- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.534
- 168
- Konu Sahibi Dmladmla87
-
Düşüncen çok çirkin. Boşanmış kadınların hakkındaki kimi erkeklerin çirkin düşüncelerinin tek kaynağı kendi iğrenç zihinleridir. Dul kadınların daha rahat hareket etmesi anlaşılır çünkü senelerce zaten toplum baskısıyla yaşıyor kadınlarımız, boşandıktan sonra bari rahat bir nefes almak istemeleri çok normal. O patronunun oğlu ile yatak arkadaşı olan kadın argümanının da bir anlamı yok çünkü, patronun oğlunu bırak evli adamlara metreslik yapan nice bekar kadın var. Ee bekar kadınlara niye aynı muamele çekilmiyor? Bir şeyin suçunu da kadınlara yüklemeyin. Dul kadınlara toplumuzda farklı yaklaşılmasının tek nedeni kadayı bacak arasıyla bozmuş bir millet olmamız.Neden biliyormusun ? Çünki bir o kadar boşanmış kadında aman nasılsa niye kız değilsin diye soramayacaklar diye aşırı rahatlar. Burda üye olan biri adını vermeyeceğim oda okur illa patronunun oğlu ile yatak arkadaşı eee o erkek ne düşünüyordur ya da benim arkadaşım biri aynı takılıyor kafasına biri daha beter biri evli vs dinlmiyor ortak mantık var hepsinde irdeledim o erkekler ne düşünür sence ? Boşanmış kadınlar hakkında bu yargının kaynağı nedir ? Yine bizleriz belli çizgisi olan da yada siz gibi olanda hop aynı kefeye sizin hiç mi çevreniz de olmadı bu yaşam şeklini benimseyenler ?
O örnekte verdiğim arkadaş bile tepkiyi bildiği için burda konuyu hep farklı anlatır gerçeği yansıtmaz
Canım arkadaşım ben teşekkür ederim evet dul lafından nefret ederim boşanmış hatta bekar o lafın kaynağına bakılmalı diyorum bende sağa sola suç atacağımıza zira çözüm böyle üretilir
Düşüncen çok çirkin. Boşanmış kadınların hakkındaki kimi erkeklerin çirkin düşüncelerinin tek kaynağı kendi iğrenç zihinleridir. Dul kadınların daha rahat hareket etmesi anlaşılır çünkü senelerce zaten toplum baskısıyla yaşıyor kadınlarımız, boşandıktan sonra bari rahat bir nefes almak istemeleri çok normal. O patronunun oğlu ile yatak arkadaşı olan kadın argümanının da bir anlamı yok çünkü, patronun oğlunu bırak evli adamlara metreslik yapan nice bekar kadın var. Ee bekar kadınlara niye aynı muamele çekilmiyor? Bir şeyin suçunu da kadınlara yüklemeyin. Dul kadınlara toplumuzda farklı yaklaşılmasının tek nedeni kadayı bacak arasıyla bozmuş bir millet olmamız.
Düşüncen çok çirkin. Boşanmış kadınların hakkındaki kimi erkeklerin çirkin düşüncelerinin tek kaynağı kendi iğrenç zihinleridir. Dul kadınların daha rahat hareket etmesi anlaşılır çünkü senelerce zaten toplum baskısıyla yaşıyor kadınlarımız, boşandıktan sonra bari rahat bir nefes almak istemeleri çok normal. O patronunun oğlu ile yatak arkadaşı olan kadın argümanının da bir anlamı yok çünkü, patronun oğlunu bırak evli adamlara metreslik yapan nice bekar kadın var. Ee bekar kadınlara niye aynı muamele çekilmiyor? Bir şeyin suçunu da kadınlara yüklemeyin. Dul kadınlara toplumuzda farklı yaklaşılmasının tek nedeni kadayı bacak arasıyla bozmuş bir millet olmamız.
Yanlış anlamadım emin olun, çok da doğru anladım. Arkadaşın bu tip konulardaki yorumları hep bu yönde. Daha önce de karşılaştım çok bu tip konulardaki yorumlarıyla. :))nihali, bak yine yanlis anlasildin :)
iste budur!
bu bir zihniyet meselesidir
ben almanyada dogup büyüdüm, burda okudum.
cok alman arkadasim var, hic birzaman bosanmis birine dul denilmez. bosanmis denilir oda konu acilinca. onun disinda ya evlisindir, ya bekarsindir yada ne bilim iliskin vardir veya yoktur.
bi alman erkegi bosandigi icin bi kadina kötü gözle bakmaz.
Yanlış anlamadım emin olun, çok da doğru anladım. Arkadaşın bu tip konulardaki yorumları hep bu yönde. Daha önce de karşılaştım çok bu tip konulardaki yorumlarıyla. :))
Yanlış anlamadım emin olun, çok da doğru anladım. Arkadaşın bu tip konulardaki yorumları hep bu yönde. Daha önce de karşılaştım çok bu tip konulardaki yorumlarıyla. :))
Aynen evlenmiş olmamış boşanmış çok doğal evlilik gibi sanki hastalıklı da "dul" diyorlar yahu bekar kadın bitti gitti ve evet anlaşılamıyorum ben :)
Ne derine inmesi psikososyolojik analiz yapan sensin en başta. Yalan derken? Sana ne dul kadınların cinsel hayatından? Dini sebeple bekaretini koruyan zaten dul kaldıktan sonra da evlilik dışı cinsellik yaşamaz; toplum baskısıyla sevişemeyen bir kadınınsa boşandıktan sonra cinsellik yaşaması çok doğal sevgilisiyle. Bir kadının sevdiği adamla evlilik dışı cinsellik yaşaması nasıl o kadına erkeklerin musallat olmasını haklı çıkarıyor bana söyler misin? Hem ayriyetten o metreslik gibi namussuz işlere karışan ne kadar dul kadın varsa bir o kadar da bekar kadın var. Dullar bu namussuzlukları daha çok yapıyor değil. Bu konuda suçlanacak tek taraf erkekler her insan kendi namusundan kendi mesul.Derinine inerseniz daha farklı şeyler görürsünüz çok anlamı var o erkeğe boşanmış takılıyor fikrini aşılıyor zira ki yalan ise yalan deyiverebilirsin o bahsettiğin bekarlar operasyon peşinde evlilikte zaten yüzeysel bakmayın tek taraflı da erkeğe rahatlığı veren bizleriz iş başka yöne kayınca et parçası gibi hareket eden de biziz güçlü kadınlar lazım bu düşüncenin yıkılması için
Yok en başta gayet de doğru anlamışsın. Bana verdiği son cevaba bak, yine dökmüş içindekileri. Aptal değiliz hiçbirimiz aynı dili konuşuyoruz. Dediği çok açık. :))okadarini bilemiyorum ama bende bu konudaki yorumlarini ilk basta sizin anladiginiz sekilde anladim. öyle degilmis
Ben aptal değilim Nihali. Neyse bu bu konuya son yorumum. Polemiğe gerek yok.Yok anlamadınız yine beni benim anlattığın ile anladığınız çok farklı :)
Ne derine inmesi psikososyolojik analiz yapan sensin en başta. Yalan derken? Sana ne dul kadınların cinsel hayatından? Dini sebeple bekaretini koruyan zaten dul kaldıktan sonra da evlilik dışı cinsellik yaşamaz; toplum baskısıyla sevişemeyen bir kadınınsa boşandıktan sonra cinsellik yaşaması çok doğal sevgilisiyle. Bir kadının sevdiği adamla evlilik dışı cinsellik yaşaması nasıl o kadına erkeklerin musallat olmasını haklı çıkarıyor bana söyler misin? Hem ayriyetten o metreslik gibi namussuz işlere karışan ne kadar dul kadın varsa bir o kadar da bekar kadın var. Dullar bu namussuzlukları daha çok yapıyor değil. Bu konuda suçlanacak tek taraf erkekler her insan kendi namusundan kendi mesul.
Nasil ya bana boşanildigi zaman kimlikte dul yazıyor demeyin??? Cidden medeni durumu dul mu yaziyor?? Bu kadar sığ bi zihniyet olmamali 2015tesen dulsun 3 gün bir yere gidersen millet ne der diye dedi muhtemelen.ben de çok kızıyorum bu zihniyete,toplum baskısına,insanların bakış açısına.bir arkadaşım da taksit öderken kimliğini vermiş dul yazıyormuş adam dul musunuz?falan diyip kıza asılmış.çok ağlamıştı çok üzülmüştüm bende.yazık ya...millet kırk kişiyle kırıştırır telli duvaklı gelin olur genç kız evlendi denir.eşinden ayrılanlar bir kişiyle evlenir bütün gözler üzerinde olur niye çünkü çirkin bi kelime ama dul.şaka gibi ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?