SEN KADIN MISIN DİYENE CEVABINIZ NE OLURDU?

Evet ipek malesef...

Bu tip konulara yorum olarak süslen zayıfla yazılıyor. Yok ya... Adam sanki bunları yapınca öpüp başına koyacak..
Ne kadar iğrenç bir yaklaşım ve ne kadar aşağılayıcı tavsiyeler.
Süslen, zayıfla vs bu nedir ya?
Kadın bunları yapmazsa erkeğin elinin kiri olacak yani.
Ne kadar üzücü.

Erkekligin krali ondamiymis o mu almis hic bir erkegin turk kadina laf solemeye hakki yok tabi bizim turk kadinimiz her isiyapar herseyin ustesinden gelir is guc coluk cocuk ev yemek bide ustune dw bu lafi yemeye hic mi hic hakki yok alalahim ya

internet yokken gazeteler vardı. Gazeteleden kesip fotoğrafları cüzdanında saklayan erkekle vardı. Suçlu insanın sadece kendisi onlar birer araç o kadar
bende farklı bişey demiyorum zaten. neti aracı olarak kullanan zihniyettir suclu başlı başına net değil.

Kocasinan aldatan kadın yok mu? Adam yapınca erkektirr yapar kadın yapınca o. Yok yaaa

Hangi yuva?hakarete uğradığınız,dayak yediğiniz yuva mı kolay kurulmuyor?
Boşanınca oğlun babasını görmeye devam edebilir.(bu arada bekar değilim)

Aslında genel çerçevede doğru. Ben gerek iş hayatı gerek sosyal hayatta agrasif, sorunlu olan insanların evlilikleriyle ilgili sorunlar olduğunu düşünmüşümdür hep.
Eğer insan uzlaşmacı, sorun çözmeye meyilli ve pozitifse kesinlikle mutlu bir evliliği vardır. Aksinde tam tersini düşünüyorum.
ancak insanların da yaşadıkları psikolojik sorunları ve bunların içinden nasıl çıkılmaz hale geldiğini yaşamadan bilemeyiz bence.
O yüzden biraz da ağır olmuş.

Ne kadar iğrenç bir yaklaşım ve ne kadar aşağılayıcı tavsiyeler.
Süslen, zayıfla vs bu nedir ya?
Kadın bunları yapmazsa erkeğin elinin kiri olacak yani.
Ne kadar üzücü.
Bende basta kendine bak dedim ama bu adam deliymus ne yaparsa yapsin kadin degismez..
Ama genel anlamda kadinlarda evlendikten sonra salma durumu var bu ulkede.ben nasil adam 100 kilo olursa onu begenmeyecegim gibi oda beni begenmeyebilir...bunun nesi igrenc tavsiye acaba.kadin erkek kendine bakicak.

Neymiş demekki fedakarlık yahmıyacaz..bol para harcayıp dondan dona gecicez. Dısardan yiyip ocağına huu diycez ki akılları basına gelsin. .
Ama malesef yapamıyoruz. Bunun üstüne hırs yap zalıfla cnm.yoksa kötüye gidiyo durum.

Yok siz anlatabiliyorsunuz ama ben anlatamıyorum. Çevrenizdeki bu kişiden/kişilerden yola çıkarak genelleme yapamazsınız demek istiyorum ben sadece. Yani şunu demek istiyorum çevrenizde böyle örneklerin olması erkeklerin zayıf bir nefse sahip olduğunu göstermez/kanıtlayamaz. Eşini aldatan kadınlar da yok mu? Peki neden kadın nefsi diyemiyoruz? Neden çünkü bize ne öğretildiyse biz ona inanıyoruz onu doğru kabul ediyoruz. Şu anda aslında yaptığım boşuna bir çaba çünkü siz senelerce o mantıkla yetişmiş bir insan olarak beni anlayamazsınız.

Kocasinan aldatan kadın yok mu? Adam yapınca erkektirr yapar kadın yapınca o. Yok yaaa

tek bi yorum yazmış mıyım erkek yapar, kadın yapamaz vs. erkek aklama operasyonunun elebaşıymışım gibi hissettiriyosunuz ben ne dedim siz ne diyosunuz

Hic agir degil.37 yasinda egitimli meslek sahibi bir kadin bu kadar kendini ezdiriyorsa burda sorun var.bu sorunlu insan benim cocugumu egitemez izin vermem buna.ne yapical evde yasadigi sorunu okula yansiticak acisini masum grnc beyinlerden cikaricak.biz bunlar gibi cok gorduk.derhal tedavi olsun ikiside

kocan tam okuzluk etmis, hakli degil lakin hemcinslerimizde beni oldugum gibi sevsin mantigi var malesef. tamam icini sever ama 90 kilo her tarafindan yag fiskiran kadin erkeklere cekici gelemez erkekleri birak, burda bir tayt konusuna gir gorursun hemcinslerimizin agir hakaretlerini. biz bingil bingil yag gormek zorunda miyiz usturuplu giyinsin derler.
simdi sizin kiyafetli olarak gormek istemedijlerinizi bir adamin ciplak gormek zorunda oldugunu ve bunu yillarca gorecegini kadinin da bir cabasi olmayacagini dusunun. gercekten erkeklere aciyorum bazen. ben su an 70 kiloyum inanin erkek olsam kendimle seks yapmak istemem. her tarafim bingil bingil olmaya basladi.
bence erkeklere bu laflari ettirmeden once donup kendimize bakmaliyiz.
isbu yorum ozelestiri icerir.

benim genelleme yapmam ne kadar hoş değilse, sizin de ''siz anlamazsınız siz öyle yetiştirilmişsiniz'' tarzı cümlelerinizi hoş değil. 2cümlemden mi yetiştirildiğim çevreyi çözdünüz? Önceki yorumlarımda dedim evet bi genelleme yaptım ne kadar gereksiz olduğunu kabul ediyorum olayın tamamen başka açısından bakmışım diyorum hala üsteliyorsunuz bi cahil demediğiniz kaldı bana şuan. bi yorumla bu lafları haketmiyorum ben.

O farklı bir durum ama kocasının dediğini tersine çevirmek için bir neden değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…