sen dulsun :-(

Dmladmla87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
286
44
37
Herkese merhaba
canım çok sıkkın moralim çok bozuk artık bu kavramı kaldıramıyorum.bütün bir sene çalıştım yıllık iznimde kapadokyaya gitmek istiyorum turla beraber biliyorum ailemin izin vermeyeceğini ama yinede şansımı denemek istedim açıkcası zaten altı üstü 3 günlük birşey.küçğklükten beride hayalimdi oraya gitmek okul götürüyordu en yakın arkadaşım gitmişti beni ailem göndermemişti içimde ukte kaldı.
annemi aradım az önce söyledim yok falan dedi sen dulsun olmaz dedi ya ne alakası var anne allah aşkına dedim kim nereden bilecek ben dulmuyum değilmiyim diye ee bilmiyorum dikkat etmen lazım dedi.zaten 3 günlük birşey 2 günü yolda geçecek kalabalıkla gidiliyor bu olayın dullukla ne alakası var analamıyoum tamam belki kötü niyetle söylemedi ama hep bunu yapıyor.
onlar yüzünden zaten bu hallerdeyim.sanki tüm erkekler beni bekliyor orda anne baba anlıyorum onları ama bukadarıda fazla benmi yqnlış düşünüyorum artık bir psikoloğa gidice çok bunaldım bu konudan

Herkese merhaba
canım çok sıkkın moralim çok bozuk artık bu kavramı kaldıramıyorum.bütün bir sene çalıştım yıllık iznimde kapadokyaya gitmek istiyorum turla beraber biliyorum ailemin izin vermeyeceğini ama yinede şansımı denemek istedim açıkcası zaten altı üstü 3 günlük birşey.küçğklükten beride hayalimdi oraya gitmek okul götürüyordu en yakın arkadaşım gitmişti beni ailem göndermemişti içimde ukte kaldı.
annemi aradım az önce söyledim yok falan dedi sen dulsun olmaz dedi ya ne alakası var anne allah aşkına dedim kim nereden bilecek ben dulmuyum değilmiyim diye ee bilmiyorum dikkat etmen lazım dedi.zaten 3 günlük birşey 2 günü yolda geçecek kalabalıkla gidiliyor bu olayın dullukla ne alakası var analamıyoum tamam belki kötü niyetle söylemedi ama hep bunu yapıyor.
onlar yüzünden zaten bu hallerdeyim.sanki tüm erkekler beni bekliyor orda anne baba anlıyorum onları ama bukadarıda fazla benmi yqnlış düşünüyorum artık bir psikoloğa gidice çok bunaldım bu konudan
sen dulsun oralarda birini görür sevişirsin mazallah demeye çalışmış.. insanın anası babası bile böyle düşünürse kim ne yapmasın, dinleme artık böyle şeyleri.

Tövbe yarabbim niye öyle soyluyoki anneniz hangi devirde yaşıyoruz :KK12:

Herkese merhaba
Kusura bakmayın çok iğrenç bir cümle

Ne demek sen dulsun!!!

Eğitim şart daha 40 fırın ekmek yememız lazım

Herkese merhaba
işte bu yüzden evliyken bile kenar abiseyler atmal lazım kafa yapısı uymayana aileyle oturulmaz aynı sey bizimkilerdede var ayrıldım 1 odada olsa baska yerde otursan bu lafları cekmek zorund adegilsin sen simdi sokakta hicbir erkekle konusamazsın elalem ne der mantıgındna cıkılmasıgı sürece zor

yaşınız kaç acaba . baba evine döndünüz ama bazı şeylere sizinde karar vermeniz lazım

Eski topraklar böyle canım ayrıca dul ne ya boşanmışsın artık bekarsın ama şu var çopu boşanmış kişiler hayatımı yaşarım dediği için hepiniz fişleniyorsunuz erkekler de alışıyor hali ile bunla takılırım diyor ki takılan takılana zaten.

dul kelimesinin lügatımızdan kalkmasını temenni ediyorum. Özellikle teyzeler tarafından imalı imalı kullanılması,. çok incitici.

Sen dulsun.. ne demek dulsun ne demek.

Anneniz kızımın adı çıkarsa evde kalır diye düşünüyor sanırım. Ama böyle ortamlarda bulunmazsanız nasıl yaralarınızı sarıp, daha iyi olacaksınız ki?
Ayrıca yaşınız kaç? Neden hala izin alıyorsunuz?

bu tarz cahiliyet konularina hic mi hic kafanizi takmayin. hayir anlamiyorum niye bitip gitmiyo bu sacma yorumlar insanlarimizin kafasindan. islam da yok ,ahlak kurallarinda yok, anayasa da yok dul olma yasagi kim nerden cikarmis yahu... ben olsam ; tabi ki Allah bilir kimin ne olup ne yasayacagini hic kimseye anneme babama bile kullandirtmam bu sifati kendime gerekirse bi sure konusmam. annedir, boyle yetistigi icin belki ne kadar agir geldigini anlayamiyordur ama en azindan her lafin her yerde herkese soylenmeyecegini sen ogretirsin.

Eski topraklar böyle canım ayrıca dul ne ya boşanmışsın artık bekarsın ama şu var çopu boşanmış kişiler hayatımı yaşarım dediği için hepiniz fişleniyorsunuz erkekler de alışıyor hali ile bunla takılırım diyor ki takılan takılana zaten.
Ben boşandım ama hayata küsmedim hatta hayatıma yeni birini aldım sevdim o beni sevdimi bilmiyotum ama ben sevdim önemli olan o.
cinsel birliktelikse kişiye bağlı yaşanırmı yaşanır sevmek sevişmek kişiyle alakalı.
ama tabi herkesle değil sevdiğin aşık olduğun adamla yaşanır

X