aynen katılıyorum.Ama siz başlatmışsınız sanki?
Adamın boşanmışlığına laf atarak bel altı vurmuşsunuz, o da sizin evlenmemişliğinize laf etme hakkı bulmuş kendinde.
Umursamayın, 30 yaş nedir ki? Evliliğe odaklı yaşamayın, pozitif olun.
Mutlu bekarlık mutsuz evlilikten iyidir unutmayın.
Ağzının payını verirdim.Hic kale almaz üzülmezdim.Bunun gibi aşağılıklarla evleniceğimize ailemizle mutlu mesut bekar yasayalim.
Allah büyük kendini üzme vakti gelince sende yuvanı kuracaksın hayırlısıyla insallah.
iyi de hemen telefon verilirmi güvenmeden etmeden ? bna ilk merhaba yazdı, ben de meraha, ben mutlu bir yuva ve bebek arzusundayım size uyarsa yazsışalım zamanımızı çalmayalım yazdım. adam da ben de yuva ve bebek istiyorum yazıp hemen whatsapp istedi. ben dededimki birz yazışalım güven kurulsun deyince adam hemen sepet havası çaldı. benim gururumu kırdı bu olay sonuçta birmesajlaşmaya başlarken ümit oluyo insanın içinde.çok istiyorum yuvam olsun bebeğim olsun. o beyaz gelinliği giymeden ölürsem gözüm açık gidecek
Kusura bakmada yuh artik kendin cok mu normal davraniyorsun sence? Meraba yazan adama direk yuva cocuk istiyorum diye baslamissin. Adam whatsapp isteyince mi sorun oldu.
Sonuc olarak beklentileriniz uyusmamış ve güle güle demiş. Gurur kiracak birsey yok ortada hakarette etmemus seninle yazismaya devam etmek zorunda degil. Sen kendin hirslanip laf sokmaya ugrasmissin cevabinida almişsin bu kadar basit.
Ya işte vazgeç diyoruz.Senin o pembe gozlugunu adam da kıramamış biz de kıramadık.Yuva bebek..Cok takma bunlara zorla olmaz.Arkadaş çevreni genişletmeye çalış..Bak ben 38 yaşındayım ben napim,oleyim ozaman.Ki benim umudum bile yok.Bazen ben de içten içe uzuluyorum ama yolun yanlış...30 yaşındayım zamanım çokdeğerli bebek olması için. ciddiyetsiz şeylerle oyalanmamak için tanışmakisteyen herkese yuva ve bebek istediğimi yazıyorum. adamla çok empai kurmuşsunuz erkek olduğunuzu düşündüm
-kız kurusu yazdım ama o da şüpheli yani. kız kurusu musun,kadın kurusu musun her neysen işte.
30 yaşındayım zamanım çokdeğerli bebek olması için. ciddiyetsiz şeylerle oyalanmamak için tanışmakisteyen herkese yuva ve bebek istediğimi yazıyorum. adamla çok empai kurmuşsunuz erkek olduğunuzu düşündüm
Ya işte vazgeç diyoruz.Senin o pembe gozlugunu adam da kıramamış biz de kıramadık.Yuva bebek..Cok takma bunlara zorla olmaz.Arkadaş çevreni genişletmeye çalış..Bak ben 38 yaşındayım ben napim,oleyim ozaman.Ki benim umudum bile yok.Bazen ben de içten içe uzuluyorum ama yolun yanlış...
maalesef kısmet için o sitelerden başka çaram yok. herkes evlendi ve kocasına bebeğine odaklı yaşıyor. işyerim kadınla dolu.sosyalleşme imkanı sınırlı. sıkıştımkaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?