"Sen evde kalmış kız kurususun ben en azından evlendim " dedi bana :(((

sana gülmedim ki ben arkadaşın yazdığına güldüm bundan sanane onu anlamadım ayrıca farkındaysan sana yardımcı olmaya çalışıyorum yarım saattir.ama artık ne halin varsa gör diyorum sen sitelere girmeye merhaba ben geldim çocuk ve yuva lazım talipli olan var mı demeye devam et.başarılar

o evet bende istiyorum deyince ciddi biri olmuyor işte.bir arkadaşım vardı netle hiç arası yoktu.ama sevgilisi onunla birlikteyken ona ayrılalım bile demeden gidip başka bir kızla nişanlandı.arkadaşım şans eseri nişanda damatlıkla gördü adamı.ardından felaket hırs yaptı benim acil evlenmem lazım hemen evlenmeliyim ondan önce diyerek net ortamına daldı.bir süre sonra baktı ki ümit ettiği gibi acil bir şekilde olmuyor bu işler ve aynen sana olduğu gibi birileri gelip sürekli senin duyduğun gibi cümlelerle kalbini kırıyor yavaş yavaş öğrenmeye başladı net denen şeyi ve artık işin dalga boyutuna kaydı.net vizyonunu genişletti anlayacağın.

Canım çıkacak mutlaka. Hem yaşın da geç değil ki. Çoğu bayan 28 30 yaşında evleniyor artık. Hemen umutsuz olma. Rabbim bir an önce verir inşallah. Dualarım seninle. Insan kendini kötü hissediyor seni anlıyorum. Ben de kocayı erken buldum ama evlat konusunda bekliyorum. Sınavımız bitmiyor bir türlü işte. Hepimizde ayrı ayrı dert.

sanki hiç nikahlanamayacakmışım gibi geliyor. yaşlanınca nolucam diye dert ediyorum. mutlu yuvam ve bebeğim olmadığı için gelecek karanlık görünüyor
Canim benim hersey kısmet ama lutfen bu kadar dert etmeyin biz evlendik de başımız göğemi erdi.allah herseyin hayirlisini versin.30 yas da evlenmek icin gec degil evde kalmış hic değil.onlar eskidendi

o arkadaş dediğin büyük ihtimalle erkek olan üye benimle dalga geçiyor, ee ne farkı var o zaman, sonuçta benle dalga geçen bir mesajla keyiflenmişsin.

Ne olduğu belli olmayan biri için ağlama canım
Rengini belli etmiş hemen en azından çok geç olmadan
Sallaa gitsin Cvp bile verme kudursun

Sanmıyorum erkek olduğunu.Bilinen bir uye..Boyle maskulen duruşlu kadınlar da var işte..

Canim benim hersey kısmet ama lutfen bu kadar dert etmeyin biz evlendik de başımız göğemi erdi.allah herseyin hayirlisini versin.30 yas da evlenmek icin gec degil evde kalmış hic değil.onlar eskidendi

teşekkür ederim inşallah olur. yaşlanınca tek başıma huzurevleri köşelerinde acı çeke çeke ölmek istemiyorum. çocuklarım olsun, torunlarım olsun yalnızlık çekmeyim,yaşlanınca bana sevgiyle bakanlar olsun istiyorum. şuan yuvam yok, bebeğim yok geleceğim karanlık geliyor bana. geleceğim aşırı derecede belirsiz görünüyorgözüme nolucam ben diyorum

o arkadaş dediğin büyük ihtimalle erkek olan üye benimle dalga geçiyor, ee ne farkı var o zaman, sonuçta benle dalga geçen bir mesajla keyiflenmişsin.
o arkadaş uzun zamandır burda hem aklı başında bir hanım ayrıca o da bekar ama senin gibi dertlenmiyor burda ben arkadaşı severim onun genel yorumuna güldüm sana niye güleyim sadece nette kandırılmanı üzülmeni istemem bir hemcinsin olarak hepsi bu.

Sen dun benim gördüğümü görsen napardın ki..Resusitasyon odasında huzur evinde kalan yatalak bir hastaya resusitasyon yaptık....İçim cız etti...Sonra çocukları gelip affet bizii baba''diye ağladı..

Bu lafa mi üzüldün ? Deseydin ya iyi bisey olsan karin senden ayrilmazdn? Bana gelip klavye delikanliligi yapma? Keko deseydi. Ya

hoşuna gitmeyen herkesi erkek olmakla itham ediyorsun, beni istediğim kadar da KİB'leyebilirsin, sıkıntı değil
ama senin hayatta çok büyük sıkıntıların var,
sen erkeklere açık ve net hem de net ortamında damızlık boğa muamelesi yapınca sorun yok ben bunu ifade edince mi sorun oluyor?
böyle muamele edersen, hem de seviyesiz ortamlarda, seviyesiz adamlara bu muhabbeti yaparsan elbette adam da sana leydi muamelesi yapmz, ne bekliyordun ki?

ayrıca hadi ben erkeğim ! de sen de 13 yaşında filan mısın?
"ben hemen nikahlanmak ve bebek yapmak istiyorum" diye mesaj atan kadına "ay ben deee yarın seni yenimahalle evlendirme dairesinin önünde bekliyorum" diyecek erkek mi var? olacağını mı sanıyorsun gerçekten? dikkat et de "yarın seni evlendirme dairesinin önünde bekleyecem ama önce bacaklarının fotusunu at" diyen adama denk gelme yarın da.

Hayatında ne kadar önemli bi rolü var ki bunu takasın boşversene hiç değmez elin densizi yüzünden aglamana

Sen evlendin de ne oldu abicim, g.tüne tekmeyi yiyip oturmuşsun peeehhh yazsaydın kardiş.

cevabını verdim canını yakmak istedim çünkü "en azından senin gibi ikinci el değilim, çocuğun olmadığına göre soırun var sende" yazdım adam da "gel beraber deneyelim sorunum var mıymış gör" deyip çirkinleşti. muhatap alınacak tıynette biri değil

Arkadaşım bende bosandim ve banada birisi bosanmissin senle zaten olmaz deseydi bende tepkimi verirdim.
Sana soyledigi sey tabiki hos degil ama sende yanlış yaklasmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…