Okuldaki tüm öğretmenlerin psikolojisini iyi bildiğinden emin misin? bu çok fevri söylenmiş bir söylem gibi.Hic agir degil.37 yasinda egitimli meslek sahibi bir kadin bu kadar kendini ezdiriyorsa burda sorun var.bu sorunlu insan benim cocugumu egitemez izin vermem buna.ne yapical evde yasadigi sorunu okula yansiticak acisini masum grnc beyinlerden cikaricak.biz bunlar gibi cok gorduk.derhal tedavi olsun ikiside
Bende basta kendine bak dedim ama bu adam deliymus ne yaparsa yapsin kadin degismez..
Ama genel anlamda kadinlarda evlendikten sonra salma durumu var bu ulkede.ben nasil adam 100 kilo olursa onu begenmeyecegim gibi oda beni begenmeyebilir...bunun nesi igrenc tavsiye acaba.kadin erkek kendine bakicak.
Türk halkı psikolojik ve sosyolojik normlarla değil anadan öğrendikleriyle kalır. Bu da bir gerçek.Yok siz anlatabiliyorsunuz ama ben anlatamıyorum. Çevrenizdeki bu kişiden/kişilerden yola çıkarak genelleme yapamazsınız demek istiyorum ben sadece. Yani şunu demek istiyorum çevrenizde böyle örneklerin olması erkeklerin zayıf bir nefse sahip olduğunu göstermez/kanıtlayamaz. Eşini aldatan kadınlar da yok mu? Peki neden kadın nefsi diyemiyoruz? Neden çünkü bize ne öğretildiyse biz ona inanıyoruz onu doğru kabul ediyoruz. Şu anda aslında yaptığım boşuna bir çaba çünkü siz senelerce o mantıkla yetişmiş bir insan olarak beni anlayamazsınız.
Ozel hayatinda normal davranis sergilemeyen insan is hayatında degisemez.kisilik bozuklugu var evet izin vermezdim.Okuldaki tüm öğretmenlerin psikolojisini iyi bildiğinden emin misin? bu çok fevri söylenmiş bir söylem gibi.
Fark etmeden erkeklerin aldatmasınıı meşrulaştırıyorsunuz.
100 kilo olursa koyarim kapiya acimam..göz zevkimi bizamaz kimseyalnız türk erkelerinde şöyle bir durum var kendileri yüz kilo picamalı bakımsız ama eşleri çook bakımlı olsun oh ne ala
yalnız türk erkelerinde şöyle bir durum var kendileri yüz kilo picamalı bakımsız ama eşleri çook bakımlı olsun oh ne ala
Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Niyetim asla size cahil muamelesi yapmak değildi, aşağılamak da değildi. Sadece farklı düşündüğümüz için beni anlayamayacağınızı söyledim. Senelerce kalıplaşmış düşünceleri bir yorumla yumuşatmak ya da değiştirmek kolay değil bunu kastetmiştim. Ben de sizin mantığınızı anlayamıyorum sonuçta değil mi? Aşağılamak kesinlikle yok, yeniden belirtmek istiyorum.benim genelleme yapmam ne kadar hoş değilse, sizin de ''siz anlamazsınız siz öyle yetiştirilmişsiniz'' tarzı cümlelerinizi hoş değil. 2cümlemden mi yetiştirildiğim çevreyi çözdünüz? Önceki yorumlarımda dedim evet bi genelleme yaptım ne kadar gereksiz olduğunu kabul ediyorum olayın tamamen başka açısından bakmışım diyorum hala üsteliyorsunuz bi cahil demediğiniz kaldı bana şuan. bi yorumla bu lafları haketmiyorum ben.
Bana da analarından öğrendikleri normlarını oluştururmuş gibi geliyor. Sanırım ne demek istediğini tam anlayamadımTürk halkı psikolojik ve sosyolojik normlarla değil anadan öğrendikleriyle kalır. Bu da bir gerçek.
Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Niyetim asla size cahil muamelesi yapmak değildi, aşağılamak da değildi. Sadece farklı düşündüğümüz için beni anlayamayacağınızı söyledim. Senelerce kalıplaşmış düşünceleri bir yorumla yumuşatmak ya da değiştirmek kolay değil bunu kastetmiştim. Ben de sizin mantığınızı anlayamıyorum sonuçta değil mi? Aşağılamak kesinlikle yok, yeniden belirtmek istiyorum.
Neymiş demekki fedakarlık yahmıyacaz..bol para harcayıp dondan dona gecicez. Dısardan yiyip ocağına huu diycez ki akılları basına gelsin. .
Ama malesef yapamıyoruz. Bunun üstüne hırs yap zalıfla cnm.yoksa kötüye gidiyo durum.
adamları masum çıkaran kim yahu?ne oluyoruz nete lanet yağdıran kim? internetin yararlarından çok zararlarını tercih edenler var diyorum, nefis meselesi diyorum bu mu lanet yağdırma? Tanımadığım bi adamı savunmuşum gibi yorumlar bu nedir, kaldı ki adamla ilgili yorum bile yapmadım kişiliği ilgilendirmiyor beni bildiğim tek şey bu rezilliğe neti aracı yapıyorlar. başlı başına net suclu demiyorum bilerek mi yapıyosunuz?
doğru söze ne denir" eşim bazı şeyleri düzeltti " demişsiniz, "sen de kadın mısın? " demiş en son.
" eşim oğluyla çokiyi anlaşıyor " demişsiniz, eski konularınızda " çocukla da ilgilenmiyo, hep bilgisayarda " demişsiniz.
" sen de kadın mısın? " demesi sizi çok üzmüş, ama size yüzlerce kez o... demesi pek de bi problem teşkil etmiyor tarafınızca.
Söyleyeceklerim bu kadar.
Benim alıntıladığım yani ilk yorumunuzu bir daha okuyun. Kendinizle çelişiyorsunuz.
Nokta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?