- 28 Kasım 2010
- 42.566
- 141.386
- 798
- Konu Sahibi asii nuran
-
Evi terk etmesine bir sey diyemem adamin ama insan isterse 66 yildir evli olsun,her zaman kibar olmak zorundadir. Hele ki ayni evi paylastigimiz insana emirler yagdirirsak yuzgoz oluruz,hos bir sey degil emir kipiyle konusmak. Bana da biri “sunu yap,bunu yap” dese sinir olurum,insan gibi soylemesini isterim yani. Ne munasebet askerde miyiz emir veriliyor?6 yıllık evlilermiş bazen insan mısın misin li konuşmayabiliyor demesinde bi sakınca yok artı evi terkedecek kadar büyük bir sorun değil ben bazen eşime sinirleniyorum emri vaki bile söylüyorum yapması gerektiği şeyi yapmıyorsa evi terk mi etmesi lazım 9 sene olmuş her zaman kibar da olmayabilirim ona karşı yani insanız sonuçta biz de
Biz eşimle 9 yıldır evliyiz aramızdaki samimiyetten kaynaklı bazen emir kipiyle bile konuşabiliyorum yeri geliyor şunu yapar mısın hayatım da diyorum hiç de kırılmaz yap şunu dediğim zaman huyumuzu suyumuzu almışız hala nişanlı çiftler gibi kibar kibar olacak halim yok insanız her zaman psikolojin aynı olmayabiliyorEvi terk etmesine bir sey diyemem adamin ama insan isterse 66 yildir evli olsun,her zaman kibar olmak zorundadir. Hele ki ayni evi paylastigimiz insana emirler yagdirirsak yuzgoz oluruz,hos bir sey degil emir kipiyle konusmak. Bana da biri “sunu yap,bunu yap” dese sinir olurum,insan gibi soylemesini isterim yani. Ne munasebet askerde miyiz emir veriliyor?
Sehpadan tabagi al demekle ev terk edilmez demek istedim esim icin soyledimSadece bunun için ev terk edilmezmi , neyi bekliyorsun ne yaparsa terk edersin o adamı
Nasi delil le mesala nereye basvurucam evde olmadığına dair hic bi bilgim yok yardım edermisinizDelil ile sabitleyin gelmediğini sizi parasız bıraktığını. İş bulun ve açın mahkeme. Evi terkediyor da nerede kalıyor bu adam 15 gün? Bence siz bunun altını biraz kazıyın. Bir tabaktan bir insan 15 gün evden gitmez.
Hemen kilidi değiştirin
Söylemiyorum bisey ailemin evine daha önce gitiim yapamadim cocuk agliyo diye soylendiler olmadi kendime duzen kurmak istiyorum bana kimse ulaşmasin istiyorumKonunuzdan anladığım kadarı ile eşiniz 15-20 gün çeşitli bahaneler ile eve uğramıyor, aramalarınıza da dönmüyor. Lütfen kusuruma bakmayın ama tüm bunlar olurken sizin aileniz nerede, ne yapıyor? Yerinizde olsam ailemi devreye sokar bu olaya son vermeye çalışırdım. Baktım son veremiyorum adama yol veririm...
15 gundur nerde bu adam
Önce bir işiniz olsun ayaklarınız üstünde durun dilerim...Merhaba 6 senelik evlilik bir cocuk....
Bitmek bilmeyen dertler...
Geçmiş konularima bi baktim da neler yasamisim ve hala devam etmisim benim kendime guvenim yokmus hala da yok galiba.
Direk konuya geciyorum esimle cok ufak bi tartisma yasadik tabagi sehpada birakma mutfaga götür dedim ve bıktım artik diyerek evi terk etti 15 gun oldu.
Aramadi aradim acmadi...
Param yok dedim umursamadi genelde boyledir hemen evi terk eder.
Ben artik bu son olsun istiyorum calismiyorum suan.
Ne yapayim siz söyleyin
Onu bi avukata danışın yada burada avukat biri varsa yönlendirsin tam detaylı bilmiyorum ne desem yanlış olur. Ama delille sabit olursa mahkemede tazminat hakkınız daha yüksek olur.Nasi delil le mesala nereye basvurucam evde olmadığına dair hic bi bilgim yok yardım edermisiniz
Esinin ailesi ne diyor bu duruma. Ayy sinir oldum ya hadi seni gectim evde cocuk var cocuk. Allah akil versinAbisindeymis
Yillarini verdiysen evlilikten once de gecmisinz varsa kadin icin o kapiyi vurup gtmek genelde zorMerhaba 6 senelik evlilik bir cocuk....
Bitmek bilmeyen dertler...
Geçmiş konularima bi baktim da neler yasamisim ve hala devam etmisim benim kendime guvenim yokmus hala da yok galiba.
Direk konuya geciyorum esimle cok ufak bi tartisma yasadik tabagi sehpada birakma mutfaga götür dedim ve bıktım artik diyerek evi terk etti 15 gun oldu.
Aramadi aradim acmadi...
Param yok dedim umursamadi genelde boyledir hemen evi terk eder.
Ben artik bu son olsun istiyorum calismiyorum suan.
Ne yapayim siz söyleyin
Yani dark suan dalga gectin diye umuyorumDiger sorunlarinizi bilmem ama
Adama “tabagi mutfaga gotur” mu dediniz boyle dümdüz.
“Lutfen tabagini mutfaga goturur musun canim?” Deseydiniz,belki bir seyler degisirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?