sen kargoya öyle verilmeyeceğini bilmeyecek kadar APTAL MISIN?

• ben: teyze ben senin gibi nişan atmadığım için bilmiyorum bundan sonra seni rahatsız etmem
Sen bir insana anlayacağı dilden en güzel cevabı vermişsin.Biraz üzüntüsü,öfkesi,yaşadığı hayal kırıklığıyla sana patlamış.Sebebp her ne olursa olsun sana hakaret etme hakkını,bağırma hakkını vermez ona.Bu terbiyesizliğinin karşısında yine ölçülü bir cevap vermişsin.Senin hatan,bu bohça mevzusuna girmeyecektin.Kendi aranızda çözün beni arada bırakmayın diyecektin.Tamam sen bir işe vesile olmuş onları tanıştırmışsınçBu süreçte de elinden gelen yardımı desteği vermişsin.Ama iş bozulunca da sen aracı olacaksın diye bir şart yok.Zamanla öfkesi geçince anlar yaptığı yanlışı.Boşver gönder ne yaarsa yapsın.

Ben şu aracı olma mevzularına işte bu örnekler yüzünden karşıyım,

teyzeniz x kişiyle beraber sizi de suçluyor belli.

Teyze reddedilmenin uzuntusuyle menapoza gırdı herhalde bırden..

Teyzeniz bos yere nisan atmis anlayis gösterebilirdi neyse konu o degil
hurc olayindada teyzeniz cok kaba konusmus ben olsam bidaha konusmazdim o hakaretleri haketmediniz... sinirini sizden cikarmaya calismis haksiz yere

bir ev için nişan atmak teyzeniz haketmiş sanki Allah bilir. birse sizin yaşınız kaç ki teyze diyorsunuz, bence abla demek daha doğru. teyze dediğiniz insan agresif biri sanırım acısını sizden çıkarıyor hakkı yok kesinlikle. sizin kızmanız normal ama söyledğiniz "sizin gibi nişan atmadım" sözü yanlış

bende sırf böyle sıkıntılar çıkıyor diye hep 2 kişinin arasını yapmaya korkmuşumdur.
adam iyi çıkarsa bizim damat çok iyi
adam kötü çıkarsa senin yüzünden derler

Teyzeniz aslinda bohcasini geri istememis,
Adamin ona yalvarip geri donmesini istemis.
Adamla kuyrugunu kistirmadan iletisime gecebilecegi tek yol bu oldugu icin bohcayi bahane etmis.
Adam da bohcayi hemen gonderince, siz de ustune gonderiyim de gonderiyim diye gidince iyice sinirleri bozulmus.

bence siz biraz meseleyi uzatmışsınız konu zaten hassas teyzenizinde psikilojisi kötüymüş belli ki öyle söylemiş ama sizin ki daha ağır olmuş ayıp etmişsiniz..

çok doğru

teyzenin durumu belli psikolojisi kim bilir ne haldedir ama sen de arada kalmaktan yorulmuşsun o da başka mesele.

bence ortada beraberlik var; o sana aptal demiş sen ona hiç nişan atmadim diye nispet yaparak laf vurmuşsun, eşitsiniz yani.

evet artık çok zor evlenir cutemon... çok takıntolo biri zaten şimdi de gereksiz yere bana taktı.
face 2 yuzlü insanlardan nefret ediyorum
sana koskaca bir dunya bıraktım arık birlikte dönersiniz yazmış.
bende o sinirle sildim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…