"Sen evde kalmış kız kurususun ben en azından evlendim " dedi bana :(((

sen evliliğe çok taktığın için fazla ciddiye alıyorsun olayı.oralar farklı amaçlar taşıyan insanlarla dolu.mesajlaşmaya başlarken umut dolması da garip ve bu saplantınızdan kaynaklanıyor.siz daha oraya üye olur olmaz onlarca mesaj gelmiştir zaten.bunca açlığın olduğu bir yerde neden umut doluyorsunuz ki bir mesajdan ?

eskiden evlilik programlarında bir ciddiyet vardı amaç insanların evlenmelerine vesile olmaktı.Ama artık amaç reality Show yapmak bunun içinde adayları rezil ederek kullanmak programa yapımcılara sunucuya kanala para kazandırmak oldu.parayla aylarca kanalda kalıp gelecek adaylar için yem olarak kullandıkları adaylar da var.tam rezillik sakın ha sakın bulaşma

Yorumları okuyamadım ama tanımadığın bir insanın senin hakkınaki düşünceleri için niye kendini üzüyosun aamaann tırt yani sallaa. Ayrıca 30 da çok geç kalınmış bir yaş değil. Nasip..

Mis gibi görücü usulü de azaldı.İnsanlar hıç değilse oyle güvenli bir şekilde evlenirlerdiEvlenememe sorunu buyuzden artık.Bir arkadaşım var güzel hanım kız 28 ınde bir tanecik gorucu gelmiş bu yasa kadar..Karşılaşmıyor da kimseyle..Karşılasılsa da p.ç cıkıyor.Devir zor..Evli hanımlar etrafınızdaki bekar akadaşarıızla ılgilenin derim.

oradakilerin genel amacı yatak ilişkisi öylelerini bulamayanların ilk yaptığı hakaret oluyor

bir daha yazma hemen öyle kimseye seni ezik görürler muhtaç görürler düzgün kişilerde var nette ama sen üslubunla onları asla bulamazsın kaliteli takıl ki kaliteli adam bul

ayrıca çok kompleksli gördüm seni.adamın peki o zaman güle güle demesinden beğenilmemek reddedilmek anlamını çıkarmışsın ve hırs yapmışsın.internete yeni mi takılmaya başladın? buralarda insanlar birbirlerine çok şeyler söylüyorlar basit bir şeyi çok büyütmüş ve derinlik katmışsın.

Balik bastan kokar. Guven olurmu ordan tanidiklarina??Sosyal medyaya takilicagina gez toz yeni arkdas grubu edin. Ornegim arkdaslarinin diger katildigi gruplara katil sende dahil ol.

haa arkadaşların da dediği gibi böyle bebek istiyorum evlilik istiyorum diyerek kaliteli bir insan bulman çok zor.internetten de tanışılabilir ama ilgi alanlarının paylaşıldığı karakterini belli edebileceğin ve ilişki istiyorum diye gezmeyeceğin ortamlarda olursa sağlıklı olur bence.bu tarz yerlerle sapık toplarsın başına.

ay engelle gıtsın o adamı
işte ınsanları kırmamak adına cevap verıyoruz konusuyoruz sonra kendımız kırılıyoruz
senın krıterlerıne bıle uymayan adamı sen krmayıp yanıtlamıssın ama adam 4/4 luk gıbı cevaplar
zaten amacı evlılık degılmıs ya baglansaydın adama ve oyalasaydı senı daha kırıcı olurdu ..
..
kuralların prensıplerın olsun kestır at boyle basıtlesen ınsanlara cevap dahı verme engelle gitsin
..
allahın yazdıgı zamanda zten olacak bu ıstedıklerın allah herkesın gonlundekını versın ınsallah

bu konuda şöyle bir yazı okumuştum. 37 yaşında hiç evlenmemiş bir bayan yazmış diyor ki "insanlar evlenmediyse sorunlu biri olarak tanımlanıyor hele ki bayansa maalesef ki. toplumumuz erkeklere evlilik anlamında ön ayak oluyor yaşı bizim gibi olsa bile. hiçmi arkadaş çevreniz eşiniz dostunuz yok diyeceksiniz, var ama herkes artık başkasının mutlu olmasını istemiyor evli olanlar da artık neden evleneceksin diyor."

bir daha yazma hemen öyle kimseye seni ezik görürler muhtaç görürler düzgün kişilerde var nette ama sen üslubunla onları asla bulamazsın kaliteli takıl ki kaliteli adam bul

baştan yazmayınca da cinsellik istiyolar ben yuva bebek özlemimi en baştan yazıyorum bu yüzden hem zaman kaybetmeyeyim hemde benimgibi olanları bulayım diye

Ya işte çevreye de iş düşüyor.Ama cevre artık görevini eskisi gibi yapmıyor.Gorucu usulu eskiden olmasaydı annelerimiz evde kalırdı inan.Nerden bulacaklardı..
Senin yapabileceğin sey çok yok..Zorla olmaz .Sadece iyi bir ev hanımı olacağını göstermek.İyi donanımlı insan olmak...Gerisi çevreye kalmış..Buradan sosyal mesajımız olsun:)

baştan yazmayınca da cinsellik istiyolar ben yuva bebek özlemimi en baştan yazıyorum bu yüzden hem zaman kaybetmeyeyim hemde benimgibi olanları bulayım diye
ya anlamaz onlar yuva bebek desen de..Hepsi oyle soyluyor ben bundna nasıl yararlanırım diyor adam..Takılma oaralara

ümitlendim çünkü ben yuva ve bebek istiyorum yazınca adam da heen ben de istiyoru aynen diye atladı. ciddi biri görünce insan ümide kapılıyor işte amacı safi cinsellik olmayan, yuva kurmak nikahlanmak isteyen birini görüğnce

Insan olecek olsa gelinlik giymekten ziyade gunahlarini düşünmeli bence
Gelinlik giyip te olmus olsan nolucak anlamadim cok takmissin cidden

Bence siz once bir psikologdan yardim alin
Ciddi takinti yapmissiniz

Benim kuzenim 37 yasinda evlendi iki cocugu var simdi ama cok mutsuz esinden ailesinden hic memnun degil

Kardesi 38yasinda hala evlenmedi onca insanla gorustugu halde
Bu isler kismet biraz
Belki 1 ay sonra biriyke tanisip 6 ay icinde evlenenilirsin

Ya ınanama diyoruz işte.Sen iyice saf çıktın ya.Valla seni yuva bebk diye kandırılar,alacağını alır bırakırlar.Saf olma.Orda cok fena insanlar var.Niyetleri kadın düşürmek.Senin iyi niyetin olsa bile harcarlar s.r.fsizler.

ordan ewleneck adam bulamazsın cnm bulursanda ya aldatan bulursun yada ztn ewli brini bulursun bnden söylemesi...
kısmetn kim bilr nerde ne yapıyor.. herşy gününü saatini bekliyor. canını skma sakn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…