"Sen evde kalmış kız kurususun ben en azından evlendim " dedi bana :(((

Arkadaşlık sitelerinden hayırlı bir iş çıkmaz girmeyin böyle yerlere herşey nasip kısmet ağlanacak bir durum yok

Ağzının payını verirdim.Hic kale almaz üzülmezdim.Bunun gibi aşağılıklarla evleniceğimize ailemizle mutlu mesut bekar yasayalim.

Allah büyük kendini üzme vakti gelince sende yuvanı kuracaksın hayırlısıyla insallah.

Lütfen, evlilik programı fikriyle ilgili şaka yaptığınızı söyleyin.
Etkinliklere gidin.
Düğün olur, nişan olur, doğum günü olur.
Arkadaşlarınızın sizi çağırdığı her yere gidin.
İlişki istediğinizi, evlenmek istediğinizi de arkadaşlarınıza söyleyin ayrıca.
Sizi mutlaka etraflarında bildikleri insanlarla tanıştıracaklardır.

aynen katılıyorum.
sonuçta boşanmış olmasına laf sokarsanız siz de laf yemeği göze almanız gerekiyordu.

evet aşağılık. bu kişiliğine rağmen evlenmiş o mutluluğu tatmış, bir de bana bununla hava basması çok ağrıma gitti.

Öyle sitelere de ancak böyle adamlar girer yazar zaten peh.Şu internette adamlarla böyle konular için konuşmayın yahu zaten adama güven olsa internetten aramaz değil mi?

Kusura bakmada yuh artik kendin cok mu normal davraniyorsun sence? Meraba yazan adama direk yuva cocuk istiyorum diye baslamissin. Adam whatsapp isteyince mi sorun oldu.

Sonuc olarak beklentileriniz uyusmamış ve güle güle demiş. Gurur kiracak birsey yok ortada hakarette etmemus seninle yazismaya devam etmek zorunda degil. Sen kendin hirslanip laf sokmaya ugrasmissin cevabinida almişsin bu kadar basit.

30 yaşındayım zamanım çokdeğerli bebek olması için. ciddiyetsiz şeylerle oyalanmamak için tanışmakisteyen herkese yuva ve bebek istediğimi yazıyorum. adamla çok empai kurmuşsunuz erkek olduğunuzu düşündüm

Ya işte vazgeç diyoruz.Senin o pembe gozlugunu adam da kıramamış biz de kıramadık.Yuva bebek..Cok takma bunlara zorla olmaz.Arkadaş çevreni genişletmeye çalış..Bak ben 38 yaşındayım ben napim,oleyim ozaman.Ki benim umudum bile yok.Bazen ben de içten içe uzuluyorum ama yolun yanlış...

Ya dogru duzgun matah bisey olsa orda isi olmaz zaten. Anliyoeum seni belki kismetim byrdadir diye uye olmussundur hakkinda hayirlisi olsun insallah bol bol sua et

Her kadin sizin gibi evlilikle kafayi siyirmiyor. Oldu olacak boynuna pankart as yuva ve bebek yapcak adam aranir diye bu ne boyle ya? Merhaba yazana yuva cocuk diye atliyorsun. Öyle laf soylersen , böyle laf işitirsin. Bosuna zoruna gitmesin.
Bu kafayla nasil bir evlilik yapacaksin Allah bilir sonun iyi gorunmuyor hic.

Bu arada tekrar baktım konuya evet sen biraz tahrik etmişssin.E.. arkadaşa cok yüklenme.

ya napiyimbüyük özlem içindeyim. geleceğim çok belirsiz halbuki mutlu bir yuvam sırtımı dayadığım eşim bebeklerim olsa geleceğe güvenle bakardım. yaşlanınca halimne olucak en basiti? çok korkuyorum gelecekten. ölüm her an başımıza gelebilir,şu an ölsem gelinlik giyemeden ölmüş olacağım. anneme diyorum ölürsem kefen yerine gelinlikle gömün beni, dirim gelinlik giyemedi ölüm bari giysin.. saçmalama deyip ağlıyor ama ben çok kafama takıyorum

maalesef kısmet için o sitelerden başka çaram yok. herkes evlendi ve kocasına bebeğine odaklı yaşıyor. işyerim kadınla dolu.sosyalleşme imkanı sınırlı. sıkıştımkaldım.

Canım o tarz sitelerde cinsellik odaklı hıyarlarla dolu ! Mal heriflere mi kaldın ? İngilizce kursuna git , gitar kursuna git , girişimcilik kursuna git neden haz alıyorsan o tarz kurslara git en azından ortak zevklerine hitap eden biriyle olma ihtimalin çok daha yüksek !

Sen kendini evde kalmis kiz kurusu gibi hissedersen cevrendeki insanlara da bu enerjiyi yayarsin ve bumerang gibi bu fikrin senin yuzUne carpilir ...bence oncelikle bilincini temizle ortamiji degistir muhtemelen cevrendekiler joyle hissettiriyor sana ....benim cok yakinim 32 yasinda evlendi 20 lik kizlar oyle kismet bulamaz yani megersem durmus durmus turnayi gozunden vurmak icin o yuzden bol bol dua et ve iste temiz kalple iste pozitif dusunceyle iste ne dusunursen onu yersin hayatta

Ya insan uzulur de cok kafana takma.Bne bile senin kadar kafama takmıyorum.Elbette uzuluyorum ama zorla olmuyor işte..Senin yaşın müsait .Daha cok genç vaktin var.Benim boşanma sonra yine aşk ayrılık sonra yine aşk ayrılık derken bu yaşı buldum.Uzulmene değecek bir şey yok.Uzulmesi gereken biir varsa o da benim.Ama yine de senin gibi kahretmiyorum kendimi.Gelinliğe de cok anlam yükleme.Giyinir çekilirsin nolacak.

Ciddiyetsiz şeylerle uğraşmak istemiyorum, artık bir yuvam bir kocam olsun diyorsunuz da bunu en ciddiyetsiz yerde arıyorsunuz. Bir arkadaşlık sitesinden medet umacak kadar beklentilerinizi düşürdüğünüz halde günlük hayatta karşınıza hiç kimsenin çıkmamış olması düşündürücü... Oysa ki hadi evlenelim diyecek ilk erkekle evelenecek gibi bir profil çizmişsiniz. Hayret...

Konuda ki 30 ziyaretçi de herhalde kız kurusu musun kadın kurusu musun bilmem artık cümlesinden mütevellit... Buna daha da hayret...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…