• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen bu arsizliginla kocani kendinden ettin

Çok üzüldüm. Maalesef anne de olsaniz insansiniz sakin olmak elde değil. Aile de yaninizda değil. Bosanma davasi acip tazmknat olarak ev mi isteseniz ?
Bunlarin mali mulku var ama tapuları başkaları üzerinde .ben kendi mehirim olan altını bile alamadım bunlardan kaldiki ev alacam .bunlar fena insanlar ben bunlarla baş edemem yakamdan düşsünlerde mehirim olan altinlarda onların olsun

Ailesininde Allah belasını versin .onlar benim kocadan daha beter .herşeyi geçtim eşya zaten bk olmuş milletin evi ne hale girdi ona üzülüyorum.aile aile olsa bı gider bakardı ama onlar bize dokunmasinlarda kim kimi öldürüyor kim kimi bırakıyor umurlarinda değil.sen neden evi terk ettin
Herşey ailede bitiyor zaten 🤮 terk etmedim aslında gebeliğim zor geçiyor benim annemlere geldim o ara corona cıktı kaldım. Bizde kaynimin evini aldik. Oda başka ev aldı. Eşim zaten annelerdesin boşuna kıra vermeyelim eşyaları anneme götüryorum dedi kavga dövüş götürdü. E şimdi kaynımın aldığı evdeki kiracı çıkmıyor haliyle kaybında çıkmıyor kaldım boyle hamile halimle psikolojim bozuldu. Sürekli ağlıyorum 😭

Bunlarin mali mulku var ama tapuları başkaları üzerinde .ben kendi mehirim olan altını bile alamadım bunlardan kaldiki ev alacam .bunlar fena insanlar ben bunlarla baş edemem yakamdan düşsünlerde mehirim olan altinlarda onların olsun
Calismiyorsaniz eğer maddi güvenceye almak lazim kendinizi. Su an böyle duygusal düşünüyorsunuz ama bir süre sonra bunalirsiniz

Tatlım öğlen uyutma. 23.00 çok geç bir çocuk için. Ailenin binasında tek oda falan bir yer yok mu? Çocukla geçsen. Ben de aileden güngörmeyenlerdenim de çare arıyorum. Ya da etrafta yalnız yaşayan yaşlı teyze olsa onla kalsanız. Sen ona can yoldaşı olurdun.

Kendi evinin düzenine alışmış her insan bu zorlukları yaşar. Anne baba da çok fazla anlayış olmalı, gelen kişi de alinmama yetisi.

Belki konunuz bu değil ancak yazmak zorundayım . Cocugunuz yanınıza geliyorsa göndermeyin.

Eline tencere kaşık verin çalsın birlikte şarkı söyleyin.

Yere sofra bezi serip , su koyun bir kaba gemi yuzdursun , suyla oynasın.

Havlu verin , plastik bir kaç kap verip kurutmasini isteyin

Masa varsa ya da sehpa boya kağıt v.s verin eline.

Ben genelde bu şekillerde oyaliyorum.

Hem vakit geçirmiş olursunuz hem de yavrunuz uzulmemis olur. Bu dönemde en çok ihtiyacı olduğu kanat sizsiniz. Sizin kanatlarinizin altında güvende olduğunu hissediyor.

Sabriniz kalmamis ve kendinize ayirdiginiz vakit azalmış. Bu çok belli oluyor, haklısınız da.

Eşinizle de bosanmadiginiz için netlik yok. Bu da sıkıcı.

Geçecek bu günler ama meleginizin bu en güzel yıllari bir daha gelmeyecek , doya doya yaşamaya çalışın.

Banyoda ağlamak iyidir

Calismiyorsaniz eğer maddi güvenceye almak lazim kendinizi. Su an böyle duygusal düşünüyorsunuz ama bir süre sonra bunalirsiniz
Vermiyorlar .bunlar insanı pamukla kesenlerden .yok diyicekler merak etme vericez diyicekler sonra yine vermicekler gercekten ben artık yoruldum .biran önce kurtulmak istiyorum

Kendi evinin düzenine alışmış her insan bu zorlukları yaşar. Anne baba da çok fazla anlayış olmalı, gelen kişi de alinmama yetisi.

Belki konunuz bu değil ancak yazmak zorundayım . Cocugunuz yanınıza geliyorsa göndermeyin.

Eline tencere kaşık verin çalsın birlikte şarkı söyleyin.

Yere sofra bezi serip , su koyun bir kaba gemi yuzdursun , suyla oynasın.

Havlu verin , plastik bir kaç kap verip kurutmasini isteyin

Masa varsa ya da sehpa boya kağıt v.s verin eline.

Ben genelde bu şekillerde oyaliyorum.

Hem vakit geçirmiş olursunuz hem de yavrunuz uzulmemis olur. Bu dönemde en çok ihtiyacı olduğu kanat sizsiniz. Sizin kanatlarinizin altında güvende olduğunu hissediyor.

Sabriniz kalmamis ve kendinize ayirdiginiz vakit azalmış. Bu çok belli oluyor, haklısınız da.

Eşinizle de bosanmadiginiz için netlik yok. Bu da sıkıcı.

Geçecek bu günler ama meleginizin bu en güzel yıllari bir daha gelmeyecek , doya doya yaşamaya çalışın.

Banyoda ağlamak iyidir

Denicem bunu.ama benim sıla inatla bulaşık makinasının tekerlekleriyle oynamak istiyor.araba gibi olan herşeye bayılır.busuru arabası var ben yanındayken oynuyor ben wc bile gitsem oynamayi bırakır arkamdan gelir

Herşey ailede bitiyor zaten 🤮 terk etmedim aslında gebeliğim zor geçiyor benim annemlere geldim o ara corona cıktı kaldım. Bizde kaynimin evini aldik. Oda başka ev aldı. Eşim zaten annelerdesin boşuna kıra vermeyelim eşyaları anneme götüryorum dedi kavga dövüş götürdü. E şimdi kaynımın aldığı evdeki kiracı çıkmıyor haliyle kaybında çıkmıyor kaldım boyle hamile halimle psikolojim bozuldu. Sürekli ağlıyorum 😭
Hadiya kötü olmuş sıkma canına hamilesin..inşallah herşey istedigin gibi olur canım .eşinde ağır sacmalamis

Hadiya kötü olmuş sıkma canına hamilesin..inşallah herşey istedigin gibi olur canım .eşinde ağır sacmalamis
Bedduami alıyor su halimle iste. Aklıma tüküreyim bileydim evimden çıkmazdım bakaydı kendi 😔 sende canını sıkma kuzucuga sarıl sımsıkı onunla gelecek güzel günleri düşün sadece 💕

Cogunlukla kalmiyor.biara anneme bıraktım bı isim vardı halletmem gereken ağlamış dışarı çıkarınca susmuş
Güvenli bağlanmış aslında. Tek kalmaya nasil alistirilir ki çocuk. Bebeklerden anlamam ama belki memeyi biraktirir gibi alisa alisa bagliligi da biraktirabilirsiniz

Denicem bunu.ama benim sıla inatla bulaşık makinasının tekerlekleriyle oynamak istiyor.araba gibi olan herşeye bayılır.busuru arabası var ben yanındayken oynuyor ben wc bile gitsem oynamayi bırakır arkamdan gelir

Bulaşık makinası varmış , neden yikiyorsunuz bulaşıklari ?

Peceteyle sıyırıp sıyırıp atın makinaya.

Bende 1 saat bulaşık yıkıyorum diyince evde yok sandım.

Güvenli bağlanmış aslında. Tek kalmaya nasil alistirilir ki çocuk. Bebeklerden anlamam ama belki memeyi biraktirir gibi alisa alisa bagliligi da biraktirabilirsiniz
Böyle değildi aslında.evimdeyken arada gorumceler gelir çocuğu götürdu evlerine oynarlardi.bana duruyor diyorlardı ama yalanda söylemiş olabilirler .sırf ağladini bilirsem bidaha göndermem diye.huyumu bilirler .bilmiyorum yani...zaten çalışmaya başlarim bu ay büyük ihtimalle mecburen anneme birakicam

Böyle değildi aslında.evimdeyken arada gorumceler gelir çocuğu götürdu evlerine oynarlardi.bana duruyor diyorlardı ama yalanda söylemiş olabilirler .sırf ağladini bilirsem bidaha göndermem diye.huyumu bilirler .bilmiyorum yani...zaten çalışmaya başlarim bu ay büyük ihtimalle mecburen anneme birakicam
Calışmak size de cocugunuza da cok iyi gelir. Hem siz nefes almis olursunuz. Hem de cocugunuz daha güvenli baglanır. Evden ayrilarak cok doğru bir karar vermissiniz umarım her şey cok güzel olue sizin icin

Bulaşık makinası varmış , neden yikiyorsunuz bulaşıklari ?

Peceteyle sıyırıp sıyırıp atın makinaya.

Bende 1 saat bulaşık yıkıyorum diyince evde yok sandım.
Benim ailem kalabalık .hergun makina çalışıyor.içide temiz bulaşıklar olunca .onu bosaltiyorum sonra diğerlerini yerleştir çalıştır.firini sil. Masayı sil derken busuru vakit alıyor.bide sudan geçiriyorum ben silmiyorum .pislik olmasın diye

Back
X