SEN KADIN MISIN DİYENE CEVABINIZ NE OLURDU?

Eski konularınıza baktım, sırf kilolu olmanızdan bu yorum gelmemiş, eşiniz problemli. Size saygısı yok, hakaret küfür... Odun odun olarak da kalabilir, kimi odun işe yarar birşeye dönüşür kimi odun sanat eseri bile olabilir. Ama sizdeki odundan hiçbirşey olmamış, bunu kabullenin. Kendinize işkence ediyorsunuz, sağlıklı düzgün bir ilişki mi sizinkisi?

Aynen. bütün konularında aşağılanmış,dayak yemiş. hemde defalarca. yinede devam ediyor.
yine edecek.
birde öğretmen. elinde ekmeğide var. kimse kusura bakmasın bunu bilerek çekiyorsa kendi düşen ağlamaz derim bu kişilere

Ayyy yok yha eski konularin gelince suraya valla alinman kusmen gereken en son sey sen kadinmisin lafi olmaliydi sen bile isteye cekiosun herseyi kusura bakma da bu zamana kadar durdugun hata 7 yildir duzelmemis adam korkuomusun bosammak dul kalmak boyle onursuz yasamaktan iyidir

"Sen adam mısın?" bencede verilebilecek en iyi cevap.
Adam olsaydı başka kadınlara göz dikmezdi, ailesi için kendini unnutmuş bir kadının onurunu yıkmazdı.
Aman böylelerini bırakacaksın o süslü hatunlarla ne yapıyorlarsa yapsınlar.
Gidebilecekleri son nokta kredikartı ekstreleri...

Adam gık desen dövüyor hık desen dövüyor.
Fikrini belirtince kızıyor.
Sinirle evden çıksan direk yollu oluyorsun.
Bütün ömrün boyunca bunu çekmek istiyor musun.
Çünkü eşinin sen kadın mısın demesi diğer yaptıklarının yanında hiçbir şey kalıyor çünkü.

ya hep bu internetin zararları işte, yararları yerine zararlarından faydalanıyoruz bizler! dünyanın bi ucundaki kadınlara, kadın resimlere her türlü pisliklere ulaşılıyo işte ne olacak bunun sonu

Ooooo bunları görmemiştim bile... Bu adamın sen kadın mısın demesini niye garipsemiş ki? Bu adam bu lafı da eder daha neler de eder...

Rabbim yardimcin olsun. Ya esinin icine vicdan, sevgi, saygi yerlestirsin sana karsi, yada sana okadar guc versin ki, kendi yolunu secebilesin.

Sadece okuyorsun. Muhtemelen duymak yüzleşmek istemediğin yorumlar geldiğinden.
Bu adamla bir ömür geçer mi? O çocuk anlamaya başladığı vakit sana saygı duyar mı?
Çocuğum için diyorsun. Boşanınca şimdikinden ve gelecektekinden daha kötü olmayacak o çocuğun psikolojisi.

Kendi Düşen ağlamaz... Tenekeye Altın Değeri Verirsen Başına herşey gelir... !

Önceki yaptıklarına göre bu hakareti devede kulak kalıyor. Karaktersizliğine göre az bile yapmış, hem sen kadın mısın demeli üstüne bir de dövmeliydi sizi . Yorum yapmayacağım bir daha konularınıza kara listeye aldım kendimce, sinirimi bozuyor sizin gibi kadınlar üzgünüm.

Çok üzüldüm durumunuza manken gibi eşi olan adamlarda bakıyor o konuyu dert etme
ama söylediği söz gerçekten çok kırıcı
sizin daha öncede bir çok sorunlarınız vardı bildiğim kadarıyla iyi bir işinizde var neden kendinizi ona mecbur hissediyorsunuz?

Valla benim kadın olduğum alenen belli ama senin insan olduğuna dair hiçbir kanıt yok derdim sanırım. Eşiniz çok densizmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…