- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
şaka mı bu?evlilik programına çıkmayı çok istiyorum ama işyerinde beni rezil ederler, dalga geçip ağlatırlar. bir de sanırım okumuş erkekler gelmiyor evlilik progrmına
sen evliliğe çok taktığın için fazla ciddiye alıyorsun olayı.oralar farklı amaçlar taşıyan insanlarla dolu.mesajlaşmaya başlarken umut dolması da garip ve bu saplantınızdan kaynaklanıyor.siz daha oraya üye olur olmaz onlarca mesaj gelmiştir zaten.bunca açlığın olduğu bir yerde neden umut doluyorsunuz ki bir mesajdan ?iyi de hemen telefon verilirmi güvenmeden etmeden ? bna ilk merhaba yazdı, ben de meraha, ben mutlu bir yuva ve bebek arzusundayım size uyarsa yazsışalım zamanımızı çalmayalım yazdım. adam da ben de yuva ve bebek istiyorum yazıp hemen whatsapp istedi. ben dededimki birz yazışalım güven kurulsun deyince adam hemen sepet havası çaldı. benim gururumu kırdı bu olay sonuçta birmesajlaşmaya başlarken ümit oluyo insanın içinde.çok istiyorum yuvam olsun bebeğim olsun. o beyaz gelinliği giymeden ölürsem gözüm açık gidecek
bir daha yazma hemen öyle kimseye seni ezik görürler muhtaç görürler düzgün kişilerde var nette ama sen üslubunla onları asla bulamazsın kaliteli takıl ki kaliteli adam bul30 yaşındayım zamanım çokdeğerli bebek olması için. ciddiyetsiz şeylerle oyalanmamak için tanışmakisteyen herkese yuva ve bebek istediğimi yazıyorum. adamla çok empai kurmuşsunuz erkek olduğunuzu düşündüm
ay engelle gıtsın o adamımerhaba herkese, nette bir arkadaşlık sitesine üyeyim. belki yanlış bulacaksınız ama mutlu yuva + bebek özlemindeyim ve etrafımda bekar yok, yaş da 30 oldu. bir adamla yazışıyorduk benden hemen whatsapp istedi ben de olmaz, önce burda yazışalım güven kurulsun deyince adam hemen o zaman sana güle güle yazdı. benim de gururum kırıldı, adamın profilinde boşanmış yazıyordu ben de zaten boşanmış biriyle olmazdı hoşçlakal yazdım. bunun üzerine adamın cevabı şu oldu:
-ben en azından evlendim ya sen evde kalmış kız kurusu
şok oldum çok kanıma dokundu bu laf duşa girdim ağladım uzun süre. zaten üzgündüm adamın mesajı taşırdı beni. şimdi yine baktım adam şunu yazmış bu sefer:
-kız kurusu yazdım ama o da şüpheli yani. kız kurusu musun,kadın kurusu musun her neysen işte.
ve daha beter doldum. paylaşmak istedim sizle kızlar. benim gönül işlerinde yüzüm gülmeyecek mi artık ? inanın tek ama tek istediğim mutlu bir yuva ve bebek. ama neden olmuyoır,neden ?
Mis gibi görücü usulü de azaldı.İnsanlar hıç değilse oyle güvenli bir şekilde evlenirlerdiEvlenememe sorunu buyuzden artık.Bir arkadaşım var güzel hanım kız bir tane gorucu gelmiş.Karşılaşmıyor da kimseyle..Karşılasılsa da p.ç cıkıyor.Devir zor..Evli hanımlar etrafınızdaki bekar akadaşarıızla ılgilenin derim.
bir daha yazma hemen öyle kimseye seni ezik görürler muhtaç görürler düzgün kişilerde var nette ama sen üslubunla onları asla bulamazsın kaliteli takıl ki kaliteli adam bul
Ya işte çevreye de iş düşüyor.Ama cevre artık görevini eskisi gibi yapmıyor.Gorucu usulu eskiden olmasaydı annelerimiz evde kalırdı inan.Nerden bulacaklardı..bu konuda şöyle bir yazı okumuştum. 37 yaşında hiç evlenmemiş bir bayan yazmış diyor ki "insanlar evlenmediyse sorunlu biri olarak tanımlanıyor hele ki bayansa maalesef ki. toplumumuz erkeklere evlilik anlamında ön ayak oluyor yaşı bizim gibi olsa bile. hiçmi arkadaş çevreniz eşiniz dostunuz yok diyeceksiniz, var ama herkes artık başkasının mutlu olmasını istemiyor evli olanlar da artık neden evleneceksin diyor."
ya anlamaz onlar yuva bebek desen de..Hepsi oyle soyluyor ben bundna nasıl yararlanırım diyor adam..Takılma oaralarabaştan yazmayınca da cinsellik istiyolar ben yuva bebek özlemimi en baştan yazıyorum bu yüzden hem zaman kaybetmeyeyim hemde benimgibi olanları bulayım diye
sen evliliğe çok taktığın için fazla ciddiye alıyorsun olayı.oralar farklı amaçlar taşıyan insanlarla dolu.mesajlaşmaya başlarken umut dolması da garip ve bu saplantınızdan kaynaklanıyor.siz daha oraya üye olur olmaz onlarca mesaj gelmiştir zaten.bunca açlığın olduğu bir yerde neden umut doluyorsunuz ki bir mesajdan ?
ya napiyimbüyük özlem içindeyim. geleceğim çok belirsiz halbuki mutlu bir yuvam sırtımı dayadığım eşim bebeklerim olsa geleceğe güvenle bakardım. yaşlanınca halimne olucak en basiti? çok korkuyorum gelecekten. ölüm her an başımıza gelebilir,şu an ölsem gelinlik giyemeden ölmüş olacağım. anneme diyorum ölürsem kefen yerine gelinlikle gömün beni, dirim gelinlik giyemedi ölüm bari giysin.. saçmalama deyip ağlıyor ama ben çok kafama takıyorum
Ya ınanama diyoruz işte.Sen iyice saf çıktın ya.Valla seni yuva bebk diye kandırılar,alacağını alır bırakırlar.Saf olma.Orda cok fena insanlar var.Niyetleri kadın düşürmek.Senin iyi niyetin olsa bile harcarlar s.r.fsizler.ümitlendim çünkü ben yuva ve bebek istiyorum yazınca adam da heen ben de istiyoru aynen diye atladı. ciddi biri görünce insan ümide kapılıyor işte amacı safi cinsellik olmayan, yuva kurmak nikahlanmak isteyen birini görüğnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?