"Sen evde kalmış kız kurususun ben en azından evlendim " dedi bana :(((

Aslında hiç uzatmaya gerek yok ama , sen de "karın seni ne diye boşadı kim bilir "diye lafı saysaydın keşke

ona cevap yazman için yazmıştır bunu muhtemelen. ağlanacak bişey mi? lafı yapıştırabilirdin. karısı niye boşamışsa artık..

maalesef kısmet için o sitelerden başka çaram yok. herkes evlendi ve kocasına bebeğine odaklı yaşıyor. işyerim kadınla dolu.sosyalleşme imkanı sınırlı. sıkıştımkaldım.

Evlilik programi bile daha guvenilir bence o tarz sitelere gore

Bi sekilde sosyal ortamlar bulman lazim sanirim birileriyle tanismak icin
Ya da cevrendekiler birileri onerse keske tanisirdiniz

Hakkinda hayirlisi olsun sikma canini

Aslında hiç uzatmaya gerek yok ama , sen de "karın seni ne diye boşadı kim bilir "diye lafı saysaydın keşke

bana kızmısın kadın mısın diye yazınca nevrim döndü benim de, senin gibi ikinci el değilim ya ona bak, çocuğun yok demek ki sorunun var yazdım.

adam da "gel beraber deneyelim sorunum olup olmadığını pratik et" yazıp daha da çirkinleşti

o sitelere bulaşma.ıcındekı kotulukleri çıkarıyor ordakıiler.moralın bozulur bulaşma.

Ne isin var o tur sitelerde cidden yani, calismiyormusun, arkadasin akraban tanidigin kisaca sosyal hayatin cevren yok mu ? Gercek dunyada gercek insanlarla tanismak varken sahte dunyada sanal insanlardan ne bekliyorsun.
Herifin amaci belliymis, o tarz sitelerde iyi duzgun biriyle karsilasmanin muhtemelen orani 0.01%.
O yuzden yazilanlari takma kafana bu sana ders olsun oralardan istedigin hayati kuracagin adami bulamayacagini anlamissindir.
30 yas ayrica bence ideal evlenmek icin.

yokkimse tanıştırmıyor. yaş 30 olunca utanmayı bırakıp beni tanıştırın, kocanızın arkadaşları vardır illaki demeye başladım ama "canım hepsi evli" deyip geçiyorlar

Oh çok iyi demişsin de , Karşındaki ni bırak adam insan bile değilmiş , pislik iğrenç herif

Iyide senin whatspp şartın adamin isine gelmemiş. "Olmaz güle güle" demiş. Hakaret yok birsey yok.

(Yorumlarda resmen adam suçlu gubi giydiriyorsunuz birde)

Efendi gibi sende yoluna bakacagina bu lafin ustune güle güle demek yerine gidip boşanmasından laf vurmuşsun ve karsiliginida almışsın kusura bakma.

evlilik programına çıkmayı çok istiyorum ama işyerinde beni rezil ederler, dalga geçip ağlatırlar. bir de sanırım okumuş erkekler gelmiyor evlilik progrmına

Ulaşamadığı ciğer misali :))) ben 32 de evlendim arkadaşım 37 de diğeri 41 hala bekar, evlilik yaşı yükseldi :) eskiden mis 30 da evde kalmalar. S sybellaa , kafaya takip üzülürsen kafani kırarım aaaaa sacmalama, dengesizin birinin sözüne ağlıyorsun! , aşk gelir seni bulur sen rahat ol

ben de eşiniz falan dedi zannettim.
"adam olsaydın, seni köpek gibi bırakmazdı karın zaten
büyük ihtimal 'küçük' bir sorunun vardır.
onu da burada egonu tatmin ederek gideriyorsundur."
falan gibi şeyler yazıp engeli bassaydınız.

iyi de hemen telefon verilirmi güvenmeden etmeden ? bna ilk merhaba yazdı, ben de meraha, ben mutlu bir yuva ve bebek arzusundayım size uyarsa yazsışalım zamanımızı çalmayalım yazdım. adam da ben de yuva ve bebek istiyorum yazıp hemen whatsapp istedi. ben dededimki birz yazışalım güven kurulsun deyince adam hemen sepet havası çaldı. benim gururumu kırdı bu olay sonuçta birmesajlaşmaya başlarken ümit oluyo insanın içinde.çok istiyorum yuvam olsun bebeğim olsun. o beyaz gelinliği giymeden ölürsem gözüm açık gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…