- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
o evet bende istiyorum deyince ciddi biri olmuyor işte.bir arkadaşım vardı netle hiç arası yoktu.ama sevgilisi onunla birlikteyken ona ayrılalım bile demeden gidip başka bir kızla nişanlandı.arkadaşım şans eseri nişanda damatlıkla gördü adamı.ardından felaket hırs yaptı benim acil evlenmem lazım hemen evlenmeliyim ondan önce diyerek net ortamına daldı.bir süre sonra baktı ki ümit ettiği gibi acil bir şekilde olmuyor bu işler ve aynen sana olduğu gibi birileri gelip sürekli senin duyduğun gibi cümlelerle kalbini kırıyor yavaş yavaş öğrenmeye başladı net denen şeyi ve artık işin dalga boyutuna kaydı.net vizyonunu genişletti anlayacağın.ümitlendim çünkü ben yuva ve bebek istiyorum yazınca adam da heen ben de istiyoru aynen diye atladı. ciddi biri görünce insan ümide kapılıyor işte amacı safi cinsellik olmayan, yuva kurmak nikahlanmak isteyen birini görüğnce
Canım çıkacak mutlaka. Hem yaşın da geç değil ki. Çoğu bayan 28 30 yaşında evleniyor artık. Hemen umutsuz olma. Rabbim bir an önce verir inşallah. Dualarım seninle. Insan kendini kötü hissediyor seni anlıyorum. Ben de kocayı erken buldum ama evlat konusunda bekliyorum. Sınavımız bitmiyor bir türlü işte. Hepimizde ayrı ayrı dert.arkadaşınla nekadar benzeşiyoruz, ben de kaç gündür evlat edinmeyi araştırıyorum. ama annemkarşı çıkıyor, ben elin çocuğunu torunum olarak görmem, kendi kanından canından olsun diyor. keşke benim beyaz atlı prensim de hemen çıksa artık karşıma da böyle insan artıklarıyla uğraşmasam
Canim benim hersey kısmet ama lutfen bu kadar dert etmeyin biz evlendik de başımız göğemi erdi.allah herseyin hayirlisini versin.30 yas da evlenmek icin gec degil evde kalmış hic değil.onlar eskidendisanki hiç nikahlanamayacakmışım gibi geliyor. yaşlanınca nolucam diye dert ediyorum. mutlu yuvam ve bebeğim olmadığı için gelecek karanlık görünüyor
sana gülmedim ki ben arkadaşın yazdığına güldüm bundan sanane onu anlamadım ayrıca farkındaysan sana yardımcı olmaya çalışıyorum yarım saattir.ama artık ne halin varsa gör diyorum sen sitelere girmeye merhaba ben geldim çocuk ve yuva lazım talipli olan var mı demeye devam et.başarılar
Canim benim hersey kısmet ama lutfen bu kadar dert etmeyin biz evlendik de başımız göğemi erdi.allah herseyin hayirlisini versin.30 yas da evlenmek icin gec degil evde kalmış hic değil.onlar eskidendi
o arkadaş uzun zamandır burda hem aklı başında bir hanım ayrıca o da bekar ama senin gibi dertlenmiyor burda ben arkadaşı severim onun genel yorumuna güldüm sana niye güleyim sadece nette kandırılmanı üzülmeni istemem bir hemcinsin olarak hepsi bu.o arkadaş dediğin büyük ihtimalle erkek olan üye benimle dalga geçiyor, ee ne farkı var o zaman, sonuçta benle dalga geçen bir mesajla keyiflenmişsin.
oooo hoş geldin cherry cimmmSen evlendin de ne oldu abicim, g.tüne tekmeyi yiyip oturmuşsun peeehhh yazsaydın kardiş.
Sen dun benim gördüğümü görsen napardın ki..Resusitasyon odasında huzur evinde kalan yatalak bir hastaya resusitasyon yaptık....İçim cız etti...Sonra çocukları gelip affet bizii baba''diye ağladı..teşekkür ederim inşallah olur. yaşlanınca tek başıma huzurevleri köşelerinde acı çeke çeke ölmek istemiyorum. çocuklarım olsun, torunlarım olsun yalnızlık çekmeyim,yaşlanınca bana sevgiyle bakanlar olsun istiyorum. şuan yuvam yok, bebeğim yok geleceğim karanlık geliyor bana. geleceğim aşırı derecede belirsiz görünüyorgözüme nolucam ben diyorum
oooo hoş geldin cherry cimmm
Bu lafa mi üzüldün ? Deseydin ya iyi bisey olsan karin senden ayrilmazdn? Bana gelip klavye delikanliligi yapma? Keko deseydi. Yamerhaba herkese, nette bir arkadaşlık sitesine üyeyim. belki yanlış bulacaksınız ama mutlu yuva + bebek özlemindeyim ve etrafımda bekar yok, yaş da 30 oldu. bir adamla yazışıyorduk benden hemen whatsapp istedi ben de olmaz, önce burda yazışalım güven kurulsun deyince adam hemen o zaman sana güle güle yazdı. benim de gururum kırıldı, adamın profilinde boşanmış yazıyordu ben de zaten boşanmış biriyle olmazdı hoşçlakal yazdım. bunun üzerine adamın cevabı şu oldu:
-ben en azından evlendim ya sen evde kalmış kız kurusu
şok oldum çok kanıma dokundu bu laf duşa girdim ağladım uzun süre. zaten üzgündüm adamın mesajı taşırdı beni. şimdi yine baktım adam şunu yazmış bu sefer:
-kız kurusu yazdım ama o da şüpheli yani. kız kurusu musun,kadın kurusu musun her neysen işte.
ve daha beter doldum. paylaşmak istedim sizle kızlar. benim gönül işlerinde yüzüm gülmeyecek mi artık ? inanın tek ama tek istediğim mutlu bir yuva ve bebek. ama neden olmuyoır,neden ?
Sen evlendin de ne oldu abicim, g.tüne tekmeyi yiyip oturmuşsun peeehhh yazsaydın kardiş.
amanın hemen dert konusu açmalıyım biri bana aplaa dedi yaşlanmışım nasıl yaşarım ben bu acıyla artıkkBandan yeni çıktım banlara yine koşuyorum :) Hoşbuldum ceycey aplaaaaaaaa ortamların tozunu atmaya geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?