Sen hala bosanmadin mi diyeceksiniz?

Evi terk etmesine bir sey diyemem adamin ama insan isterse 66 yildir evli olsun,her zaman kibar olmak zorundadir. Hele ki ayni evi paylastigimiz insana emirler yagdirirsak yuzgoz oluruz,hos bir sey degil emir kipiyle konusmak. Bana da biri “sunu yap,bunu yap” dese sinir olurum,insan gibi soylemesini isterim yani. Ne munasebet askerde miyiz emir veriliyor?

Biz eşimle 9 yıldır evliyiz aramızdaki samimiyetten kaynaklı bazen emir kipiyle bile konuşabiliyorum yeri geliyor şunu yapar mısın hayatım da diyorum hiç de kırılmaz yap şunu dediğim zaman huyumuzu suyumuzu almışız hala nişanlı çiftler gibi kibar kibar olacak halim yok insanız her zaman psikolojin aynı olmayabiliyor

Nasi delil le mesala nereye basvurucam evde olmadığına dair hic bi bilgim yok yardım edermisiniz

Söylemiyorum bisey ailemin evine daha önce gitiim yapamadim cocuk agliyo diye soylendiler olmadi kendime duzen kurmak istiyorum bana kimse ulaşmasin istiyorum

Allah'ım ne hayatlar var okudukça tuhaf oluyorum herkesin ayrı bi derdi var ama sizinki resmen bahane aramış evden gitmek için 15 gün gelmiyosa ne yiiip içtiğiniz umrunda değilse o zaten başkasının yanındadır nasıl ya 15 gün eve gelmemek asla kabul edilir gibi değil allah yardımcınız olsun

20 gündür evi terkeden adam nerede kalıyor ? Bekar mi bu adam da kafasına göre evi terk ediyor madem ne diye başınızı yakmış sizin pislik insan. Boşanma davası açıp süründürün nafaka ve tazminatini al

Önce bir işiniz olsun ayaklarınız üstünde durun dilerim...
Sonraki terkedisinde gidişi olsun donuşü olmasin.ölsün demiyorum yanlış anlasilmayayim.

Cocuga bakan biri var mi. Anasinifina falan gidiyorsa hemen iş kuru kaydinizi yaptirin. Her hangi bi kursuna
.caycilik bile olsa iş bulursunuz mutlaka o adaminda kuyruguna teneke bagla mustahak ona

Size sahip çıkacak bir aileniz,yakınınız yok mu?
Bu adamın tuhaf kaprislerini,
küsüp evi terketmesini niye çekiyorsunuz?
Boşanmayacaksanız adamın huyu belli,
evi terkettiği günler için kenara biraz para biriktirin.
Evden gidince de arayıp,peşine düşmeyin.
Gittiği gibi dönsün.
Adam kaçıyor siz kovalıyorsunuz,
aklınca sizi terbiye ediyor,
umursamazsanız mecburen döner.
İpleri elinize alın biraz.

Yillarini verdiysen evlilikten once de gecmisinz varsa kadin icin o kapiyi vurup gtmek genelde zor bosanmak da zor bence bilmiyorum ben uzulmstm cok cok zor seyler yasandi ama kurtardik . Ama oncesinde bosanmistik bazen olaylarin icindeki hayri iyiligi gormek icin kotu seyler yasamak gerekiyor . Hc bir yuva yikilmasin eger ahlak bozuklugu yksa o yuvada eften puften insan daraliyor ama bi yolu bulunsun. Allah esine akil fikir versn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…