• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen gittiğinde.. Bunu yapıcam. !

yani iletişimi kesmemeye yönelik ufak bir adım olabilir.
keşke kalsaydın, keşke burada çalışsaydın vs gibi ama beylik laflar etmeye gerek yok.
böyle şeyler (genellikle) erkek yapınca anlamlı ve kıymetli olur.
şu yazdığınızı okuyup poposu tavana vurmayacak birini tanımıyorum.
sonra indir indirebilirsen.
aynen öyle süpersin :) Nasıl düşünemedim bunu

Telf yokmu mesj at.bakalim ne cvp vercek gidecek sonucta bidaha gormezsin cvp vetmesede:)
ogune kadar bekleme gidiyorum deyip cvpta vermeyebilir.
Canım aynı bürodayız Nasıl olcak o hep karşımda oturuyor görürüm yani sürekli :) onu yapamam

Ya Allah aşkına soruyorum net ve kısa sizce bu adam benden hoşlanıyor mu yoksa alakası yok mu ? Ya bu benim gözlerime bir değişik bakıyor bugün yine aynı şey oldu..
Tek derdim küçülmek istemiyorum.. :(

"Gitme" de yeter. Bu ne türeyiş destanı gibi... Uzun sözlerden etkilenen erkek tanımadım hiç.
Bencede kısa ve öz ( Gitme .... ) de bu kelimede o kadar gizli masum duygularin varki anlamamak içinde gerçekten sevmiyor olması lazım bence belkide ona cesaretlendirmiş olursun hakkınızda hayırlı olsun

Ya Allah aşkına soruyorum net ve kısa sizce bu adam benden hoşlanıyor mu yoksa alakası yok mu ? Ya bu benim gözlerime bir değişik bakıyor bugün yine aynı şey oldu..
Tek derdim küçülmek istemiyorum.. :KK43:
Hoşlantı var ama cesareti yoktur red edilme endişesinden susmuş olabilir aynı iş yeri üstüsün sonuçta onuda anla biraz... insan karşındakinin hislerini iyi veya kötü hissedebilir heleki senin hissettiğin gibiyse bence yaz kız ..Gitme!

Hoşlantı var ama cesareti yoktur red edilme endişesinden susmuş olabilir aynı iş yeri üstüsün sonuçta onuda anla biraz... insan karşındakinin hislerini iyi veya kötü hissedebilir heleki senin hissettiğin gibiyse bence yaz kız ..Gitme!
Şimdi mi yaziyim :) ne Zaman yaziyim ki martta gidicek :)

Şimdiden yaz bekleme belki marta kadar çok şeyler değişebilir bu küçük mesajla hayatınızda hem Peygamberimize ilk evlilik teklifi Hz Hatice annemiz teklif etmiş sen sadece ona karşı ilgisiz olmadığını göstereceksin sonrası ona kalmış kendinize bir Şans verin ilerde geç kalmış olmamak için her zaman doğru insan doğru zaman 1 yerde olmuyor ...

Şimdiden yaz bekleme belki marta kadar çok şeyler değişebilir bu küçük mesajla hayatınızda hem Peygamberimize ilk evlilik teklifi Hz Hatice annemiz teklif etmiş sen sadece ona karşı ilgisiz olmadığını göstereceksin sonrası ona kalmış kendinize bir Şans verin ilerde geç kalmış olmamak için her zaman doğru insan doğru zaman 1 yerde olmuyor ...
O zaman cuma günü yaziyim hem bende seyahate çıkıcam hemde pazartesine kadar görmemiş olurum :) yani Zaman geçer :)))) uffff yazıcam ya varya çok heycanlandım ben

Keşke gitmesen diye yazıcam hatta şöyle başlıycam
Sana bişe dicem keşke İstanbul'dan gitmesen diye böyle yazıcam :)
Böyle yazıp bırakıyım sonuna 2 nokta gülücük koymiyim demi

Evet keşke gitmesen.. seni seven özleyen birilerini ardında gözü yaşlı yarım bırakmasan şiir gibi oldu:oops: olsun yaz kaybedecek ne var kazanacak güzel mutlu yıllara değer yaz..bakalım

Konumu okuyan bilir ben şu deli aşık. Hani duygularını doruklarda yaşayan.. :KK200: 25 yaşındayım o 32 yaşında.
2 ay sonra gidiyor. Geçici görevi bitiyo.
Deli divane aşık olduğum bu adama gittiği gün bunu yazıcam.. Beklentisiz.
Sizinle paylaşmak istedim. Çünkü içime atmaktan bu aşkı tek taraflı yaşamak düşüncesi beni içten içe öldürüyor..:KK43:
Milletin ne derdi var neleri biliyorumm.. Ama her şey Allahtan onu gönlüme Rabbim koydu benim suçum yokki. Aklımdan çıkmayışı..:KK42:
Bir şey beklemiyorum ondan ve yazıyorum..
Hani ilk gördüğüm zaman itiraf ediyorum yıldırım aşkı değildi ben seni "Zamanla" sevdim, aşık oldum.
Sadece oku bana cevap verme zaten gideceğin günü bekledim. Çünkü artık içimde tutamıyordum. "İyiki de gittin.."
Seni gördüğümde gözlerim bakamıyordu ya gözlerine kaçırırdım hani sen gülümseyerek bakardın bana, anlatırdın, ben kaybolurdum..
Hani bi kez parmakların elime değmişti ben sende kaybolmuştum. ( Ama sen bilmiyordun )
Hani moralim bozuk olduğunda canınız niye sıkkın diye sorardın ya bana ben içimden havalara uçardım..
Hani bir kez "bugün benim doğumgünüm" demiştin ya ben o an sana sarılmak nasıl birşeydir diye düşündüm. Sadece düşündüm işte..
Hani sen karşıdan gelirken ben geçerdim ya kokunu içime çekip gözlerimi kapardım.. Sen göremezdin ki saklardım.. Seni sensiz yaşardım içimde hep, masandaki kolonyayın sen çıkınca açar koklardım gizlice yine kaybolurdum. Çünkü sen kokardın.
Sen ast ben üst ne fark ederki ben adını aşk koydum ama kendim koydum sen koyma sadece bil adı aşktı.. Ben hiç böyle olmadım. Kimseye olmadım sana böyle olduğum kadar.. Yaptığım delilik ama bilmeni istiyorum. Karşılıksız olsa da bil sadece. Hayatında başarılar dilerim. Hep önün açık olsun.

İşte bunu yazıp yolluycam o Eskişehir'e giderken.
Okuduğunuz için teşekkür ederim hepinize..:nazar:
yahu zaman 2016 platonik aşk tarihte kaldı. bu nedir şimdi ortaokul talebesi gibi cok sevdin gözlerime baktın el ele değdi vs.. ne gereksiz bir mektup.
al karşına kardeş sana ilgim alakam normal arkadaş gibi değil, aşık oldum. senin de benim hakkımda hissin fikrin ne? aynı senin gibi derse yolla devam edersiniz. yok yanlış anlamışsın derse herkes kendi yoluna gider.
18 yaşında genç de değilsin. allah allaah aşkı sevgiyi kendi kendinize ne kadar zorlaştırıyorsunuz

Keşke gitmesen diye yazıcam hatta şöyle başlıycam
Sana bişe dicem keşke İstanbul'dan gitmesen diye böyle yazıcam :)
Böyle yazıp bırakıyım sonuna 2 nokta gülücük koymiyim demi
Bence gülücük kondurma sonuçta duygularını belli edeceksin ciddi durmaz gülücük onuda sarsmalı duyguların

Ya tamam bunu yazmıycam zaten :))))
yahu zaman 2016 platonik aşk tarihte kaldı. bu nedir şimdi ortaokul talebesi gibi cok sevdin gözlerime baktın el ele değdi vs.. ne gereksiz bir mektup.
al karşına kardeş sana ilgim alakam normal arkadaş gibi değil, aşık oldum. senin de benim hakkımda hissin fikrin ne? aynı senin gibi derse yolla devam edersiniz. yok yanlış anlamışsın derse herkes kendi yoluna gider.
18 yaşında genç de değilsin. allah allaah aşkı sevgiyi kendi kendinize ne kadar zorlaştırıyorsunuz

Back
X