Sen hala bosanmadin mi diyeceksiniz?

asii nuran

birgarip melek
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2017
461
159
33
39
Merhaba 6 senelik evlilik bir cocuk....
Bitmek bilmeyen dertler...
Geçmiş konularima bi baktim da neler yasamisim ve hala devam etmisim benim kendime guvenim yokmus hala da yok galiba.
Direk konuya geciyorum esimle cok ufak bi tartisma yasadik tabagi sehpada birakma mutfaga götür dedim ve bıktım artik diyerek evi terk etti 15 gun oldu.
Aramadi aradim acmadi...
Param yok dedim umursamadi genelde boyledir hemen evi terk eder.
Ben artik bu son olsun istiyorum calismiyorum suan.
Ne yapayim siz söyleyin

Önceki konularınızdan anladığım kadarıyla 20 gün eve gelmeyen bir koca musveddesi var ortada. Siz zaten aldattığından şüphelenmişsiniz. Sorun bir meselesi değil. Ortada bir evlilik kalmamış zaten. Öncelikle bir iş bulup çalışın ve kendi ayaklarınız üzerinde durun. Adam sizin paranız olmadığında bile umursamıyor. Aileniz destek olursa onlar çocuğa bakar siz çalışırsınız. Kaç kere boşanma konusunu açmışsınız. Karar sizin tabii ki. Eşiniz düzelir mi düzelmez.

Ailem uzakta anaokulana verebilirim evet bakıyorum zaten is ama bulamiyorum sadece bunun icin ev terk edilmezki onu anlamiyorum

Çocuğunu da görmüyor adam 15 gündür, paranız yok ne siz umurundasınız ve evladı, yapılacak şey belli boşanmayacaksanız, eşinizin gönlünün olup gelmesini bekleyin, gelince de onu kızdıracak hicbirsey yapmayın demeyin ki yine küsüp gitmesin..

Birde nerede kalıyor bu kadar süre, biliyor musunuz, adamın gidesi varmış bahane aramış resmen.

Abisinde annesinde kaliyodu önceden ama bu sefer nerde kaliyo kimseyo aramadim sormadim

Sen hâlâ boşanmadın mı ( başlığa itafen yazdım =)
Eski konularınızı bilmiyorum ama adam en ufak bişeyde çekip gidiyor günlerce uğramıyorsa, hatta aradığınızda bile açmıyorsa, hâlâ bu evliliği devam ettirmek, bu huzursuzluk neden diye kendime bi sordum.
Allah ömür verirse ömür boyu böyle bir evliliği yürütmeye isteğiniz ve gücünüz varmı? Önce bunu bi cevaplayın kendinize ve sonra ona göre adımlar atın. Ya mecbur idare edin, yada çok zor olsada boşanın ve yeni bi hayata adım atın.

Delil ile sabitleyin gelmediğini sizi parasız bıraktığını. İş bulun ve açın mahkeme. Evi terkediyor da nerede kalıyor bu adam 15 gün? Bence siz bunun altını biraz kazıyın. Bir tabaktan bir insan 15 gün evden gitmez.
Hemen kilidi değiştirin

Konunuzdan anladığım kadarı ile eşiniz 15-20 gün çeşitli bahaneler ile eve uğramıyor, aramalarınıza da dönmüyor. Lütfen kusuruma bakmayın ama tüm bunlar olurken sizin aileniz nerede, ne yapıyor? Yerinizde olsam ailemi devreye sokar bu olaya son vermeye çalışırdım. Baktım son veremiyorum adama yol veririm...

Daha önceki terkedişlerinde eve nasıl dönüyordu siz mi ikna ediyordunuz umrunda bile değilseniz onun daha ne bekliyorsunuz yüzünüze seni istemiyorum demesini mi verin yolu gitsin ne hali varsa görsün sorumsuz şey kimbilir nerede ya siz hasta yahut çocuğunuz hasta olup acildeyken ona tlf etmiş olsanız yine açmayacakmış sizi umursamayanı siz de umursamayın

Diger sorunlarinizi bilmem ama
Adama “tabagi mutfaga gotur” mu dediniz boyle dümdüz.
“Lutfen tabagini mutfaga goturur musun canim?” Deseydiniz,belki bir seyler degisirdi.

Diger sorunlarinizi bilmem ama
Adama “tabagi mutfaga gotur” mu dediniz boyle dümdüz.
“Lutfen tabagini mutfaga goturur musun canim?” Deseydiniz,belki bir seyler degisirdi.
6 yıllık evlilermiş bazen insan mısın misin li konuşmayabiliyor demesinde bi sakınca yok artı evi terkedecek kadar büyük bir sorun değil ben bazen eşime sinirleniyorum emri vaki bile söylüyorum yapması gerektiği şeyi yapmıyorsa evi terk mi etmesi lazım 9 sene olmuş her zaman kibar da olmayabilirim ona karşı yani insanız sonuçta biz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…