sen kargoya öyle verilmeyeceğini bilmeyecek kadar APTAL MISIN?

sevmeksenleguzel

AŞK SEN DİYE YAZILIR BİZ DİYE OKUNUR...
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
176
37
118
merhaba arkadaşlar...
konuya başlayayım hemen.Eşimin teyzesinin kızı var (onada teyze diyoruz). yaşı 39 falan çok severdim kendisini.Bugüne kadar baya ilişkisi oldu ama evlenemedi hala bekar. Eşimin ve rahmetli kayınpederimin çok sevdiği mütahit bir abimiz var.yani Olaya gececek olursak 4-5 ay önce başladı kayınpederim çok rahatsızdı teyzem de kendisini görmeye geldi burda o mütahit abi ile tanıştı ve kısa sürede görüşmeye başladılar.(ikisi ayrı ayrı şehirlerde)Çok geçmeden olayı resmiyete dökmeye karar verdiler ve bu abimiz evlenme teklifi etmek için bizide alarak yanına gittik. teyzemizin kardeşi ve abi tanıştı. hepsi cok efendi adammış falan dedi. sonuç olarak teyzem teklifi kabul etti ve sözü nişanı hepsi yapıldı...VE ben hep teyzemin yanındaydım herşeyini beraber hallettik.
Bu aralıktada nikah yapılacak tı ki işleri bozuldu sebebi ise mütahit abimiz teyzemizi yeni yaptırdığı dairelere alacaktı fakat yapı denetimde bir sorun çıktğı için teyzemi bir süreliğine (4-5 ay) aile apartmanına almak istedi. teyzem kabul etmedi ve nişan atıldı...

Teyzem nişanı attıktan sonra sürekli beni aradı ve bohçalarımı göndersin X abin dedi bende arayıp abiye illettim ama bu mevzu baya uzadı ve en son X abi bohçaları bana getirdi... bende teyzemi arayıp bohçaların bende bana adres gönder dedim tamam dedi ve bir daha dönmedi bana.... aradan bir kaç hafta geçtikten sonra bu abi beni aradı kendi bohçalarını sordu bende ne zaman gelecek bilmiyorum dedim. arayıp öğrenmemi rica etti peki dedim teyzeme watsuptan yazdım.
  • ben: teyze nasılsın ....abi aradı bohçaları sorarmısın dedi bende sorarım dedim
  • o : sanki benim bohçaları göndermişte?
  • ben: senin bohçalar bende bana adres verecektin ya onu bekliyorum
  • o: ... dayın diyoki biz x'in oyuncağı değiliz göndercekse göndersin göndermiyecekse kendisi bilir
  • ben:anlamadın galiba teyze bohçaların bende adres ver bana yollucam sana konusmustuk ya (adresi attı)
Sonra telefonum çaldı baktım o açtım meğerse kardeşiymiş... işte sizin abiniz şerefsizz yalancı falan demeye başladı bende dayıcım bu konular kapandı ben sadece x abinin sorduğu soru için rahatsız ettim falan dedim kapattık.
o gece teyzemiz facebookta 2 yüzlü insanlardan nefret ediyorum gibi bir sürü şey paylaştı yani bana aklınca taş atıyor eşime dedim ki teyzen böyle yazmış sana değildir o dedi...
ertesi gün ben teyzemi tekrar aradım

• ben: teyze bohçaları yollıcam ama bana hurçta geldi bende aradım kargoya sordum kolilememiz gerekiyormuş ...
  • o: ben ne x abi ne bohça lafı duymak istemiyorum (bağırıyor)
  • ben: sen beni yanlış anladın ben hurcu açmak zorundayım ya bunun iznini almak için aradım eşyalarını başka türlü gönderemiyorum
  • o: sen kargoya öyle verilmeyeceğini bilmeyecek kadar aptal mısın?(bağrıyor) kalbini çok feci kırcam ama arkadaşlarımın yanındayın konuşamıyorum
  • ben: teyze ben senin gibi nişan atmadığım için bilmiyorum bundan sonra seni rahatsız etmem sende beni arama kendi işinizi kendiniz halledin dedim ve kapattım.
Eşime anlattım olanları o da hemen dayıyı aramış ve teyzem benim karıma nasıl hakaret eder demiş dayım teyzemin psikolojısının cok kötü olduğunu söylemiş ve onun adına özür dilemiş.
Ben çok kırıldım halbu ki çok seviyodum niye böyle davrandığına anlam veremedim sizede içimi dökeyim dedim... kendisi hiç arayıp özür falan dilemedi ağzıma etti ve kapattı ben bunları hiç haketmemiştim hep iyi niyetimden kaybediyorum

Bu söz iyi niyetten çok uzak olmuş.

Muhtemelen psikolojisi yerinde olmadığı için böyle bir dengesizlik yapmış. Aç kolile gönder, tekrar tekrar konusunu açmak için yapıyormuşsun gibi olmuş. Yok muydu büyük bir koli hurcu olduğu gibi koysaydınız.

Sıkma canını tatlım , teyze evde kalmış kız sendromu yaşıyor .Sorunlu bir tip belli, şimdi görmüşsün yüzünü bir daha muhattap olma.Kimsenin kimseye bağırma hakkı yok.Sende sorunlu teyzeleri çekme gibi bir mecburiyetin yok.

Keşke hiç karışmasaydınız. Kos koca insanlar arayıp konuşsunlar . 3 kuruşluk bohça için ne hale gelmişler...

Aman ne takiyorsun bosversene koca bi koli bul yolla gitsin bi dahada muhafap olma

Gönderme kalsın sizde insanlik yaramiyo kimseye arkadas. Hurcunu acmak icin bile izin istemissiniz onun yaptigina bak madem.cok meraklisi bohcasinim gelsin alsin yada siz kayinvalidenize goturun verin ve bidaha muhatap olmayin derim

benimde başıma aynı iş geldi bir akrabanızın bir ilişkisine tanıksanız ve o ilişki yürümez de biterse sizden kötüsü yoktur ama o ikisi beraberken sizden iyi kimsesi yoktur ama iş sarpa sarınca direk sizin üstünüze yürümezler ama inceden inceden ileriler sonrada bir bakmışsınız kabak sizin başınıza patlamış 1-2 ay sonra teyze size kul köle olur eun123 dedi dersiniz bide sanki hiç bir şey yapmamış gibi o olay hiç yaşanmamış gibi davranır siz sakin olun başıma geldi biliyorum olay bu sırayla gider ... hurcdur bohacadır pek anlamam ama dedikleri gibi ya büyük bir kolide yada kayınvalideniz :)

Siz koliyle gidecegini biliyosunuz teyzenizde biliyo yani anlar neticede neyin iznini istediniz?

Olaya fazlaca karısmıssınız

Böyle olaylarda iyi olursa Allahdan kötü olursa siZden bilirler
Genelde böyle

Takmayın kafanıza üzülen siz oluyorsunuz. Çoğu zaman iyi niyet kaybediyor malesef... Ama keşke o "sizin gibi nişan atmadığım için bilmiyorum" sözünü belirtmeseydiniz.

ya teyzemiz büyüye falan çok inanıyor sürekli ban büyü yaptılar falan diyor bide çok takıntılı o yüzden arama geregi duydum sonradan kızmasın diye hurç çok büyük koliye atmam imkansızdı

sağol canım yorumun için

Gönderme kalsın sizde insanlik yaramiyo kimseye arkadas. Hurcunu acmak icin bile izin istemissiniz onun yaptigina bak madem.cok meraklisi bohcasinim gelsin alsin yada siz kayinvalidenize goturun verin ve bidaha muhatap olmayin derim
öyle düşünüyorum zaten kivi01 yaptığım inceliğe karşı hakaret yedim...

BAŞLI başına yanlışlık
teyze senin dimi dayı da senin
peki ne diye eşin dayını arayıp teyzen için hesap soruyo
aranızda olan bi durum bu neden eşine yansıtıyorsun
şahsen benim teyzem ban bunu yapsa kırılırım ama hemen eşime yetiştrmem
onlar benim soyum,eşime açıklarını asla vermem

Siz koliyle gidecegini biliyosunuz teyzenizde biliyo yani anlar neticede neyin iznini istediniz?

Olaya fazlaca karısmıssınız

Böyle olaylarda iyi olursa Allahdan kötü olursa siZden bilirler
Genelde böyle
ben biliyorum evet de hurçta geldiğini belirtmiştim teyzeme sonra bana sormadan neden açtın demesin diye izin istedi ah iyi niyetim...

eşimim teyzesi benim değil....

Takmayın kafanıza üzülen siz oluyorsunuz. Çoğu zaman iyi niyet kaybediyor malesef... Ama keşke o "sizin gibi nişan atmadığım için bilmiyorum" sözünü belirtmeseydiniz.
evet demeseyd im daha iyi di ama bende insanım öyle bağıra bağıra konuşup hakaret edince kendimi tutamadım...

takıldığım tek nokta yapı denetimde sorun çıktı dıye aıle apartmanına tasınmak istemedıgı ıcınmı nişan atıldı.
baya dengesizmiş teyzede Allahın emriyle müteahhiti kendime istiyorum
sizde takılmayın ne hali varsa görsün dursun bokçalarıda sanki altın var içinde amma değerliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…