Ne kadar iğrenç bir yaklaşım ve ne kadar aşağılayıcı tavsiyeler.Evet ipek malesef...
Bu tip konulara yorum olarak süslen zayıfla yazılıyor. Yok ya... Adam sanki bunları yapınca öpüp başına koyacak..
Buda malesef biz kadınların suçu.
bende farklı bişey demiyorum zaten. neti aracı olarak kullanan zihniyettir suclu başlı başına net değil.internet yokken gazeteler vardı. Gazeteleden kesip fotoğrafları cüzdanında saklayan erkekle vardı. Suçlu insanın sadece kendisi onlar birer araç o kadar
sizin eşinizin bakmaması erkeklerin güçlü bir nefse sahip olduğunu göstermiyor maalesef. Tanıdığım biri vardı, 3çocuğu var eşi dibinde ve sabahlara kadar oturur o bilgisayarda skypelerde kadınlarla konuşurdu ve malesef ki yakın bi akrabamdı bu kişi.bize kalmaya geldiğinde kendi pc imde bile yakaladım. bunlar bile yetiyor böyle düşünmeme anlatabiliyo muyum
Hangi yuva?hakarete uğradığınız,dayak yediğiniz yuva mı kolay kurulmuyor?Onca olaydan sonra eşim bazı şeyleri düzeltti çok çabaldı gördüm.psikolga bile gitti hala da gidiyor.Evet çok slaklık ettim bazı tavizleri vermekte ama bende eskisi gibi değilim.bu gezme olayından sonra restimi de çektim ya ben ya annen cevabını verdi.bunları aştık ama bu lafı suçunu örtmek için mi söyledi yoksa ciddi miydi tartışılır.Ayrılın diyeceksiniz bende hoşnut değilim bazı şeylerden ama oğlum babasını çok seviyor ve eşimde onunla çok iyi anlaşır.şu an 5 yaşında.bekara kadın boşaması kolay gelirmiş.bu da öyle b i durum korumaya kurtarmaya çlışıyorum evet çok yıprandım ama yuva kolay kurulmuyor diye dayanıyorum işte.
asla boşanmayacak..Bu adam size ne yaparsa bosanacaksınız??
Aslında genel çerçevede doğru. Ben gerek iş hayatı gerek sosyal hayatta agrasif, sorunlu olan insanların evlilikleriyle ilgili sorunlar olduğunu düşünmüşümdür hep.Bu konuyu scan ilkokul mezunu issiz bir kadin olsa anlarim..ama okumus öğretmen olmus bu piskolojiyle gidip elalemin cocugunu egitiyor guya.sen o cocuklara ne verebilirsin kendine hayrin yok.lisede sorunlu ogretmenlerim vardi.iste buda onlardan biri.evde sesi cikmaz gelir okulda cocuga bagirir takar.cocuklarin piskolojisini bozar.bide ikinciyi yapicakmis...cocuklar olunca seni birakamaz dimi bu adam yaniliyorsun guzelim iki cocukla boşanan bir dunya adam var..kendini dusunme anladik cocugunu dusun..bole bir ortamda yetisiyor.keske o cocuk sizin gibi bir ailenin yanindan alinip devlet korumasina verilse.siz onada siddet uygularsinuz..hayatınız siddet olmus
Çok zor, yıl olmuş 2014 yorumlar fi tarihli düşünceler.Zamanla bazı şeyler aşılır inşallah...
Bende basta kendine bak dedim ama bu adam deliymus ne yaparsa yapsin kadin degismez..Ne kadar iğrenç bir yaklaşım ve ne kadar aşağılayıcı tavsiyeler.
Süslen, zayıfla vs bu nedir ya?
Kadın bunları yapmazsa erkeğin elinin kiri olacak yani.
Ne kadar üzücü.
Bende gerçekten meraktan sordumasla boşanmayacak..
Yok siz anlatabiliyorsunuz ama ben anlatamıyorum. Çevrenizdeki bu kişiden/kişilerden yola çıkarak genelleme yapamazsınız demek istiyorum ben sadece. Yani şunu demek istiyorum çevrenizde böyle örneklerin olması erkeklerin zayıf bir nefse sahip olduğunu göstermez/kanıtlayamaz. Eşini aldatan kadınlar da yok mu? Peki neden kadın nefsi diyemiyoruz? Neden çünkü bize ne öğretildiyse biz ona inanıyoruz onu doğru kabul ediyoruz. Şu anda aslında yaptığım boşuna bir çaba çünkü siz senelerce o mantıkla yetişmiş bir insan olarak beni anlayamazsınız.sizin eşinizin bakmaması erkeklerin güçlü bir nefse sahip olduğunu göstermiyor maalesef. Tanıdığım biri vardı, 3çocuğu var eşi dibinde ve sabahlara kadar oturur o bilgisayarda skypelerde kadınlarla konuşurdu ve malesef ki yakın bi akrabamdı bu kişi.bize kalmaya geldiğinde kendi pc imde bile yakaladım. bunlar bile yetiyor böyle düşünmeme anlatabiliyo muyum
Kocasinan aldatan kadın yok mu? Adam yapınca erkektirr yapar kadın yapınca o. Yok yaaa
Hic agir degil.37 yasinda egitimli meslek sahibi bir kadin bu kadar kendini ezdiriyorsa burda sorun var.bu sorunlu insan benim cocugumu egitemez izin vermem buna.ne yapical evde yasadigi sorunu okula yansiticak acisini masum grnc beyinlerden cikaricak.biz bunlar gibi cok gorduk.derhal tedavi olsun ikisideAslında genel çerçevede doğru. Ben gerek iş hayatı gerek sosyal hayatta agrasif, sorunlu olan insanların evlilikleriyle ilgili sorunlar olduğunu düşünmüşümdür hep.
Eğer insan uzlaşmacı, sorun çözmeye meyilli ve pozitifse kesinlikle mutlu bir evliliği vardır. Aksinde tam tersini düşünüyorum.
ancak insanların da yaşadıkları psikolojik sorunları ve bunların içinden nasıl çıkılmaz hale geldiğini yaşamadan bilemeyiz bence.
O yüzden biraz da ağır olmuş.
tek bi yorum yazmış mıyım erkek yapar, kadın yapamaz vs. erkek aklama operasyonunun elebaşıymışım gibi hissettiriyosunuz ben ne dedim siz ne diyosunuz
O farklı bir durum ama kocasının dediğini tersine çevirmek için bir neden değil.Bende basta kendine bak dedim ama bu adam deliymus ne yaparsa yapsin kadin degismez..
Ama genel anlamda kadinlarda evlendikten sonra salma durumu var bu ulkede.ben nasil adam 100 kilo olursa onu begenmeyecegim gibi oda beni begenmeyebilir...bunun nesi igrenc tavsiye acaba.kadin erkek kendine bakicak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?