ona cevap yazman için yazmıştır bunu muhtemelen. ağlanacak bişey mi? lafı yapıştırabilirdin. karısı niye boşamışsa artık..merhaba herkese, nette bir arkadaşlık sitesine üyeyim. belki yanlış bulacaksınız ama mutlu yuva + bebek özlemindeyim ve etrafımda bekar yok, yaş da 30 oldu. bir adamla yazışıyorduk benden hemen whatsapp istedi ben de olmaz, önce burda yazışalım güven kurulsun deyince adam hemen o zaman sana güle güle yazdı. benim de gururum kırıldı, adamın profilinde boşanmış yazıyordu ben de zaten boşanmış biriyle olmazdı hoşçlakal yazdım. bunun üzerine adamın cevabı şu oldu:
-ben en azından evlendim ya sen evde kalmış kız kurusu
şok oldum çok kanıma dokundu bu laf duşa girdim ağladım uzun süre. zaten üzgündüm adamın mesajı taşırdı beni. şimdi yine baktım adam şunu yazmış bu sefer:
-kız kurusu yazdım ama o da şüpheli yani. kız kurusu musun,kadın kurusu musun her neysen işte.
ve daha beter doldum. paylaşmak istedim sizle kızlar. benim gönül işlerinde yüzüm gülmeyecek mi artık ? inanın tek ama tek istediğim mutlu bir yuva ve bebek. ama neden olmuyoır,neden ?
maalesef kısmet için o sitelerden başka çaram yok. herkes evlendi ve kocasına bebeğine odaklı yaşıyor. işyerim kadınla dolu.sosyalleşme imkanı sınırlı. sıkıştımkaldım.
Aslında hiç uzatmaya gerek yok ama , sen de "karın seni ne diye boşadı kim bilir "diye lafı saysaydın keşke
merhaba herkese, nette bir arkadaşlık sitesine üyeyim. belki yanlış bulacaksınız ama mutlu yuva + bebek özlemindeyim ve etrafımda bekar yok, yaş da 30 oldu. bir adamla yazışıyorduk benden hemen whatsapp istedi ben de olmaz, önce burda yazışalım güven kurulsun deyince adam hemen o zaman sana güle güle yazdı. benim de gururum kırıldı, adamın profilinde boşanmış yazıyordu ben de zaten boşanmış biriyle olmazdı hoşçlakal yazdım. bunun üzerine adamın cevabı şu oldu:
-ben en azından evlendim ya sen evde kalmış kız kurusu
şok oldum çok kanıma dokundu bu laf duşa girdim ağladım uzun süre. zaten üzgündüm adamın mesajı taşırdı beni. şimdi yine baktım adam şunu yazmış bu sefer:
-kız kurusu yazdım ama o da şüpheli yani. kız kurusu musun,kadın kurusu musun her neysen işte.
ve daha beter doldum. paylaşmak istedim sizle kızlar. benim gönül işlerinde yüzüm gülmeyecek mi artık ? inanın tek ama tek istediğim mutlu bir yuva ve bebek. ama neden olmuyoır,neden ?
Evlilik programi bile daha guvenilir bence o tarz sitelere gore
Bi sekilde sosyal ortamlar bulman lazim sanirim birileriyle tanismak icin
Ya da cevrendekiler birileri onerse keske tanisirdiniz
Hakkinda hayirlisi olsun sikma canini
Oh çok iyi demişsin de , Karşındaki ni bırak adam insan bile değilmiş , pislik iğrenç herifsybdemişsinost: 47009554 .!.:bana kızmısın kadın mısın diye yazınca nevrim döndü benim de, senin gibi ikinci el değilim ya ona bak, çocuğun yok demek ki sorunun var yazdım.
adam da "gel beraber deneyelim sorunum olup olmadığını pratik et" yazıp daha da çirkinleşti
Evlilik programi bile daha guvenilir bence o tarz sitelere gore
Bi sekilde sosyal ortamlar bulman lazim sanirim birileriyle tanismak icin
Ya da cevrendekiler birileri onerse keske tanisirdiniz
Hakkinda hayirlisi olsun sikma canini
Iyide senin whatspp şartın adamin isine gelmemiş. "Olmaz güle güle" demiş. Hakaret yok birsey yok.
(Yorumlarda resmen adam suçlu gubi giydiriyorsunuz birde)
Efendi gibi sende yoluna bakacagina bu lafin ustune güle güle demek yerine gidip boşanmasından laf vurmuşsun ve karsiliginida almışsın kusura bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?