SEN KADIN MISIN DİYENE CEVABINIZ NE OLURDU?

Okuldaki tüm öğretmenlerin psikolojisini iyi bildiğinden emin misin? bu çok fevri söylenmiş bir söylem gibi.

Konu sahibi hala yok yuva kurulmuyor,yok çocuğum için katlanıyorum,yok eşim düzelmeye başlamıştı vs.. demeye devam ediyorsun.
O zaman şöyle bir tavsiye vereyim tam senlik..
1.zayıfla
2.saç rengini değiştir
3.güzel bir masa hazırla
4.seksi gecelikler giy
5.güzel güzel kokular sürün
Bunları yaparsan evliliğin kurtulur diye düşünüyorum.

yalnız türk erkelerinde şöyle bir durum var kendileri yüz kilo picamalı bakımsız ama eşleri çook bakımlı olsun oh ne ala

Türk halkı psikolojik ve sosyolojik normlarla değil anadan öğrendikleriyle kalır. Bu da bir gerçek.

Fark etmeden erkeklerin aldatmasınıı meşrulaştırıyorsunuz.

yazarken ki amacım o değildi, öyle anlaşıldıysa da tüm yorumlarımı geri alıyorum neredeyse herkesten
tek tek özür dilicem ama siz '' hala sen meşrulaştırıyosun sen erkekleri aklıyorsun'' tarzı yorumlar yapıyosunuz

ben yorumumun gereksiz olduğunu kabul ettim ve amacımın böyle olmadığını söyledim. hala bişeyler aramasanız ve laf çarptırmasanız nasıl olur?

yalnız türk erkelerinde şöyle bir durum var kendileri yüz kilo picamalı bakımsız ama eşleri çook bakımlı olsun oh ne ala

Erkek Kilo alır
Erkek istediği foto Video seyreder
Erkek aldatır
Erkek döver isterse sever.
Erkek her istediğini yapar.

Biz kadınlar böle düşündükçe...

Erkek milleti dönüp bir kendine bakmaz ama Adriana Lima,Miranda Kerr'e ağızlarının suyu akar. Mal değneği o kadınlar seni ne yapsın diyeydin! Her şeyden önce sağlığın için kilolarını ver ve afet ol görsün anyayı konyayı. Eli ayağına dolaşır,seni kaybetme korkusu yaşar. Şimdi seni beğenmiyor ya haspam . Göster ona gününü!

ee amaç yuvanı kurtarmaksa git kurtar o zaman, Zeyna olsa isyan ederdi ama sen kurtar kurtarabilirsen.. ezilmişsin, dayak yemişsin, hakarete uğramışsın hiç umursama.. emin ol oğlun büyüdüğünde iyi ki boşanmamışsın falan demeyecek sana, zerre saygı duymayacak çünkü babasından senin saygıya layık olmadığın düşüncesiyle büyüyecek..

şu dünyada kadınların kendisine ettiğini hiçbir erkek yapamıyor..

Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Niyetim asla size cahil muamelesi yapmak değildi, aşağılamak da değildi. Sadece farklı düşündüğümüz için beni anlayamayacağınızı söyledim. Senelerce kalıplaşmış düşünceleri bir yorumla yumuşatmak ya da değiştirmek kolay değil bunu kastetmiştim. Ben de sizin mantığınızı anlayamıyorum sonuçta değil mi? Aşağılamak kesinlikle yok, yeniden belirtmek istiyorum.

Türk halkı psikolojik ve sosyolojik normlarla değil anadan öğrendikleriyle kalır. Bu da bir gerçek.
Bana da analarından öğrendikleri normlarını oluştururmuş gibi geliyor. Sanırım ne demek istediğini tam anlayamadım

düşüncelerin farklı olması anlamamaya engel değil ki ayrıca ortada farklı olan bi düşünce de yok ben ne demeye calıstığımı anlatamadım, bi genellemeden yola çıkarak bölük bölçük cümlelerle yanlış anlaşıldım. Sizden farklı düşünmüyorum. düşünsem sonuna kadar desteklerdim fikrimi. Ve evet benim bi terbiyesizliğe şahit olmam tüm erkeklerin nefsine hakim olamadığını göstermez. ben yorum yaparken tüm genellemelerin istisnaları olduğunu gözden çıkarmışım..

aynen erkeğin iki kaşığı varsa birini kıracaksın der annem

" eşim bazı şeyleri düzeltti " demişsiniz, "sen de kadın mısın? " demiş en son.
" eşim oğluyla çokiyi anlaşıyor " demişsiniz, eski konularınızda " çocukla da ilgilenmiyo, hep bilgisayarda " demişsiniz.
" sen de kadın mısın? " demesi sizi çok üzmüş, ama size yüzlerce kez o... demesi pek de bi problem teşkil etmiyor tarafınızca.
Söyleyeceklerim bu kadar.

Benim alıntıladığım yani ilk yorumunuzu bir daha okuyun. Kendinizle çelişiyorsunuz.
Nokta.

su internette ciplak kizlara bakma konusu...
hemen her erkek bakar.
ama kimi girer arar bakar, kimi milliyette falan haber okurken denk gelir merak eder bakar.
lakin cogu yakalandiginda mahcup olur mazeret uydururken bazisi da boyle okuzlukle uste cikmAYa calisir.
bu okuzlerin ortak ozellgi ise kaybetme korkusu olmamasidir.
150 kilo da olsan adam bilmeli, kaybedebilecegini. kaybedecegi degerli bir varlik oldugunu.
lakin belli ki kocaniz size konusur konusur susar gozuyle bakiyor. ve hatta artik konusmadan direk susma moduna girmenizi istiyor.
bu evliligin duzelecegine pek inancim yok. yine de esinize onu asla birakmayacaginizi hissettirmeyin lutfen.

doğru söze ne denir

Benim alıntıladığım yani ilk yorumunuzu bir daha okuyun. Kendinizle çelişiyorsunuz.
Nokta.

'' benim bildiğim tek şey bu rezilliğe neti aracı yapıyorlar. başlı başına net suclu demiyorum bilerek mi yapıyosunuz? '' özellikle bu cümlemde ve bundan öncekilerde herhangi bi erkeği aklayan durumu meşrulaştıran bişey yok. orda bi genelleme yaptım ve bunun gereksiz olduğunu kabul ediyorum diyorum ki bu sanırım üçüncü söyleyişim, hala bi polemik yaratma çabası var çözemedim. Bazı yorumlarımda haksızım, kabul ediyorum var mı daha ötesi?

sende bunun intikamini cillop gibi olup onu kiskandirarak al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…