorki.1.2.3.4.5 derken istemsiz bı şekilde kendimi kızarken buluyorum.tabiki oğlundan önemli değil bulaşık.ama buseferde annem tezgahta bı bardak görsün sinirleniyorEski konularini bilmiyorum. Ben de bosaninca bir sure oglumla baba evinde yasadim. Zor biliyorum. Kendi duzenin gibi olmuyor. Ancak bunlari yasadim diye umarim kocaniza dinmeyi dusunmezsiniz. Bir ise girip ileride kendinize ayri bir duzen kurun. Cocuk ta siz is yaparken gelirse ona kizmak yerine eline oyalanmasi icin birsey verin. Hadi sen de bunu yap ben isimi yaparken deyin. Cocuk sizden sefkat ve ilgi beklerken ondan esirgemeyin. Merak etmeyin heosi gececek bunlarin. Cocugunuz bulasiklardan daha onemli degil. Oyunlar esliginde oyalayarak is yapabilirsiniz.
Devlet kresine verebilirim oda 2 yaşında ki çocuğu almıyorlar.ozel kreslere gücüm yetmez en fazla asgari ücrete calisabilrikmEn kısa sürede iş bulup çocuğa aileniz bakmazsa kreşe verin ,biraz biriktirip ayrı eve çıkın Rabbim yardımcıniz olsun hayırlı kapılar açsın inşallah
Sanırım rahatları bozulduğu için gitmen için yıldırmaya çalışıyorlar. Herkes çocuk sevmiyor çocuk sesine katlanamıyor sanırım o yüzden böyle davranıyorlar ama çok ayıp ve yanlış. Babanız nerede bu konuda? Annenizle kardeşiniz böyle yaparken ne diyor?Ben doğru olanı yaptım biliyorum ama .sanki bütün suçlu benmişim gibi davranıyor ailem.ben iş bulurum o çok kolay .ama benim yanımda bakmıyorlar acaba ben işteyken bakacaklar mi .annem oğlumu seviyor kardeşimde seviyor biliyorum ..ee neden böyle yapıyorlar ben onu anlamıyorum özellikle beni kızdirmak için yapiliyor sanki bunlar
Ne kocandan ne ailenden hayır gormedin ama çocuğuna da hayır göstermiyorsun.
Neden döngüyü sen de devam ettiriyorsun?
Zaten evini,onunla ilgilenen babasını ozluyor
Bilmediği bir ortamda. İstenmedigini hissediyor ve anlıyor. Koca dünyada tek siginacagi kişi annesi o da bağırıp,ağzını yüzünü eğip duruyor.
Sen sinirden stresten çocuğa bağırıyorsun, ailen de sinirden stresten kendi cocuklarina bağırıyor ben arada bir fark göremiyorum.
Ne yaparsan yap,çocuğunu ezme. Annenin ezdigi çocuğu o evdekiler insandan sayıp da kollamaz, daha beter ezerler. Bir seneye kalmaz evin şamar oğlanı,stres topu olur
Sonra büyüyünce ilgi- sevgi -populerlik gordugu saçma insanların peşinde gider , o da kötü arkadaş,ot b.k işine bulaşır. Sonra bu günleri,ona verdiğiniz hissi unutup 'soysuz babasına cekmis' dersiniz.
Dikkat edin.
Cocugun gelişimi,karakteri ilk altı ayda tamamlanir.
Size nasıl davranilsin isterseniz siz de öyle davranın
Hatta söyle diyeyim; siz çocuğunuza nasıl davranmak istiyorsanız öyle davranın. Böyle bir anne olmak istemiyor musunuz???
Olmayın.
Bu kadar kolay.
İcinizden bağırmak gelince kendinizi biraz tutup bunun hem onu hem sizi ne kadar uzecegini hatırlayın ve öfkenizi yutun. Çocuk gereksiz gürültü ve yaramazlık yapıyorsa onun çocuk olduğunu ve zaten hayat amacının gürültü ve yaramazlik olduğunu farkedin.
En basta sen kizarsan cocuga herkesin de kizmadina izin verirsin. Samar oglana doner cocuk sonra. O da ne yapsin. Belli ki alip onlarin yanina goturup isine dondugunde onlardan sevgi gormedigini hissedip yine senin yanina geliyor. Yarim saatte bitmesin de 1 saatte bitsin ne olur sanki?Yahu ben zaten yazdım veriyorum oyuncakladi eline yine durmuyorki.1.2.3.4.5 derken istemsiz bı şekilde kendimi kızarken buluyorum.tabiki oğlundan önemli değil bulaşık.ama buseferde annem tezgahta bı bardak görsün sinirleniyor
Babam varla yok arası kimseyle işi olmaz çay getir der bukadarSanırım rahatları bozulduğu için gitmen için yıldırmaya çalışıyorlar. Herkes çocuk sevmiyor çocuk sesine katlanamıyor sanırım o yüzden böyle davranıyorlar ama çok ayıp ve yanlış. Babanız nerede bu konuda? Annenizle kardeşiniz böyle yaparken ne diyor?
Yaşadığınız kreşler ne kadar bilmiyorum ama en azından gün içerisinde o evden hem siz hem çocuğunuz kurtulmuş olur kafanız dağılır yinede siz bilirsiniz, ailenizede Allah akıl fikir versin insan boşanacak çocuğuna darda olan çocuğuna böyle davranır mi.Devlet kresine verebilirim oda 2 yaşında ki çocuğu almıyorlar.ozel kreslere gücüm yetmez en fazla asgari ücrete calisabilrikm
Bi laf var köpeksiz köyde köteksiz dolaşıyor diye.Babam varla yok arası kimseyle işi olmaz çay getir der bukadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?