SEN KADIN MISIN DİYENE CEVABINIZ NE OLURDU?

Zayıflayınca herşey düzelecek yani?
 
Ya buna çok kızıyorum ben de.
Allah kadınla erkeği bu konuda aynı yaratmış.
Şurada daha önce ne konular açıldı bununla ilgili:
1.) hamileyim kocam beni aldatır mı?
2.) kiloluyum kocam beni aldatır mı?
vs vs
Yani kadın kendini cinsel obje olarak görüyor. Erkek için bir tek cinsellik bu da ona hizmet eden bir varlık gibi.
ama böyle düşünen kızlarımızın suçu değil bu; onu yetiştiren annelerin suçu.
 
suçlu internet demiyorum, interneti bu şekilde kullananandır suçlu olan ama bu meret aracı oluyor diyorum (!) önünde filtresiz bi internet olacak ve özellikle erkek nefsi bakmayacak. var mı böyle bişi
internet yokken gazeteler vardı. Gazeteleden kesip fotoğrafları cüzdanında saklayan erkekle vardı. Suçlu insanın sadece kendisi onlar birer araç o kadar
 
valla bir öğretmene bu hayatı yakıştıramıyorum, siz bir kadınsınız ve kız öğrencilere örnek olacaksınız. ayağı yere sağlam basan,ezilmeyen,ezdirmeyen kişilikli,bir birey olarak sizi örnek alacaklar aslında onlar. ama şu duruma bakın. kendinize gelin. kilo değil olay. kilolu kadın aşsğılamayı,şiddeti haketmez. benden tavsiye terapi alın.
 
internet yokken gazeteler vardı. Gazeteleden kesip fotoğrafları cüzdanında saklayan erkekle vardı. Suçlu insanın sadece kendisi onlar birer araç o kadar
Hapishanelerde falan çıplak kadın posterleri...
Sonra doğuda çıplak kadın posterlerinin altında olan gizli bombalar. Doğuda askerlik yapan çömezin nefsi o kadar zayıf ki altında bomba olma ihtimalini düşüneden alırmış dergiyi...Aslında hepsi kadına ve cincelliğe aç/ayıp olmasıyla ilgili kavramlar.
 
Olay internetten acik sacik fotolara bakma olayi degil yalniz. Olay bir kadinin duyabilecegi en asagilik laf.
 
İbretlik bir açıklama. İkna oldum, neti kapattırıyorum. Tişikkirlir NurNur2!

Başına silah dayayıp mı fotoğraf indirtiyorlar adama?

vallahi pişman ettiriyosunuz benim adamı aklama gibi de neti suçlama gibi de bi amacım yoktu evet genelleme yapıp bi yorum attım atmaz olaydım, ama bu durum yorumlarıma alaycı bi tavırla cevap vermenizi gerektirmez.
 


Onca olaydan sonra eşim bazı şeyleri düzeltti çok çabaldı gördüm.psikolga bile gitti hala da gidiyor.Evet çok slaklık ettim bazı tavizleri vermekte ama bende eskisi gibi değilim.bu gezme olayından sonra restimi de çektim ya ben ya annen cevabını verdi.bunları aştık ama bu lafı suçunu örtmek için mi söyledi yoksa ciddi miydi tartışılır.Ayrılın diyeceksiniz bende hoşnut değilim bazı şeylerden ama oğlum babasını çok seviyor ve eşimde onunla çok iyi anlaşır.şu an 5 yaşında.bekara kadın boşaması kolay gelirmiş.bu da öyle b i durum korumaya kurtarmaya çlışıyorum evet çok yıprandım ama yuva kolay kurulmuyor diye dayanıyorum işte.
 
İnsan beynine mantıklı ya da mantıksız her düşünceyi empoze ederek kabul ettirebilirsin. Aslında hiçbir şey bizim bildiğimiz gördüğümüz gibi değil biz öyle gördüğümüz için öyle. Ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama burada da görüyoruz o kadar saplantılı düşüncelere sahip ki konu sahibi, farklı bir yere bakamıyor. Neyi kabul ettiyse, ona neyi kabul ettirdilerse ona odaklanmış durumda. O yüzden ne desek boş. Kendisi kendisine layık gördüğü şeyi yaşıyor ama o evde yetişen çocuğun hiç suçu yok ben ona üzüldüm sadece.
 
Olay internetten acik sacik fotolara bakma olayi degil yalniz. Olay bir kadinin duyabilecegi en asagilik laf.
Aslında olay adamın karısını kadın gibi görmemesi. Yani dişi gibi görmemesi bence. Ettiği laf ayrı bir boyutta ayrıca tartışılmalı.
O zaman adam neden bu kadınla birlikte?
Çocuklarına ve evine hizmetçi?
Peki bir insan fiziki olarak etkilenmediği onu kadın olarak görmediği biriyle nasıl cinsellik yaşar?
 
Bu konuyu scan ilkokul mezunu issiz bir kadin olsa anlarim..ama okumus öğretmen olmus bu piskolojiyle gidip elalemin cocugunu egitiyor guya.sen o cocuklara ne verebilirsin kendine hayrin yok.lisede sorunlu ogretmenlerim vardi.iste buda onlardan biri.evde sesi cikmaz gelir okulda cocuga bagirir takar.cocuklarin piskolojisini bozar.bide ikinciyi yapicakmis...cocuklar olunca seni birakamaz dimi bu adam yaniliyorsun guzelim iki cocukla boşanan bir dunya adam var..kendini dusunme anladik cocugunu dusun..bole bir ortamda yetisiyor.keske o cocuk sizin gibi bir ailenin yanindan alinip devlet korumasina verilse.siz onada siddet uygularsinuz..hayatınız siddet olmus
 

terbiyesizzz..ya nasıl bir cesaret bu anlamıyorum..uzun süre koy tavrını ayıp bu yaptığı anlasın hatasını...
 
Bu arada erkeğin cinsel arzularının kadından daha fazla olduğu konusuna bende katılmıyorum. Erkeğin bu konudaki zaafı kadından fazla olsaydı dinimizde zina suçunun bedeli kadın ve erkek için aynı olmazdı.

Toplum erkeğe kendini üstün görme hakkını veriyor maalesef...
 

Evet ipek malesef...

Bu tip konulara yorum olarak süslen zayıfla yazılıyor. Yok ya... Adam sanki bunları yapınca öpüp başına koyacak..
 

sizin eşinizin bakmaması erkeklerin güçlü bir nefse sahip olduğunu göstermiyor maalesef. Tanıdığım biri vardı, 3çocuğu var eşi dibinde ve sabahlara kadar oturur o bilgisayarda skypelerde kadınlarla konuşurdu ve malesef ki yakın bi akrabamdı bu kişi.bize kalmaya geldiğinde kendi pc imde bile yakaladım. bunlar bile yetiyor böyle düşünmeme anlatabiliyo muyum
 

Buda malesef biz kadınların suçu.
 
önce sen adam ol kuş beyinli ahmak derdim
 
Sana yirum yapanlarin cogu evli
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…