• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen bu dunyaya beni delirtmeye mi geldin be Adam(?)

Ben de bazen esime bana sevgi goster derim ama sirinlik yaparak falan. Belki o an esinizbyanlis anlamistir? Bu kadar buyumesi tuhaf. Siz de bi hata goremedim de esinizin davranislari garibime gitti. Ama ben olsam lafimi yememeye ozen gosterirsim sanirim

İki aylık evlilik için fazla atraksiyon var. Sanki çoluğa çocuğa karışmışsınz ve yıllardr birbirinzden bunalmışsınz gbi

ya valla beni bezdirdi metenol :KK43: vaji iyiydi baya ilerledik ama bu haftaki olaylardan dolayı adama yaklaşasım gelmiyor..
yaklaşmama konusunda haklısın tabi kadınlar önce duygusal olarak tatmin olmalı ama olaylar bu noktaya nasıl geliyor anlamıyorum ortada görünür bir sebep yok gibi

Bir önceki konumda anlatmistim. Kocamin gereksiz tripleri ve yuz bulmalari yuzunden kuskun bir sekilde duruyorduk. Cirkin seyler yasandi. Memlekete gideceğim gun gitmeden konusalim belki cozume yanasir dedim.

O gün gidip karşısına oturup sakin sakin derdimi anlattım. Yine efelendi. Ben de sen bilirsin deyip takmadım. Öyle suratım asık bir şekilde memlekete gittik. İnsanların yanında rezil olduğunu ve babamın tavrını görünce odaya çekip benden özür diledi. Bir iki haftadır rahattık.

Ama beyimize rahat battı. Yine başladı huzursuzluk çıkarmaya. Hafta başında sabah biraz rahatsızdı. Haliyle suratı beş karıştı. Ne bir günaydın ne sarıldı öptü. İş yerine kadar yarım saat yol gittik ağzından bir kelime çıkmadı. Ben de arabadan inmeden, ay dedim bir öpmedin sarılmadın bu gün, günüm kötü geçecek. Hadi karına sevgini göster dedim. Demez olaydım. Of puff yapmaya başladı. Ben de kızdım haliyle indi arabadan bastım gittim.

Arkamdan mesaj atmış. Ben talep edince böyle şeyleri yapası gelmiyormuş. Ancak o içinden gelince sevgi gösterirmiş. Cevap vermedim. O günden beri surat asıyorum. Dün sabah sırnaştı, öpeyim filan diye. Bakmadım ben de. Niye filan dedi. Sen talep edince içimden gelmiyor dedim. Bozuldu. Akşam yatınca geldi saçımı okşuyor filan. Ama gerçekten çok kırıldım.. Sonuçta ben istediğimde sevmeyecekse beni, sevmesin istemiyorum..

Dün sabah, bir şey yokmuş gibi davrandı. Ben de artık uzatmayayım diyordum. Hatta gün içinde sürpriz olsun diye şu kurabiye sepetlerinden yolladım iş yerine. Fotoğraf yolladı teşekkür etti filan. Akşam eve geldik her şey normal. Bu sabah yine aynı saçma tavırlar.

Artık geldiler iyice bana. Tüm yol boyunca her şeye söylendim, o sustu. En son arabadan inerken de o söylendi. Vurdu kapıyı gitti. Arkamdan bir sürü mesaj attı.

Hepsini yazacak değilim. Ama ne şeytanlığım kaldı, ne evlendiğine pişman olmaları, ne benim anlayışsızlığım. Hata yapmış benimle evlenerek, nasıl böyle bir oyuna gelebilmiş. En son hatta tuttu, o hastaymış, midesi bozukmuş ben ona şeker yollamışım. Onu öldürmeye çalışıyormuşum.

Bende de bardak taştı. Bende sövdüm saydım. Akşam eve gelmiyorum, rahat rahat uyursun dedim. Bilir dediğimi yapacağımı. Dakikasında geri vitese taktı. Şu an benim ona sert davrandığımda canının çok yandığını, benim onu anlamam için böyle konuştuğunu filan söylüyor. Nolur akşam eve gelmemezlik yapma öyle demek istemedim diye seri halde mesaj yazıyor. Aralara da hala "kocanın sözünü dinle"ler serpiştiriyor.

Ben şimdi bu adama ne yapayım?
ne yapayım ben şimdi soruna
ağzına carp bi tane diyesim geldi

Cok kisa surede evlenmistin degil mi? Ailesi sorun cikardi mi evlenmeden once cikardiklari huzursuzluktan sonra?
Daha cok yeni evlisiniz, uzuluyorum boyle seyleri okudukça.. Esin senin onu anlamadigini dusunuyor, sen de esinin seni anlamadigini dusunup mutsuz oluyorsun.. O biseyleri takiyor, sen dik davraninca bu kez iş farkli yöne gidiyor anladigim kadariyla..
Ne yaparsiniz bilemiyorum ama tek tavsiyem, "saygiyi yitirmemeniz" olur.. O bitti mi hic bi sey kalmiyor zira..
Bi de şu "eve gelmiyorum, bu iş biter, bosaniyorum" vs tarzi cumleleri son noktaya gelmeden kullanmayin lutfen.. Hepsini sen kullaniyorsun demiyorum, ornek veriyorum yalnizca..
InsaAllah hallolur sıkıntılarınız..

Kadınların en etkili silahı surat yapmak..çok dusuyorsunuz esinizin ustune istedgnde opse sarillsa daha iyi.siz onu yönlendirmeye oda sizi yönlendirmeye çalışıyorAranizda acayip bi inatlasma vAr.. birazda surat yapmamayi op sarıl dememeeyi onun sarıldığında sizde ona sıkıca sarillmaya baslasaniz biraz zaman sonra inanin aranizdaki buzlar erir. Çocuk yok sanırım oyuzden birbirinize sariyorsunuz.hem bazı insanlar enerjik değil sürekli y uzunde tebessüm olmaz yapısı o deyin decin... alışma süreci görüyorum sizde. Yeni evli misiniz???

Labfaresi, evlenmeden önce sevgilinle ilgili konular açtığını pek hatırlamıyorum. Actiysanda görmedim ama evlendin, konular gelmeye başladı. Ilginc.
Neyse bu şekilde devam ederseniz evliliğiniz yıpranacak hemde hiçyere cunku ettiginiz kavgalar, surat asmalar vs. Elle tutulur hicbisey yok ortada...

D

Daha iki aylik evliyiz ya. Hayir ben de hastayim. Doktorlar veremden supheleniyor hatta. Adamin ishali bunun önüne gecti. Ben de onun gibi yapsam daha beter olacak..

Eve gitmeme olayi blof zaten nereye gitcem eve gitmesem. Adam olacak yoksa ben delirecegim.

2 aylık evlilikte nasıl böyle olur ki :/

D

Daha iki aylik evliyiz ya. Hayir ben de hastayim. Doktorlar veremden supheleniyor hatta. Adamin ishali bunun önüne gecti. Ben de onun gibi yapsam daha beter olacak..

Eve gitmeme olayi blof zaten nereye gitcem eve gitmesem. Adam olacak yoksa ben delirecegim.

Yeni evli olunca oluyor alışma sürecinde anlaşmazlıklar, en güzeli sakince konuşarak birbirine ilişkiden beklentini ondan istedilerini anlatmak, onun da ne istediğini anlamaya çalışmak, eve gidip konuşun bence

Bir önceki konumda anlatmistim. Kocamin gereksiz tripleri ve yuz bulmalari yuzunden kuskun bir sekilde duruyorduk. Cirkin seyler yasandi. Memlekete gideceğim gun gitmeden konusalim belki cozume yanasir dedim.

O gün gidip karşısına oturup sakin sakin derdimi anlattım. Yine efelendi. Ben de sen bilirsin deyip takmadım. Öyle suratım asık bir şekilde memlekete gittik. İnsanların yanında rezil olduğunu ve babamın tavrını görünce odaya çekip benden özür diledi. Bir iki haftadır rahattık.

Ama beyimize rahat battı. Yine başladı huzursuzluk çıkarmaya. Hafta başında sabah biraz rahatsızdı. Haliyle suratı beş karıştı. Ne bir günaydın ne sarıldı öptü. İş yerine kadar yarım saat yol gittik ağzından bir kelime çıkmadı. Ben de arabadan inmeden, ay dedim bir öpmedin sarılmadın bu gün, günüm kötü geçecek. Hadi karına sevgini göster dedim. Demez olaydım. Of puff yapmaya başladı. Ben de kızdım haliyle indi arabadan bastım gittim.

Arkamdan mesaj atmış. Ben talep edince böyle şeyleri yapası gelmiyormuş. Ancak o içinden gelince sevgi gösterirmiş. Cevap vermedim. O günden beri surat asıyorum. Dün sabah sırnaştı, öpeyim filan diye. Bakmadım ben de. Niye filan dedi. Sen talep edince içimden gelmiyor dedim. Bozuldu. Akşam yatınca geldi saçımı okşuyor filan. Ama gerçekten çok kırıldım.. Sonuçta ben istediğimde sevmeyecekse beni, sevmesin istemiyorum..

Dün sabah, bir şey yokmuş gibi davrandı. Ben de artık uzatmayayım diyordum. Hatta gün içinde sürpriz olsun diye şu kurabiye sepetlerinden yolladım iş yerine. Fotoğraf yolladı teşekkür etti filan. Akşam eve geldik her şey normal. Bu sabah yine aynı saçma tavırlar.

Artık geldiler iyice bana. Tüm yol boyunca her şeye söylendim, o sustu. En son arabadan inerken de o söylendi. Vurdu kapıyı gitti. Arkamdan bir sürü mesaj attı.

Hepsini yazacak değilim. Ama ne şeytanlığım kaldı, ne evlendiğine pişman olmaları, ne benim anlayışsızlığım. Hata yapmış benimle evlenerek, nasıl böyle bir oyuna gelebilmiş. En son hatta tuttu, o hastaymış, midesi bozukmuş ben ona şeker yollamışım. Onu öldürmeye çalışıyormuşum.

Bende de bardak taştı. Bende sövdüm saydım. Akşam eve gelmiyorum, rahat rahat uyursun dedim. Bilir dediğimi yapacağımı. Dakikasında geri vitese taktı. Şu an benim ona sert davrandığımda canının çok yandığını, benim onu anlamam için böyle konuştuğunu filan söylüyor. Nolur akşam eve gelmemezlik yapma öyle demek istemedim diye seri halde mesaj yazıyor. Aralara da hala "kocanın sözünü dinle"ler serpiştiriyor.

Ben şimdi bu adama ne yapayım?

Benim aklıma iki ihtimal geldi. Birincisi, eşinizin psikolojik bir rahatsızlığı var. İkincisi, küçükken hangi erkeği rol model aldıysa, kime hayransa (illa babası olmak zorunda değil, amcası, dayısı vs de olur), o kişi eşine böyle kötü davranıyormuş. Hatta tavırlarına bakarsak bayağı kötü davranıyormuş ki kendini ondan iyi görüp haksızlığa uğradığını düşünüyor. Bu ikinci ihtimal bana daha güçlü geliyor. Sevgiliyken daha iyiydi sanırım. Şimdi evlenince kafasındaki evlilikle ilgili çocukluğunda oluşmuş şemaları devreye sokmuş olabilir gibi geliyor.

Bence tartışmazken, öyle laf arasında, küçükken erkek akrabalarından en çok kime hayrandı, en çok kim gibi olmak isterdi öğrenin. Sonra da onun eşiyle ilişkisi eşiniz çocukken nasıldı onun öğrenin. Eğer bu ihtimal doğru değilse bence psikolojik bir sorunu var.

Son düzenleme:
İkinizde de hata var.
Bu şekilde ömür geçmez.

Neyse derdiniz ikinizde konusun. Bütün icinizdekileri dökün.
Tartışma sırasında saçma sapan şeyler söylememek için yemin edin.

Biz de çok tartışırdık ama hic evlendigimize pismanim lafı geçmesi aramızda. O kadar büyük konusmalar olmazdı. Zamanla azalıyor.

Gitmeyin bugün eve. Kalacak bir yeriniz yok mu hic?
Ya da yemeğinizi vs dışarıda yeyin. Eve epey geç gidin. Merak etsin.

Ne denir bilemedim ki.

benim eşimde aynı sık sık sorarım beni seviyor musun diye her seferinde de sen sorunca içimdn gelmiyor söylemek vs. der sinir olurum. ne halleri varsa görsünler.

Bu arada, daha basit bir açıklama olarak, o küçükken babası annesine kötü davranmış olabilir. O da babasına kızsa bile istem dışı olarak onu model almış olabilir.

Çok tatlisiniz bence :KK15: . Bazen tartismakta iliskinin olmazsa olmazi aşkın tadı tuzu :KK76:. Sizin her hareketiniz tavriniz aşk kokuyor çift olarak. Ayy ne guzel yaa :KK45:

Eşiniz haklı diyemeyeceğim ama siz de çok hoş bir tavır sergilemiyor gibisiniz. Sonuçta size aşırı sevgi göstermesi sizin beklentiniz hakikaten de lafla olmaz böyle şeyler.

Hadi karına sevgini göster demen çok abes kaçmış, komut verince insanın içinden gelmez harbiden.
Olay da burdan başlamış zaten.
Aşırı tavırlı tripli bir eşin var bunu bilip evlenmişsin mesela eşin naza niyaza gelemiyor.

İlk yıllarda oluyor böyle şeyler anlaşılan eşiniz hastalaninca nazli olanlardan :-)
Zaten sevmeseniz ikinizde evlenmezdiniz
Sen istediğinde sen onu op zorlama oda isteyince seni öpsün içinden gelerek opmesi daha anlamlı değil mi?
Karşılık bekleme ben yaptım sen neden yapmıyorsuna girme.
İlk yıllar genelde üstünlük ve laf geçirme savaşlari oluyor sizde anladiğim kadarıyla o aşamadasnz başka sorununz yok

Yorumlar için teşekkür ederim.

Ben biraz sıcakkanlıyım ona göre, o daha soğuk. Rol modellik konusuna gelince, babası sürekli evde ezilen adam olmuş. Annesine karşı o yüzden bir kini var. Şu anda da benimle ilişkisinde "ben bu evin erkeğiyim ben ne dersem o olacak" kafalarına giriveriyor. Bir şeyi istediğimde onu kontrol etmeye başladığımı düşünüp işi çok farklı boyutlara taşıyor.

Sebebi annesiyle olan tuhaf ilişkisi bence...

Bu hadiselerin aynisini iki sene once bende yazabilirdim sanirim. Tek fark ben dayanamayip trip attiktan sonra o ise gittiginde beni mesaj yagmuruna tutmamasi.

Yani aslinda aranizda iletisim (mesajla bile olsa!) olmasi iyi bisey.

Dengesiz erkek zordur. Asiri yorucudur. Asiri ben merkezcidir. Asiri nazli, kaprisli ve huysuz. Nezaman bu tip erkekler sonunda adamliga adim atip kendine bi ceki duzen verirler, hep merak etmisimdir. Ama artik merak etmiyorum, cunku dengesiz erkeklerin fitratlarinda mutluluga endeksli bi hayat tarzi yok, mutsuzluga endeksli bi hayat tarzi var. Hep bi huzursuzluk mutsuzluk cikaracaklar biyerden.

Tum kalbimle diliyorum: Allah yardimcin olsun. Umarim kendine ceki duzen verir, seni kaybetmez. Evine gitmemezlik yapma elbette. Sana cozum onerileri naamina biseyler soyleyebilmek isterdim, ama ben bulamadim cozumunu ki sana soyliim. Sessizligi tavsiye edebilirim, derin bir sessizlik onu panik haline sokabilir belkide kaybetme duygusunu o anda idrak eder ve sorunlu oldugunu kabullenir.

Yorumlar için teşekkür ederim.

Ben biraz sıcakkanlıyım ona göre, o daha soğuk. Rol modellik konusuna gelince, babası sürekli evde ezilen adam olmuş. Annesine karşı o yüzden bir kini var. Şu anda da benimle ilişkisinde "ben bu evin erkeğiyim ben ne dersem o olacak" kafalarına giriveriyor. Bir şeyi istediğimde onu kontrol etmeye başladığımı düşünüp işi çok farklı boyutlara taşıyor.

Sebebi annesiyle olan tuhaf ilişkisi bence...

Karısı tarafından ezilen babasına alternatif olarak rol model aldığı karısını ezen biri yoktur umarım. Belki de ilişkide illa birinin ezen olması gerektiğine inanıyordur. Bence ne olduğunu anlayıp onu düzeltmeye çalışın. Düzeltemezseniz çift terapisine gidebilirsiniz.

Back
X