• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen bu arsizliginla kocani kendinden ettin

3.5 yaşında oğlum hala kendi oyuncaklarıyla oyalanamaz illa anne illa birlikte oynayalım..
Lütfen ona kızmayın sadece oynamak istiyor sizinle alın yanınıza su ile oynasın..
Büyük bir sorumluluk içindesiniz Allah yardımcınız olsun oğlunuz kreşe verin siz de çalışın.. Çalıştığınızı biriktirin ama aileniz tamamını da ister bu akılla..

Yaşadığınız kreşler ne kadar bilmiyorum ama en azından gün içerisinde o evden hem siz hem çocuğunuz kurtulmuş olur kafanız dağılır yinede siz bilirsiniz, ailenizede Allah akıl fikir versin insan boşanacak çocuğuna darda olan çocuğuna böyle davranır mi.
Kreş fiyatlarını ve iş imkanlarink bı araştırın inşallah bulursunuz,çocuklu kadın babasının evine de sığmıyor demekki.

Kusura bakmayın sizide sıkıyorum ama benim destek bulduğum konuşarak açıldigim tek yer burası .yoksa kendi kendimi yerim.hemen hemen hepiniz biliyosunuz ,koca madde kullanıyordu diye evi terk ettim baba evindeyim .şuan yüzümden alevler atıyor okadar ofkeliyimki ,annemler kendim terk etmeme rağmen bana bunu dedi defalarca.kiz kardeşimden medet ummustum o bile birkeresinde .Allah a.. eniştenin yüzüne baktimda kurtuldu senden dedi.az öncede kardeşimle kavgamız oldu .kardeşim sabahları ev süpürüyor bende günde 3 öğünün bulaşığıni yıkıyorum ailem kalabalık olduğu için az bir bulasikta değil .çocuğum yanıma geliyor durmuyor makinayı kapatıyor fırını açıyor verhasil bırakmıyor işimi yapayim . oyuncakları odaya koyuyorum belki durur da bende işimi görürüm diye yok yine geliyor benim yanıma bunlarla oynuyor bırakmıyor .yarım saate yapacağım iş oluyor bana 1 saat 1 buçuk saat .bı yandan anneme bı yandan kardeşime diyorum bı bakın bırakmayın mutfağa gelsin umurlarinda değil .ben busufer çocuğuma kızıyorum istemsiz bı şekilde ,yemin ediyorum 4.5 defa ben götürüyorum çocuğum geliyor .dursa sıkıntı değil de durmuyor işte .işimi halledene kadar bakın bırakmayın yok yani umurlarinda değil .birkere dur diyorlar sonra yine aynı.bende kizdim artık yardım etmiyosun zaten cocugada bakamiyosun dedim .ben burda olmasam sen yapmicakmiydim dedim ,bana sen burda olmasan çocuğun da olmazdı bende bakmak zorunda olmazdım dedi.kapiyi yüzüme çarptı .2. buçuk aydır burdayım size diyorum ağlayamiyorum .şuan banyodan yazıyorum ağlıyorum.rahatlarim belki iyi oldu ağlamam.ben kendi evimdeyken günde birkere bulaşık yıkiyodum koca zaten işte olduğu için bı akşam yemeği yiyodu bulasiklarim azdı.aksam yikiyodum o sıra babası bakıyordu çocuğa bende işimi yapıyodum iki dakkada...sabahtandir kocaya etmediğim beddua kalmadı .insan olsaydı o taktiği çipin üzerine bı bku yemeseydi ben de evimde olurdum şimdi bunlar yüzüme vuramazdi bisileri.5.6 ay çip taktı evimiz neşe doluydu bı sorunumuz yoktu sonra busefer esrrra sardı .ee ben gerizekalimiyim anliyodum içip geldiğini kavga ediyodum bu yüzden ... Çocuğuma kendi evimde sesim bukadar çıkmazken .ben şimdi hergun kızmaya başladım şimdide vicdan azabı çekiyorum . Ben cocukken çok dayak yedim aynısıni çocuğuma yasatmam diye yemin ettim.siddet yok ama kızıyorum çocuğumda yüz ifademden anlıyor ağlıyor .şimdi kapının önünde annneeee diye sesleniyor ..çok üzgünüm gerçekteb ben bunları hak etmedim kimseye kotulugum dokunmadı .ama ne kocadan ne aileden hayır görmedim.neyse sizide sıktim üzgünüm .ben çocuğuma sarılmaya gidiyorum .onu üzdüm çünkü .
Rabbim yardımcın olsun😣

Sende hatalisin kiz kardes kimdir beni baba evimde yuzume kapi carpacak?sen o evde buyumedin mi kocayla kotu olunca sokaktami kalacaktin?kimse seni bundan dolayi e ze mez...kardesin olacak terbiyesiz once haddini bilsin yok sen gelmeseymissin cocukta olmazmis bak bak ay sinirim.tepeme cikti..cek kenara kojus kendiji ezdirme.anne babaya saygi tamam ama sanada besleme.muamelesi yapilamaz

En basta sen kizarsan cocuga herkesin de kizmadina izin verirsin. Samar oglana doner cocuk sonra. O da ne yapsin. Belli ki alip onlarin yanina goturup isine dondugunde onlardan sevgi gormedigini hissedip yine senin yanina geliyor. Yarim saatte bitmesin de 1 saatte bitsin ne olur sanki?
Hepsini biliyorum. ben aşırı derecede pimpirikli bı insanım aman bişi olmasın aman başına bişi gelmesin sürekli kontrolcuyum. Travmam var oyuzden . ben bikere erkek kardeşim oğluma sesini yükseltti diye ağzına sctm tabiri caizse .ben kendim kizsamda kimse oğluma kizamaz .zaten bende isteyerek yapmadım yemi. Ediyorum .şuan oglm dizime uzandı uyumaya çalışıyor.oglumda çok değişti bu süreçte.kendi evimde bukadar üstüme düşmezdi enazidn oyuncağıyla oynardı.simdi sanki bende gidicekmisim gibi bı korkusu var bı dk ayrılmıyor yanımdan WC yw bile geliyor.uyurken diyelim o uzandı ben oturuyorum elimi tutuyor uzandirmaya calisiyor .ben uzaninca oda uyuyor.gece 3 wcye gittim bı baktim oglm karşımda korkudan kalp krizi geçircektim.her dakka her saniye yanımda olmak istiyor.ben şimdi ailemin evinde kendi evim gibi davramiyorum. Çünkü annem tezgahta bı bardak görse kızıyor aniden herşey yapılsın istiyor.kiz kardeşimde var .sofra hazırlama bulaşık kaldırma indirme a.dan z.ye beni çağırıyor yap diyor..kaç kere dedim sürekli bana diyosun niye hiç kız kardeşimede demiyosun diye.yine aynı şeyleri yapmaya devam etti.sanirim beni yildirmaya çalışiyor.ben eskisi gibi oğlumla ilgilenemiyorum.surekli iş güç var .bilmiyorum ya kafam allak bullak

Mesleğiniz varmi bilmiyorum ama bir iş bulmayı deneyin asgari ücretli bile olsa çalışın
Kimseye muhtaç olmayın kendi ayaklarınız üstünde durmayı bişekilde öğrenmeniz gerekiyor gerekirse ev arkadaşı bulup kiraya çıksın boşandınız mi nafaka davası açabilirsiniz önce eşinizden kurtulun tamamen

Sende hatalisin kiz kardes kimdir beni baba evimde yuzume kapi carpacak?sen o evde buyumedin mi kocayla kotu olunca sokaktami kalacaktin?kimse seni bundan dolayi e ze mez...kardesin olacak terbiyesiz once haddini bilsin yok sen gelmeseymissin cocukta olmazmis bak bak ay sinirim.tepeme cikti..cek kenara kojus kendiji ezdirme.anne babaya saygi tamam ama sanada besleme.muamelesi yapilamaz
Kız kardesimls konuşmak istemiyorum artık . sonra üni sınavı var diye düşünüyorum benden yana etkilensin istemiyorm .şu sınavı bitsin o ne yaparsa daha fazlasını gorucek artık.yeter benden bukadar.sinavi var diye alttan aldıkça altına girdim

Çok haklısın.babam baba olsaydı zaten bunlar olmazdı.bi çalışyor bide çay getir diyor.dunya umrunda degil
Zaten türk klasiği kalk kız çay koy çok konuşma modundalar.
Ne diyeyim allah yardımcınız olsun iki ara bir derede çok zor. Çıkar yolu kendiniz bulacaksınız. Çocuğuma bakmıyorlar diyorsanız büyüyene kadar bekleyeceksiniz hemen kreş yada anaokuluna yazdırıp işe başlayın. Aklıma başka bir fikir de gelmiyor malesef.

Ailemin yanında iyiyim, stres sıkıntım yok, çocuguma yansıtacak birşeyim de yok diyordunuz ama vaziyet onu göstermiyor, aileniz sizi bunaltmak için elinden geleni yapıyor, sanki sizi eşinize döndürmeye çalışır gibi.

Tek çıkış yolunuz iş bulup birikim yapmak ve belki ayrı eve çıkmak daha sonra, ama ayrı eve çıkma belki sizi zorlayabilir. Allah yardımcınız olsun. En masumu çocugunuz. Onu kırmayın lütfen.

Mesleğiniz varmi bilmiyorum ama bir iş bulmayı deneyin asgari ücretli bile olsa çalışın
Kimseye muhtaç olmayın kendi ayaklarınız üstünde durmayı bişekilde öğrenmeniz gerekiyor gerekirse ev arkadaşı bulup kiraya çıksın boşandınız mi nafaka davası açabilirsiniz önce eşinizden kurtulun tamamen
Calisicam zaten o aklımda.bi ara tepem attı sizi çekeceğime köpek kulübesinde yasarim daha iyi dedim.annem bana millette sana koca evinde barinamadi anasının evindede barinmadi diyicek diyip ağladı .annem okadar değişken bı kadın ki.hu halı beni çileden çıkarıyor artık.kocam olucak pslik ten kurtulucam zaten o iş bitti. Hersekil huzurum yok zaten şimdide olmasın napalim

Kusura bakmayın sizide sıkıyorum ama benim destek bulduğum konuşarak açıldigim tek yer burası .yoksa kendi kendimi yerim.hemen hemen hepiniz biliyosunuz ,koca madde kullanıyordu diye evi terk ettim baba evindeyim .şuan yüzümden alevler atıyor okadar ofkeliyimki ,annemler kendim terk etmeme rağmen bana bunu dedi defalarca.kiz kardeşimden medet ummustum o bile birkeresinde .Allah a.. eniştenin yüzüne baktimda kurtuldu senden dedi.az öncede kardeşimle kavgamız oldu .kardeşim sabahları ev süpürüyor bende günde 3 öğünün bulaşığıni yıkıyorum ailem kalabalık olduğu için az bir bulasikta değil .çocuğum yanıma geliyor durmuyor makinayı kapatıyor fırını açıyor verhasil bırakmıyor işimi yapayim . oyuncakları odaya koyuyorum belki durur da bende işimi görürüm diye yok yine geliyor benim yanıma bunlarla oynuyor bırakmıyor .yarım saate yapacağım iş oluyor bana 1 saat 1 buçuk saat .bı yandan anneme bı yandan kardeşime diyorum bı bakın bırakmayın mutfağa gelsin umurlarinda değil .ben busufer çocuğuma kızıyorum istemsiz bı şekilde ,yemin ediyorum 4.5 defa ben götürüyorum çocuğum geliyor .dursa sıkıntı değil de durmuyor işte .işimi halledene kadar bakın bırakmayın yok yani umurlarinda değil .birkere dur diyorlar sonra yine aynı.bende kizdim artık yardım etmiyosun zaten cocugada bakamiyosun dedim .ben burda olmasam sen yapmicakmiydim dedim ,bana sen burda olmasan çocuğun da olmazdı bende bakmak zorunda olmazdım dedi.kapiyi yüzüme çarptı .2. buçuk aydır burdayım size diyorum ağlayamiyorum .şuan banyodan yazıyorum ağlıyorum.rahatlarim belki iyi oldu ağlamam.ben kendi evimdeyken günde birkere bulaşık yıkiyodum koca zaten işte olduğu için bı akşam yemeği yiyodu bulasiklarim azdı.aksam yikiyodum o sıra babası bakıyordu çocuğa bende işimi yapıyodum iki dakkada...sabahtandir kocaya etmediğim beddua kalmadı .insan olsaydı o taktiği çipin üzerine bı bku yemeseydi ben de evimde olurdum şimdi bunlar yüzüme vuramazdi bisileri.5.6 ay çip taktı evimiz neşe doluydu bı sorunumuz yoktu sonra busefer esrrra sardı .ee ben gerizekalimiyim anliyodum içip geldiğini kavga ediyodum bu yüzden ... Çocuğuma kendi evimde sesim bukadar çıkmazken .ben şimdi hergun kızmaya başladım şimdide vicdan azabı çekiyorum . Ben cocukken çok dayak yedim aynısıni çocuğuma yasatmam diye yemin ettim.siddet yok ama kızıyorum çocuğumda yüz ifademden anlıyor ağlıyor .şimdi kapının önünde annneeee diye sesleniyor ..çok üzgünüm gerçekteb ben bunları hak etmedim kimseye kotulugum dokunmadı .ama ne kocadan ne aileden hayır görmedim.neyse sizide sıktim üzgünüm .ben çocuğuma sarılmaya gidiyorum .onu üzdüm çünkü .

cocuklar hep anneleri yanlarinda olsun istiyorlar zaten. siz mutfaktayken onun da mutfakta oyun kurmasina izin verin. onu disari cikmaya veya durmaya zorlamayin..sizinle olup.size yardim.etmek istiyor, size yardim ediyormus gibi hissettirin..mutfakta oyun kurun. plastik kaplari verin kapaklarini kapatsin ya da acsin

Ailemin yanında iyiyim, stres sıkıntım yok, çocuguma yansıtacak birşeyim de yok diyordunuz ama vaziyet onu göstermiyor, aileniz sizi bunaltmak için elinden geleni yapıyor, sanki sizi eşinize döndürmeye çalışır gibi.

Tek çıkış yolunuz iş bulup birikim yapmak ve belki ayrı eve çıkmak daha sonra, ama ayrı eve çıkma belki sizi zorlayabilir. Allah yardımcınız olsun. En masumu çocugunuz. Onu kırmayın lütfen.
Ben ailemin evinde iyiyim demedim ki hicbizamn .ailemle kapisiyoruz surekli

Allah yardimcin olsun tez vakitte hayirli kapilar acsin sana insallah evladindan yuzun guler

3.5 yaşında oğlum hala kendi oyuncaklarıyla oyalanamaz illa anne illa birlikte oynayalım..
Lütfen ona kızmayın sadece oynamak istiyor sizinle alın yanınıza su ile oynasın..
Büyük bir sorumluluk içindesiniz Allah yardımcınız olsun oğlunuz kreşe verin siz de çalışın.. Çalıştığınızı biriktirin ama aileniz tamamını da ister bu akılla..

Kendi evimde gibi davranamiyorumki .ben ailemin yanında değilken istedigim zaman iş güç yapardım .şimdi şartlar değişti. Mecburen onlara uyuyorum annemin bı çığlığı var evlerden ırak bagirmadan hemen halledeyim diyorum.devlet kresine verebilirim onlarda 2 yaşındaki çocuğu almazlar

Kendini çocuğuna karşı suçlu hissetme. Sen de ona isteyerek bağırıp kızmıyorsun. Onun iyiliği için evi terk ettin, o babayla büyümesin ilerde düzgün bir hayatı olsun diye şuan bu sıkıntılara katlanıyorsun. Çok bunaldığında bu şekilde düşün kendini kötü hissetmemen için. Hiç bir şey sonsuza kadar sürmüyor, bu günler de geçecek. Zor geçiyor ama elbet geçecek. Çoğumuz bir iş bul birikim yap dedik.Sende bir iş bulup birikim yapıp kurtulacağım geçici bir süreç bu diye düşünüp kendini toparla.

Calisicam zaten o aklımda.bi ara tepem attı sizi çekeceğime köpek kulübesinde yasarim daha iyi dedim.annem bana millette sana koca evinde barinamadi anasının evindede barinmadi diyicek diyip ağladı .annem okadar değişken bı kadın ki.hu halı beni çileden çıkarıyor artık.kocam olucak pslik ten kurtulucam zaten o iş bitti. Hersekil huzurum yok zaten şimdide olmasın napalim
Aile dediniz sarıp.sarmalar zor gününde destek olur çocuk sizin oldgu kadar onlarında torunu biraz daha ilgili olabilirler size moral verebilirler..kardeşiniz e hic yakıştıramadım o kelimeleri..onun da başına gelebilir insanlık hali

Kendini çocuğuna karşı suçlu hissetme. Sen de ona isteyerek bağırıp kızmıyorsun. Onun iyiliği için evi terk ettin, o babayla büyümesin ilerde düzgün bir hayatı olsun diye şuan bu sıkıntılara katlanıyorsun. Çok bunaldığında bu şekilde düşün kendini kötü hissetmemen için. Hiç bir şey sonsuza kadar sürmüyor, bu günler de geçecek. Zor geçiyor ama elbet geçecek. Çoğumuz bir iş bul birikim yap dedim. Sende bir iş bulup birikim yapıp kurtulacağım geçici bir süreç bu diye düşünüp kendini toparla.
İnşallah ya okadar istiyorum ki oğlumla iki kişilik bı hayat kuralım .oda hemen olmucak zaten asgari ücrete nekadar olabilirki.ben razıyım ya bir oda bir mutfak olsun yeterki çıkayım bu evdende onada zaman gerekiyor işte

Kendi evimde gibi davranamiyorumki .ben ailemin yanında değilken istedigim zaman iş güç yapardım .şimdi şartlar değişti. Mecburen onlara uyuyorum annemin bı çığlığı var evlerden ırak bagirmadan hemen halledeyim diyorum.devlet kresine verebilirim onlarda 2 yaşındaki çocuğu almazlar
Kontenjana bağlı 4 yaşında alıyorlar ama coktalep olursa 5 yanındakileri seçiyorlar 2 yaş anca özeller alır oda pahali

Back
X