Sen bu arsizliginla kocani kendinden ettin

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.997
37.368
548
29
Kusura bakmayın sizide sıkıyorum ama benim destek bulduğum konuşarak açıldigim tek yer burası .yoksa kendi kendimi yerim.hemen hemen hepiniz biliyosunuz ,koca madde kullanıyordu diye evi terk ettim baba evindeyim .şuan yüzümden alevler atıyor okadar ofkeliyimki ,annemler kendim terk etmeme rağmen bana bunu dedi defalarca.kiz kardeşimden medet ummustum o bile birkeresinde .Allah a.. eniştenin yüzüne baktimda kurtuldu senden dedi.az öncede kardeşimle kavgamız oldu .kardeşim sabahları ev süpürüyor bende günde 3 öğünün bulaşığıni yıkıyorum ailem kalabalık olduğu için az bir bulasikta değil .çocuğum yanıma geliyor durmuyor makinayı kapatıyor fırını açıyor verhasil bırakmıyor işimi yapayim . oyuncakları odaya koyuyorum belki durur da bende işimi görürüm diye yok yine geliyor benim yanıma bunlarla oynuyor bırakmıyor .yarım saate yapacağım iş oluyor bana 1 saat 1 buçuk saat .bı yandan anneme bı yandan kardeşime diyorum bı bakın bırakmayın mutfağa gelsin umurlarinda değil .ben busufer çocuğuma kızıyorum istemsiz bı şekilde ,yemin ediyorum 4.5 defa ben götürüyorum çocuğum geliyor .dursa sıkıntı değil de durmuyor işte .işimi halledene kadar bakın bırakmayın yok yani umurlarinda değil .birkere dur diyorlar sonra yine aynı.bende kizdim artık yardım etmiyosun zaten cocugada bakamiyosun dedim .ben burda olmasam sen yapmicakmiydim dedim ,bana sen burda olmasan çocuğun da olmazdı bende bakmak zorunda olmazdım dedi.kapiyi yüzüme çarptı .2. buçuk aydır burdayım size diyorum ağlayamiyorum .şuan banyodan yazıyorum ağlıyorum.rahatlarim belki iyi oldu ağlamam.ben kendi evimdeyken günde birkere bulaşık yıkiyodum koca zaten işte olduğu için bı akşam yemeği yiyodu bulasiklarim azdı.aksam yikiyodum o sıra babası bakıyordu çocuğa bende işimi yapıyodum iki dakkada...sabahtandir kocaya etmediğim beddua kalmadı .insan olsaydı o taktiği çipin üzerine bı bku yemeseydi ben de evimde olurdum şimdi bunlar yüzüme vuramazdi bisileri.5.6 ay çip taktı evimiz neşe doluydu bı sorunumuz yoktu sonra busefer esrrra sardı .ee ben gerizekalimiyim anliyodum içip geldiğini kavga ediyodum bu yüzden ... Çocuğuma kendi evimde sesim bukadar çıkmazken .ben şimdi hergun kızmaya başladım şimdide vicdan azabı çekiyorum . Ben cocukken çok dayak yedim aynısıni çocuğuma yasatmam diye yemin ettim.siddet yok ama kızıyorum çocuğumda yüz ifademden anlıyor ağlıyor .şimdi kapının önünde annneeee diye sesleniyor ..çok üzgünüm gerçekteb ben bunları hak etmedim kimseye kotulugum dokunmadı .ama ne kocadan ne aileden hayır görmedim.neyse sizide sıktim üzgünüm .ben çocuğuma sarılmaya gidiyorum .onu üzdüm çünkü .

Çok üzülüyorum halinize gerçekten. Allah yardımcınız olsun çok zor. İstenmiyorsunuz bunu da bariz belli ediyorlar. Size daha önce de söylemiştim. İş bulup birikim yapın. Biraz büyünce çocuğunuz ayrı eve çıkarsınız. Çıkana kadar katlanmak durumundasınız malesef. Esrar içen bi babanın evinde o çocuk sağlıklı bir birey olamazdı. Ayrılarak doğru olanı yaptınız. Geriye bakmayın bu sizi daha da kötü hissettirir.

Eski konularini bilmiyorum. Ben de bosaninca bir sure oglumla baba evinde yasadim. Zor biliyorum. Kendi duzenin gibi olmuyor. Ancak bunlari yasadim diye umarim kocaniza dinmeyi dusunmezsiniz. Bir ise girip ileride kendinize ayri bir duzen kurun. Cocuk ta siz is yaparken gelirse ona kizmak yerine eline oyalanmasi icin birsey verin. Hadi sen de bunu yap ben isimi yaparken deyin. Cocuk sizden sefkat ve ilgi beklerken ondan esirgemeyin. Merak etmeyin heosi gececek bunlarin. Cocugunuz bulasiklardan daha onemli degil. Oyunlar esliginde oyalayarak is yapabilirsiniz.

Ben doğru olanı yaptım biliyorum ama .sanki bütün suçlu benmişim gibi davranıyor ailem.ben iş bulurum o çok kolay .ama benim yanımda bakmıyorlar acaba ben işteyken bakacaklar mi .annem oğlumu seviyor kardeşimde seviyor biliyorum ..ee neden böyle yapıyorlar ben onu anlamıyorum özellikle beni kızdirmak için yapiliyor sanki bunlar

Yahu ben zaten yazdım veriyorum oyuncakladi eline yine durmuyorki.1.2.3.4.5 derken istemsiz bı şekilde kendimi kızarken buluyorum.tabiki oğlundan önemli değil bulaşık.ama buseferde annem tezgahta bı bardak görsün sinirleniyor

Allah yardımcınız olsun üzüldüm.. Bazen insan hicbiyere ait hissetmiyor kendini. En kısa sürede iş bulun lütfen. Ailenizin evinde bunları yaşıyorsunuz diye umarım eşinize dönmek zorunda hissetmezsiniz kendinizi. Herkesin imtihanı farklı. Bir imtihandan gectiginizi ve hepsinin geçeceğini lütfen unutmayın.

En kısa sürede iş bulup çocuğa aileniz bakmazsa kreşe verin ,biraz biriktirip ayrı eve çıkın Rabbim yardımcıniz olsun hayırlı kapılar açsın inşallah
Devlet kresine verebilirim oda 2 yaşında ki çocuğu almıyorlar.ozel kreslere gücüm yetmez en fazla asgari ücrete calisabilrikm

Ne kocandan ne ailenden hayır gormedin ama çocuğuna da hayır göstermiyorsun.
Neden döngüyü sen de devam ettiriyorsun?
Zaten evini,onunla ilgilenen babasını ozluyor
Bilmediği bir ortamda. İstenmedigini hissediyor ve anlıyor. Koca dünyada tek siginacagi kişi annesi o da bağırıp,ağzını yüzünü eğip duruyor.
Sen sinirden stresten çocuğa bağırıyorsun, ailen de sinirden stresten kendi cocuklarina bağırıyor ben arada bir fark göremiyorum.
Ne yaparsan yap,çocuğunu ezme. Annenin ezdigi çocuğu o evdekiler insandan sayıp da kollamaz, daha beter ezerler. Bir seneye kalmaz evin şamar oğlanı,stres topu olur
Sonra büyüyünce ilgi- sevgi -populerlik gordugu saçma insanların peşinde gider , o da kötü arkadaş,ot b.k işine bulaşır. Sonra bu günleri,ona verdiğiniz hissi unutup 'soysuz babasına cekmis' dersiniz.
Dikkat edin.
Cocugun gelişimi,karakteri ilk altı ayda tamamlanir.
Size nasıl davranilsin isterseniz siz de öyle davranın
Hatta söyle diyeyim; siz çocuğunuza nasıl davranmak istiyorsanız öyle davranın. Böyle bir anne olmak istemiyor musunuz???
Olmayın.
Bu kadar kolay.
İcinizden bağırmak gelince kendinizi biraz tutup bunun hem onu hem sizi ne kadar uzecegini hatırlayın ve öfkenizi yutun. Çocuk gereksiz gürültü ve yaramazlık yapıyorsa onun çocuk olduğunu ve zaten hayat amacının gürültü ve yaramazlik olduğunu farkedin.

Sanırım rahatları bozulduğu için gitmen için yıldırmaya çalışıyorlar. Herkes çocuk sevmiyor çocuk sesine katlanamıyor sanırım o yüzden böyle davranıyorlar ama çok ayıp ve yanlış. Babanız nerede bu konuda? Annenizle kardeşiniz böyle yaparken ne diyor?

Farkındayım.ben böyle değildim ben ofkelerimi yastığın içine kafamı gömup çığlık atarak ağlayarak bastırırdim .sırf çocuğum sesimi duyup korkmasın diye.suan onu bile yapamıyorum.bende kötü durumdayım 2. Buçuk aydır boğazımda ki yumru bugün indi aşağıya biraz rahatladım aglayamiyodum bile biri görmwsin anlamasın diye.bugunki olay son noktaydi işte 2. Buçuk ay sonra saldım kendimi.bundan sonrası daha iyi olur inşallah.ben oğlum için yaşıyorum böyle yapmak istemezdim bian kendimi kızarken buldum.opuyorum sarılıyorum dışarı çıkarıp gezdiriyorum o an ikimizden mutlusu yok aslında .bazende herşey tepetaklak oluyor

En basta sen kizarsan cocuga herkesin de kizmadina izin verirsin. Samar oglana doner cocuk sonra. O da ne yapsin. Belli ki alip onlarin yanina goturup isine dondugunde onlardan sevgi gormedigini hissedip yine senin yanina geliyor. Yarim saatte bitmesin de 1 saatte bitsin ne olur sanki?

Babam varla yok arası kimseyle işi olmaz çay getir der bukadar

Devlet kresine verebilirim oda 2 yaşında ki çocuğu almıyorlar.ozel kreslere gücüm yetmez en fazla asgari ücrete calisabilrikm
Yaşadığınız kreşler ne kadar bilmiyorum ama en azından gün içerisinde o evden hem siz hem çocuğunuz kurtulmuş olur kafanız dağılır yinede siz bilirsiniz, ailenizede Allah akıl fikir versin insan boşanacak çocuğuna darda olan çocuğuna böyle davranır mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…